P i x i e s

New member
אתם לא מאמינים מה עבר עליי בלילה...

איזו טראומה באמאשלי. מישהי שהכרתי מאיזשהו מקום ונותק הקשר בינינו פתאום שולחת לי הודעה באייסיקיו. "יובל? תעני זה דחוף!!!" עניתי, והיא אמרה לי מהר מהר מהר להזמין משטרה כי ההורים שלה מרביצים רצח. הייתי קצת סקפטית כי לא מזמינים משטרה סתם, התחלתי לשאול שאלות. מסתבר שהיא ברחה לאילת לשבוע (!) ואז רצתה לצאת עוד פעם וההורים שלה לא הרשו לה, אבל היא יצאה בכל מקרה. אניוואי, התקשרתי למשטרה הכי מהר שיכולתי והתחלתי כבר לבכות מלחץ והפקידה לא יודעת שומדבר מהחיים שלה כוסעמקקקק. לא משנה. בסוף הזמינו ניידת, אני והיא מחכות (נעלו אותה בחדר בזמן שההורים שלה צועקים בקולי קולות) ושומדבר לא קורה. אז התקשרתי למשטרה שוב ואמרו שהניידת ברחוב. התקשרו אליי מהסלולרי ואמרו לי שהם אכן שומעים צעקות אבל לא מהמספר שאני אמרתי, אלא 5 (במקום 7), אבל אי אפשר ממש להבדיל בין שני הבתים הספציפיים אז הגיוני. לא משנה. בסוף ניתקתי את השיחה עם המשטרה והילדה בינתיים אמרה שמישהו הגיע אליה הביתה. חמש דקות או יותר אפילו היא לא ענתה, ואז היא באה ורשמה לי הודעה "הם לוקחים אותי לתחנה להגיש תלונה אני אדבר איתך אוהבת אותך ממש תודה על הכל הצלת אותי." (עם כל מיני אותיות תקועות באמצע, אלה שנתקעות כשרושמים ממש מהר..) והתנתקה. ויו, מצד אחד אני משתגעת מלחץ לגביה, וזה גם עשה לי הרגשה של "יופי, מישהו אשכרה צריך אותי. הצלתי מישהו." אבל עכשיו כולי בהרגשה רעה. \: דמט סתם רציתי לשתף

Abaadi

New member
אל תרגישי רע עם זה

עזרת לה, והחוסר וודאות שלך כלפיה אוכלת אותך מדאגה כשהעניין ירגע נסי לדבר איתה, לשאול מה איתה, לעזור לה אם צריך

P i x i e s

New member
לך תדע אם היא תחזור הביתה בכלל.

אין לה את הפלאפון שלה איתה ואין מצב שאני מתקשרת להורים שלה או משהו.

Abaadi

New member
אז תתקשרי למשטרה

תבררי באיזה תחנה היא נמצאת, מתי היא משתחררת, לאיזה טווח זמן היא תהיה בשירותי הרווחה (אם בכלל) את כן יכולה ליצור קשר איתה...

אעע

כיף לי
אתמול יצאתי לבאולינג והיה מרענן במיוחד! יציאה שונה ומיוחדת כזאת :] וסתם היו צחוקים,חבורה של נקבות
העיקר שסיימתי מקום שני מהסוף חחחח ועוד עם גדרות! מה הולך איתי? אח"כ המשכנו לקריון,קנינו גלידה,ראיתי את שירניי
חמודהה וסתם דיברנו באיזשהו שלב טל וענבל נטשו אותנו
אבל היה נחמד חח קנינו צ'יפס ענקיי והשארנו אותו בסוף למנקה
היה כיףףף
הלוואי עוד הרבה יציאות כאלה :] ועוד מעט הולכת לשבט,פעולה לפני הטיול
יום שישי טיול פסח שבטיי אעעע ועומד להיות חם
אז זה אחלה! סוף סוף! ואוף יש לי עוד להתכונן להיסטוריה
טוב נו.

למעלה