פרודיה על חובבי ציון קרדיט לפורום
גלגל"צ והפעם סברימרנן ואיימן מארחים את חסידי ציון. בשיר - קורא תפילות. ----------------------------------------------------- קורא תפילות, קורא את במדבר וגם את שמות לפני האוכל אומר כל הברכות ולא אכפת לי גם מאיך הן נשמעות כי מה שבא לי להגיד זה רק תפילות. בישיבה, מזמין חרוסת, זרוע ומצה אני רוצה מהרבן איזו עצה הוא מחייך וגם אומר לי "זאת ועוד.." "כי במדבר היינו ממשיכים לנדוד" פתאום קולט בצד הם משלימים מניין ועוד אחד הם ממלאים את הבניין תראה איך משה מתקדם אל הדוכן הוא חש כוסון אבל הוא בטח לא חזן... -קטע מעבר - זמר חסידי- תראה את ניסים תוקע בשופר ביום כיפור הוא לא הפסיק לטחון בשר נראה לי שעכשיו זה סופי: אולי חזן אבל ממש דו פרצופי נוו איפה, איפה משה? כמה זמן? הוא שוב חסר פה להשלים את המניין אני לא נשאר בישיבה להמתין... מזל שאלוהים ציווה - "הנח תפילין!" חושב על במדבר וגם על שמות לפני האוכל, אומר כל הברכות ולא אכפת לי גם מאיך הן נשמעות כי מה שבא לי להגיד זה רק תפילות. חושב על יום שבת ועל ערבית חושב על איזה יופי של טלית ולא איכפת לי שזה לא אמיתי אני אולי דתי אבל לא חרדי. -----------------------------------------------------