חחח איזה מטומטם אתה בחייאת ראבק...
קודם כל להזכירך זה פורום.. לא נימצאים כאן און ליין 24 שעות... לראות מי כותב הודעה חדשה. כל אחד ניכנס בזמנו החופשי. אז מה אתה כותב הודעות של "אתם לא עונים כי אתם מפחדים כן????ו " ו... "טובבבב לא צריך אל תענו לי לא משנה ביייייייייייייייי" אתה ממש מטומטם אחושילינג... ובקשר למה שאמרת גם...ש..."אתם סתם פורום ועוד מעט הכל נסגר למה יש לי דוד שהוא מנהל בטפוז ואם אני אומר לו אז בתוך שנייה וחצי הוא מחליט שאין פה יותר פורום סיינרגיה ואז אתם תלחו בחזרה להיידפארקקקקק " תשמע...אם אני יגיד לך שאתה פסיכי שחש תעצמו אלוהים וכמובן משקר ומתנהג כמו תינוק [יש לי דוד שעובד בתפוז וכ'ו] אז זה יהיה בשבילך כמחמאה. כי אתה יותר גרוע מזה. מה קרה? אין לך צומי בבית? אתה בא לפורומים ודורש צומי? מה אתה חושב אנחנו מפחדים ממך??? אתה סתם פאיומט מסכן שכדי להתגונן אתה עלק מאיים עלינו באיומים כאלה ואחרים כאילו אנחנו מפחדים ממך. ברררררר אני משתין במכנסיים תכף.. תקשיב ותקשיב לי טוב עכשיו...יא חתיכת פוץ מסכן... אתה רוצה להיכנס לכאן ולהשתתף כמו כולם בפורום? אז תלמד להתנהג כמו בנאדם ותלמד בכלל מה משמעות המילה פורום ואיך מתנהגים וכותבים כאן. זה לא צט, זה שאתה כותב הודעה לא אומר שתוך שנייה אתה מקבל תגובה. תתחיל להירגע כי בינתיים אנחנו נסדר לך חסימה מכאן ולא תצליח להיכנס לכאן בכלל בכלל בכלל. אז דיר באלק, הצלחת לעצבן אותי עכשיו. ואפילו שאין לי ניהול כאן. אני יצליח עוד לגרום לך חסימה. אז תתחיל להירגע, ומהר !!! פוץ.