הו סוכר.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo19.gif
סוכרזית אני לא שם כי זה מאוד לא טעים.. לרוב אני משתמש בסוכר חום אבל תמיד העדפתי את סוגת הלבן ככה שאני משתמש בסוגת לבן כי זה טעים אמממ בקפה אני לא שותה כי אני ממש לא אוהב קפה וזה שחור ומזכיר לי שיש לי מבחן בהיסטוריה עוד 4 חודשים נס קפה לעומת זאת אני דווקא ככןן משתמש אני שם כפית אחת מלאה והכפית השנייה אני מוריד את הסוכר מקצוות הכפית עככשיו זה משנה כי כפית חד פעמית יש לה פחות נפח ומשקל סגולי מאשר כפית רגילה ככה שאני תמיד מעדיף כפית רגילה וזה תלוי בכמות החלב כמובן כי בחלב יש גם כמות סוכר מסויים תה אני שותה בזמן האחרון ואני שם 2 כפיות מלאות אבל שטוחות כאילו לא ממש שטוחות רק קצת שוקו זה משקה מאוד אגריסיבי יש בו המון חיות מסויימת אם אתם מבינים על מה אני מדבר ולכן אני שם רק כחצי הכפית סוכר כמובן חצי כפית מלאה מערבב טוב טוב את המים החמים ופשוט מאוד לא שם חלב.. פשוט... חד וחלק בנוגע לוויסקי ולמשקה הנקרא וודקה שאני מבין שהם משקאות אלכהוליסטים אני לא שותה כי אסור עד גיל 18 ככה רשום בפרוש בספר החוקים של מדינת ישראל לשנת 2007
זה גם יכול להוציא אותי מהריכוז לא שישי לי בעיה כזאת זה מאוד מסוכן לכבד המושי שלי וזה יכול מאוד לפגוע בתפקודי הלבלב החיצוני אז אני לא שם סוכר אני פשוט לא שותה את המשקאות הניזכרים לעיל