Hi to all, good evening../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

Hi .I decided to talk today only in English .I talk from today ( as if onetime ) only in English. This really fun to talk in English! Only that will know that this is language really really from theft. Good then good evening to all of you. That there will be you an excellent evening. Sarit I am sick you

Music4Life

New member
אלירן מה עובר עלייך?...[כנס...]

טוף, תזהר....אני
כשמתחילים איתי באנגלית, זה מסוכן....אני לא יכולה לסיים....
בקיצור, סחתיין עליכום... מה נכנס בך ג'וק לראש לכתוב באינגליש
חחחח אתה כזה מצחיק....טוב יאללה מוכן
למקומות, היכון, אכן....צ-א
So.......... Dear Eliran, you wanna write some in English? You know that for me this is like a kids game, I do it with so much pleasure....if you start with me I won't finish, like I said. Do you like the language? It's cool, but kinda sad that there aren't alot of furom members who understand what we write right now...no one will reply you, but me I think. But let's keep it up until...I don't , someone will get mad here hahahaha
You know we can.....gossip and no one will understand hehehehe, no I am just kidding!!!!!! Do wil I see you at Sarit's concert this end of the month? I hope so...I dunno how you look like at all, and I bet u know how I look like....so come and say HEY alright? I'd be happy to meet you Eliran Yalla, I wish you a great weeknd
Have fun and keep the English alive!!! OH YEAHHHH

eynav br

New member
מה בעע בזה?

זה בין הדברים הכי חשובים שצריכים לדעת!

אמממ..

אני יודע מעט אנגלית זאת שפה מעצבנת קשה קצת להבין... אני יודע חלקית שונא תשפה !

eynav br

New member
קשה? תלוי למי...

יש כאלה שקל להם ויש כאלה שלא... כמו בכל דבר... אולי זאת שפה מעצבנת אבל אני כל כך צריכה אותה, אני מתה לדעת.... בארץ אולי אתה לא צריך אותה אבל כשתטייל בחו"ל אתה חייב אותה

Music4Life

New member
שי אני אגיד לך מה...

זה עובדה שאנשים אומרים נגיד שהם שונאים שפה מסוימת [בדר"כ זה כך] כי היא קשה להם פשוט. וזה ככה בכל דבר, נגיד אני שונאתמתמטיקה. למה
לא כי יש לי משהו נגד המקצוע ממש...אלא כי אני לא מסתדרת עם כל המספרים האלה והחישובים, מפחיד אותי, ואין לי ראש למקצועות האלה...אז אני שונאת את זה כי זה מסובך. ככה גם עם שפות, אם משהו קשה לי אז אני לא הכי יאהב את זה....צרפתית היא שפה מדהימה
אבל היא נורא קשה לי... אבל אנגלית אצלי זורם כמעט כמו עיברית לכן אני חולה עליה, ובכלל, תמיד אהבתי מאד
את השפה, מאז כיתה ד' בערך... והסתדרנו מצוין ביחד
כמו שעינב אמרה [רק במילים אחרות], הכל עניין של עקרון. ועינב, את הולכת להיות אלופה באינגליש...וואי איך בא לי כבר שתלמדי ואח"כ נדבר במסנג'ר ונבדוק מה את יודעת
בטוחה שזה לא יהיה לך מסובך מידי, ואם את רוצה אימונים, את יודעת למי לפנות...למורה לאנגלית שלך [ז"א אני...] לשירותם תמיד
הא, ואם בא לך שאני אתן לך המלצות מאחרים, גם את זה יש...דברי עם צוריה חעחעחעחעחעחע

!NIVOS!!!!

Her dialect. Hhhh. English Bishbilh this like will be derided children. But this what this is fun to talk in English. You feel more open to gossip on people ( like Shai ) abbreviated right, I English is very important language. And those who not understands her, he he will not succeed in the most important things alive like : Computers, office work, with he will want travelled in America. Then too bad. Good then all right bye her dialect that will be you in which good And I laughed with you concerning Shai )
) Believe me this what this is fun to talk with you English. From today I talk with you only in English. Acceptable on you??. All right bye

מושיק20

New member
WTF../images/Emo2.gif

אנגלית זו שפה מדהימה אבל לא נראה לי שהמשפטים שכתבת, כתובים נכון..... Good then all right bye her dialect that will be you in which good

Music4Life

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif ELIRANOS

Eliran, I wanna ask you - did u look up the dictionary for some words?? Coz it seems that you took a few words...your English was very unclear....sorry to say...didn't undersatnd what u wanted to tell me... but somehow I understood.....

Music4Life

New member
שי, יש לך טעות קטנה....

אנגלית למעשה היא אחת השפות היותר קלות ולא מסובכות שיש
[בו נשווא האותה לספרדית או שפה אחרת...] והיא בהרבה יותר קלה....בשבילך אולי זה נראה קשה, אבל לעולם כולו זה באמת נחשבת שפה קלה, יחסית. עיברית אם כבר יותר קשה... האמן לי.... ויפה לך לדעת ספרדית
הלוואי עליי. ניסיתי ללמד אותה..לא מסובכת מידי אבל עדיין היא טיפה קשה. [כמו כל דבר כשמתחילים אה?] הייתי מתה לדעת לדבר אותה שוטף...יואוו היא שפה מהממת!

../images/Emo99.gifספרדית../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

לדעתי ספרדית זו שפה מהממממתתת
וממש ממש קלה....
תות בואי ננהל דו-שיח חחחחחחחחח

radio101fm

New member
../images/Emo41.gifהחל מ-4 בפברואר ברדיו י-ם../images/Emo124.gif

רדיו ירושלים 101 FM גאה להציג: "חומר מקומי"- החומר הטוב הבא
"חומר מקומי" הוא שמו של מגזין המוסיקה הישראלית החדש והעדכני של רדיו ירושלים בהגשת מוטי פרנסיס ובעריכת הילה גלעדי.
מגזין, "חומר מקומי", יאפשר במה ראויה ליוצרים (חדשים וותיקים) בתחום המוסיקה הישראלית על כל גווניה.
"חומר מקומי"
יסקור את החדש בתעשיית המוסיקה בארץ, יעדכן על החדשות הטריות ביותר בתעשיית המוסיקה בישראל, ישמיע קולות וכתבות בלעדיות מהשטח, השמעות בכורה, אירוחים באולפן והופעות אנפלגד, סקירות מן העבר ועוד...
"חומר מקומי" ישודר החל מ-4 בפברואר בימי א'- ד' בין 20:00- 21:00 בערב רק ברדיו ירושלים 101FM. החיים הם חומר טוב... אנחנו ברדיו ירושלים נדאג לשמר אותו

radio101fm

New member
ריטה מחלקת כרטיסים ברדיו י-ם../images/Emo124.gif

מגזין המוסיקה הישראלית, "חומר מקומי", גאה לפתוח את תוכניתו הראשונה עם הזמרת האלוהית, ריטה
ריטה תתראיין ביום ראשון הקרוב (04.02.07) במגזין המוסיקה הישראלית של רדיו ירושלים "חומר מקומי". אנו במגזין "חומר מקומי" נחלק לכם בכל יום בשבוע הקרוב (א-ד') שני כרטיסים זוגיים להופעה האחרונה בהחלט של ריטה לחורף זה.
מגזין "חומר מקומי" משודר בכל יום א' עד ד' ברדיו ירושלים FM101
מגיש: מוטי פרנסיס
עורכת: הילה גלעדי
רדיו ירושלים 101 FM תדליק, תידלק!

Music4Life

New member
מוש../images/Emo6.gif הכי קטעים איתךךך יקירייייי

פחחחחחחחחחחחחחחח.........אתה יודע על מה אני מדברת.....
אתה ה-ו-ר-ס אותי אח שילייייי......

למעלה