../images/Emo32.gif

חברים תקשיבו...אני יודעת שכולכם רוצים להיות אדומים ושני באמת כל הכבוד על היוזמה אבל...תקחו דברים בפרופורציות! לא הגיוני שכל יום יפתחו מליון שירשורים (שעל חצי מהם לא ממש מגיבים
) אני לא עומדת בקצב ופעם אחרונה שהייתי פה הייתה אתמול בצהריים!!! מקווה שתקחו זאת לתשומת ליבכם -תם-

../images/Emo45.gif למה שמת את זה תחת ../images/Emo32.gif?

אומנם אני חדשה פה... יש פה כמה שרשורים שהם נחמדים, אבל בגלל שהם באים כולם ביחד אף אחד לא זוכה להתייחסות שהוא צריך לקבל..

דללה

New member
../images/Emo45.gif

האמת שגם אני חשבתי על זה אתמול בלילה... זה כיף לראות שהפורום פעיל, אבל אל תפתחו סתם שרשורים... כמו שתם אמרה, קחו את הכל בפרופורציות

לא...

במילים אחרות- יש לך מיליון רעיונות לטופיקים חדשים ומשחקים ופינות? סבבה. תביא אותם אחת לשבוע... תגוון. תן מרווח. לא את כולם באותו יום

n0 id3a

New member
אממ

"זה כיף לראות שהפורום פעיל, אבל אל תפתחו סתם שרשורים..." זה כבר לנצל"ש למיטב הבנתי... לא משנה... מקבל את התיקון
*מוריד רגל מהגז* *עף קדימה כשהאוטו מאחורי נתקע בי* *מתחיל להתעמק בעיסוקיהם של כל אילן היוחסין של הנהג הפוגע*

לא...

לנצל"ש זה שאתה רוצה להודיע שעברת טסט או משו בסטייל ואתה לא תפתח הודעה חדשה, אתה תנצל"ש. אתה רוצה לפתוח סקר או פינה חדשה? אי אפשר לנצל"ש דברים כאלו. צריך לפתוח להם הודעות חדשות. אבל בתזמון מתאים.

n0 id3a

New member
אני יודע...

חשבתי שהכוונה ב'אל תפתחו סתם שרשורים' היא לדברים כמו 'עברתי טסט'... דיון רציני זה ברור [ולכן ציינתי את מה שציינתי בסקר
] למרות שיש דברים כאלה שאפשר לנצל"ש.. אבל צריך תזמון טוב...

Good 2b Me

New member
אממ לא הבנתי ת'קשר של../images/Emo188.gif

להיות אדומים ללפתוח שרשורים... פספתי מש'ו
אבל באמת יש מלא שרשורים חדשים.. לא הייתי פה 4 ימים ואני צריכה ללכת כמה <הרבה> עמודים אחורה כדי להתעדכן...לא כייף
למרות שמאוד נחמד שסופסוף מגיבים פה הרבה
..

קובי221

New member
אני אסביר-

אני ושני גיבשנו הצעה שמי שיהיה פעיל הנייק שלו יאדים. איך מוודאים שהא פעיל? ע"י ניקוד. הראשון שצובר 463 נקודות זוכה להאדמה. מקבלים ניקוד על פתיחת שרשורים יומיים ופינות נחמדות וכדומה... ושני מחליטה על מספר הנקודות.

Good 2b Me

New member
אהה אוו נחמד.. ../images/Emo188.gif

אמנם אני בחיים לא אצבור 463 נקודות כי בד"כ אינלי רעיונות לפינות נחמדות ובד"כ אני נרדמת מוקדם <הלימודים מעייפים
> אז גם שרשורים יומיים לא ממש ייפתחו על ידי.. אבלל... רעיון נחמד
אהבתי ת'קטע של ה-463 נק' <מזל שהמס' של הפורום הוא רק תלת ספרתי
>

דללה

New member
היצירתיות ../images/Emo3.gif

את יכולה לקבל נקודות גם על לפתוח שרשור בוקר טוב או הדבר הטוב והרע של היום.... המטרה היא לעשות את זה ראשונה בלי הגזמה

Good 2b Me

New member
אם המחשב שלך היה יותר ../images/Emo188.gif

איטי מ-צב צולע וייקח לו שעותת לעבור מעמוד לעמוד, גמת היית מתלוננת

devilz

New member
אווו... אל תתחילי תוויכוח הזה...

אני אנצח.. גם המחשב שלי לא זז... ובהחלט ניהיה יותר קשה לכתוב כאן מהפל.. אבל אנלא מתלוננת

NaaMuna

New member
חיחי../images/Emo11.gif

לא נראלי שאפשר להתחרות עם המחשב של חסרת..אעמ ורט..

למעלה