L S Dance

New member
אני הרצל ודפקתי הקופה

וואלה לבד? וגם חבר שלי (שכחתי מה השם
)

Aviadbalas

New member
איזה בדיחות חמודי

אין מישהו עלי בסרטי בורקס ! יין ישמח לב אנוש ואישה כמו חור בראש 5 בבוקר, אפילו הציפורים עוד נוחרים על העצים

אסיקו

New member
אני גר בהרצליה פיתוח יש לי שם

וילה שלושה מפלסים ..:) מה זה ? "זה כסף.." אני יודע שזה כסף אבל מאיפה יש לך את הכסף ? "יש איזה ערבי מזיין אותי בתחת משלם טוב ..מה אתה לא מאמין אני יתן לך תמספר יזיין גם אותך .." למה אתה מדבר לא יפה ? "למה אני שונא שוטרים! אנחנו לא שוטרים אנחנו מהבולשת.. "עוד יותר גרועעע!!!"
"

Aviadbalas

New member
הוא פסכופט על כל הראש זה

יחי מדינת ישראל צהל קורא סרג'יו יוצא חביבי ימין ושמאל רק חול וחולרה אה בחייך סרג'יו לא דובים ולא סולר מקסימום חולר

Aviadbalas

New member
אחד החזקים

ברוכים הבאים לבסיס הטירונות מרגע זה אתם לא ילדים יותר אתם טירונים ואני המפקד אתם המשרתים ואני המלך אתם כוכבים ואני ירח אתה קוצים ואני שושנה

Aviadbalas

New member
חן חן למתחנפן

36.6 המדחום הזה שקרנים המדחום הזה לפחות מפגר ב2 מעלות מי זה היה? אחד בן אמו, מכר לי 2 דונם ממול הרצליה פיתוח איך עבד עלי בולה בולה, איפה את

Aviadbalas

New member
הוא פצוע קשה לא יודעים מה יש לו

כל אוקטן מלמיליאן מאוקטן ועד גדול, נפט פה בזול

Aviadbalas

New member
שעה שעה שאני מחפש את הים

אחרי שצחקנו נעבור לחלק האומנותי אתם עבדתם עליי

Aviadbalas

New member
מה עושה התולעת? מחפשת חקה

ששון עם מי אתה מתעסק על הבוקר? מי מתעסק זה מיקו בחורות ערומים זה חולירע מה עשה למכנסיים החדש

Aviadbalas

New member
ואחרון כי אין לי כוח חח

אתה לא מתבייש? מתבייש מתבייש אבל הגרון יבש יא'ווארדיי איזה מישקף כל עדשה מיקרוסקופ

sayar3

New member
לא ככה-לפחות תדייק-קבל תיקון

"ארליך" "מה יש?" תביא אורז ,מקרוני,וביצים" "כמה ביצים"? "כמה שיש. תביא גם במיה חמוצים וכל השאר.

KOBIKOBI3

New member
מי מתעסק זה מיקו

מה רוצה התולעת? אההה מחפשת חקה אל תתן להם שומדבר אלה אפ'עם לא מחזירים

bigmama64

New member
וואלה היתי חוסם

אבל היה מוצלח בהצלחה בפעם הבאה בקצב הזה נראה לי תצטרך לשפשף הרבה

למעלה