שניה הוא אמר לי שהוא עסוק עם אמא שלך והוא יגיב אחר כך...
D danish94 New member 18/12/06 #229 רובל זה זבל אני רוצה יורו תבין: 30 רובל=1 יורו הרבה יותר טוב לי יורו
D Dislop New member 18/12/06 #231 כן, וקח: http://www.unoriginal.co.uk/finger-frenzy.html אם לזה התכוונת...
A ATS20 New member 18/12/06 #283 אין כזה בעיברית? יותר קל בעיברית חח למרות שחבר שלי עשה 4.3 שניות חחחח
M mike00 New member 18/12/06 #66 אין צבא שבעולם שיעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונסטנטינה הזה
M mike00 New member 18/12/06 #70 חח מכר לי דונם מול הרצליה פיתוח... אבל אבא מה רע בדונם מול הרצליה פיתוח? רע..רע.....מכר לי אותו בצד של הים...כל היום נסעתי בסירה עם בטן מזכוכית לרות את השטח..
חח מכר לי דונם מול הרצליה פיתוח... אבל אבא מה רע בדונם מול הרצליה פיתוח? רע..רע.....מכר לי אותו בצד של הים...כל היום נסעתי בסירה עם בטן מזכוכית לרות את השטח..
M mike00 New member 18/12/06 #84 אתה שוב פעם מתחיל?? שים לב טוב טוב...... אעשה,אכתוב,אעביר,אסגור,אשיר,ארגל,אתקוף....... פעם הבאה שאתה עושה שגיאה אני מקרקס אותך תומריקו.......
אתה שוב פעם מתחיל?? שים לב טוב טוב...... אעשה,אכתוב,אעביר,אסגור,אשיר,ארגל,אתקוף....... פעם הבאה שאתה עושה שגיאה אני מקרקס אותך תומריקו.......
W werds New member 18/12/06 #69 לא יעוף לא יעוף מה זה זה לא פריצי זה אבא שלהההההה (בינינו אין אחד שיכול עלי בסרטים ישראליים)