MaRiNa DuANi

New member
יאאווו ראש גדול../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif../images/Emo203.gif

באלי כבר לראות ת'פרסומת
גרר...

ראש גדול../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

אני רוצה לראות ת'פירסומת
והיה כתוב איפשהו בתמונות שצילמו את הקליפ ששיר הנושא יהיה בסגנון של השיר "עניין של זמן"
[אתה עוד תגלה את העולם, אם תרצה או לא תרצה, יש עוד זמן להשתנות מן הקצה אל הקצה..
]

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifראיתי את זה לפני בערך

3 ימים. זה לא שיר של ראש גדול, זה שיר שראש גדול והשמינייה מופיעים בו, אז למי שרוצה, כנראה יש אותו גם ב- Hot.

MaRiNa DuANi

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo20.gif../images/Emo203.gif

לשרשר
ורוני לא עשתה הגדלה ותפסיקו להתעניין בדברים כאלה!!!!

ו: ThE BeAt Of My HeArTו כנסי דחוף

1 מאמי'לה רכילות זה כאילו מזה לא עם ח !!!! 2וכןיש לי עוד מלא רכילויות !!!!!!!

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifמאמי'לה../images/Emo3.gif.

1. זה כנס ולא כנסי. 2. את כתבת בתוכן של ההודעה עם ח'. 3. אם יש לך כ"כ הרבה רכילויות, ספרי לנו, נשמח לשמוע עוד כמה זיבולים יוצאים לך מפה.

ואוו נתקלנו בפאקצה תוקפנית....

מה תעשי? תזרקי עלי לק נצנצים?!
לא שמת לב שכתבתי את זה עם מרכאות>>"רחיליות" זה היה בצחוק...כי בפנים את כתבת רחיליות אז צחקתי עלייך
אני יכול ללמד אותך איך לכתוב ואני בן. נראה לי את לחוצה...לכי לרולדין יש להם סופגניות וורודות עם כוכבים לבנים וסוכר נוצץ אני בטוח שזה ירגיע -אותך-

די דניאל.

ביקשנו מיליוןןןן פעמים ל=א לריב פה! היא ילדה קטנה,יש לה שגיאות כתיב לבוא ולצחוק עליה גם אם זה לא בכוונה לפגוע זה לא לעניין.

ל:ThE BeAt Of My HeArTו

אז .... פאקאצה תוקפנית האא ?... זה שאתה דפוק לא צריך להאשים את כל העולם ... תרגיע אתה נירא לי קצתלחוץ "לך לרולדין יש להם סופגניות וורודות עם כוכבים לבנים וסוכר נוצץ אני בטוח שזה ירגיע -אותך-" צ'או

Britney Girl1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

למעלה