אתם מוזמנים...

ל פ ה לאפת שומשום דקיקה וטריה עם כבד אווז צרוב חם על מצע שאלוט מקורמל וריבת גוייאבה ע"ח העמותה לחברי הפורום בסמוך לפודיום המנצחים

מאקי

New member
בהצלחה רבה.... אנחנו שבת רמהג

מתכננים ממחר איסופים והכנות לתנועה על הבקר לשריונר... לאפה באמת היתה מתקבלת בשמחה עי החיילנו...

eitan 5

New member
ואללה גבר אמיתי חליל

פשששש...הרשמת אותנו....גם שוחה גם צולל גם צונח וגם אופניים???ועוד מבשל.גבר החלומות של כל אשה.גלה את הסוד.איך אתה עושה את זה?והתמונה החדשה בכרטיס.....

איזה חמוד'תה

אמנם אנ'לא צונח לא שוחה ולא רוכב על אופניים אבל ככ כייף לקבל ככה מחמאות מאיתן..

ח ר ו ב

New member
חליל ,מחזיקים אצבעות ,תהנה ותנצח

ואיזה יין מתאים לכבד אווז ? בלאן דה בלאן 99 ירדן. דמוי שמפניה מהטובים שיש, ומתאים גם להשקות אותך , על הפודיום... איזה כייף, תהנה, חרוב.

יא חרוב

בעבר הייתי מתחרה ולתקופה מסויימת גם מארגן את התחרויות הללו אחרי שנים ארוכות של יזע בסלעים פרשתי מהענף לפני שנתיים הסבה לים ואישית לא אוהב שמפניה אחד המוצרים שמעולם לא הבנתי למה לשלם הון עתק בשביל מואט-שנדון \ דום-פריניון וכו'... הקליל המוגז הזה לא מצליח להתחבר לי לאלפיה עבור בקבוק הייתי אישית בחבל שמפיין ובדקתי לא עבר אצלי הדרמתי לבורדו לחבל פוילאק

anatc

New member
איתן, אתה נשמע ../images/Emo99.gif לגמרי...

אין לי ספק שגם לך יש תחביבים שאתה יכול לשתף אותנו בהם - אם בא לך כמובן וקורה שיש תחביבים שמצטלמים טוב - כיף שהוא לא חוסך אותם מאיתנו כי מאד נעים להתבונן מה הקשר ללהרשים? זה חלק מהאיש, כמו שחתולים הם חלק ממני

ננה f

New member
כמה רוע רוע רוע..חליל זה מנאטה ריי?

הדבר הזה? אגב, הייתי שם לא מזמן ביום שימשי אחד, קו ראשון למים, סיר שחור פירות ים, יה איך שמצצנו עד הלשד. אגב,יש להם מפצחים יפיפיים!

למעלה