helmet remover

New member
we need an engineer

שלום לכולם אני מייצג קבוצה של סטודנטים לתוכנית המשחקולוגיה בבית ברל, תוכנית המכשירה מפתחי משחקי מחשב. אנחנו נמצאים בשלב פרוייקטי גמר (כן, ממש מפיקים משחקים שלמים), במטרה לייצג את ישראל בתחרות העולמית לפיתוח משחקים עצמאיים ( www.IGF.com ) ובלי קשר לקבל פרסום מקומי ועולמי. הפרוייקטים יושקו בסיום השנה ויוצגו בפני הבכירים של התעשייה. מכיוון שהקבוצה גדולה, ישנם מספר פרוייקטים שונים ומגוונים (מלומדות ועד השמדה כוללת בסגנון FPS) וכרגיל במצבים הללו ישנה דרישה לאנשים טכניים ואנשי גרפיקה. אם אתם יודעים לתכנן ולכתוב קוד בסביבת Action Script , Java , c++ , OpenGL או כל סביבת פיתוח רלוונטית , ויש לכם רצון להצטרף לצוות שיודע מה הוא עושה; ויכולת להשקיע בפרוייקט רציני ורחב, תתחילו בשליחת מייל ל [email protected] באותה נשימה אנחנו מחפשים גם אנשי גרפיקה על כל תחומיה, איור , אנימציה , עיצוב דמויות ורקעים וכד'; אז לא להתבייש, ספרו לחבריכם על ההזדמנות. danigman

kinoa

New member
פתיחת תכנות

מחפש בחור היכול לפתוח תכנות ב metatrader 4 תכנות למסחר במט"ח סקייפ:liamy22

balfor29

New member
מחפש חברה/אדם מנוסים בקידום אתרים

בעלי נסיון והוכחות בקידום אתרים במנועי חיפוש ובעיקר בגוגל

דרושות נבדקות למחקר

שלום לפורום, שמי נטלי ואני עורכת מחקר על שילוב עבודה ומשפחה, בקרב אמהות, העובדות בתחום הטכנולוגי (ומכאן ההגעה לפורום זה). במידה ויש פה אמהות כאלו, המוכנות לענות על מספר שאלונים באנונימיות (ניתן לשלוח השאלון במסר), אני אשמח לקבל מסרים. המחקר נערך במסגרת החוג לפסיכולוגיה, אוניברסיטת חיפה. תודה רבה, נטלי

למעלה