סבבב

New member
../images/Emo26.gifמי עוד לא הצביע בסקר?

למה אתם מחכים? מאות, אלפי ואולי אף מליוני אנשים - בארץ ובעולם, מחכים לדעת מהי עמדתכם בנושא הסקר. ואתם עוד לא הצבעתם??????? העולם עומד מלכת - ואתם משתהים? יאללה - להצביע!!! (ההצבעה הינה אנונימית והסקר נמצא בסרגל הכחול למעלה)

../images/Emo25.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo133.gif

אהבה חופשית מאיידס תפוז אלבומים בשיתוף עיתון ישראלי, מזמינים אתכם להצטרף למאבק באיידס. שלחו לתחרות בתפוז
אלבומים
סלוגנים וסטיקרים מקוריים שהמצאתם להגברת השימוש בקונדומים ותוכלו לזכות בפרסים. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=90
רוצים להיות מדובבים בסרטים מצויירים ופרסומות? תמיד חלמתם להיות הקול מאחורי שרק? רוצים לצעוק קוואבנגה ביחד עם צבי הנינג'ה? עכשיו אתם יכולים! כנסו לתחרות "עושים דיבוב על הבנות", דובבו את הסרטון של "הבנות" ואתם בתחרות. המדובב הטוב ביותר יקבל חוזה לשנה בסוכנות ייצוג הקריינים, המנחים והניהול האישי של אומנים "כחול לבן אמנים" (המייצגת בין היתר את אלון אבוטבול, שרון חזיז, ניר פרידמן ועוד) וגם יזכה להשתתף באודישנים לדיבוב של שרק 3 וצבי הנינג'ה. http://www.flix.co.il/dibuv

שלום לכולם:]

אני תלמידת תיכון ולומדת במגמת תקשורת. אני ועוד 3 חברים עושים סרט דוקומנטרי ואנחנו מחפשים גיבור. אם אתם מכירים מישהו שיש לו סיפור חיים סוחף, מרגש ואפילו עצוב או להפך.... שרוצה להפתח ולספר את הסיפור שלו בבקשה תגיבו ותרשמו את האימייל שלכם...:]]]]].

mexican idol

New member
../images/Emo34.gifמסיבת חנוכה!../images/Emo34.gif

ועד נוער האגודה גאה להציג: מסיבת חנוכה 2006 המסיבה תתקיים ביום א', 17.12.06 [חופשת חנוכה], במועדון ה - vox, רח' יגע כפיים 2, ת"א. על הפטיפונים: DJ גיא לנץ [Pop Ring] DJ אלעד נבון [Male Vox] פתיחת דלתות: 23:00 עד אור הבוקר! פרטים נוספים - יש עם מי לדבר: 03-6205592 או במייל: [email protected]

Woking

New member
שלום לכולם

אני ווקינג ואני פעיל בעיקר בפורומי חו"ל. הגעתי לכאן משום שהעלתי עצומה שקוראת לתפוז למשוך את ידם מהחסות שנתנו לרשומה ההומופובית "ההיא". אודה לכם אם תצטרפו.

אפק בר

New member
היי טלי:)

האמת שכתבתי כמה דברים,אבל הם פרי דמיוני ... אם את מעוניינת תעשי סימן:)

mexican idol

New member
מחיר>>>

במחיר 30 ש"ח בלבד הנחה לחברים האגודה [ההרשמה במקום עד גיל 18 חינם!]

mexican idol

New member
אתה יכול להמשיך לגבות יקירי =]

אני רק לא בטוח מי אכן ישלם בשביל שתבוא.

מנסון1

New member
יקירי שלי, אני בטוח

אף אחד. אולי אנטיוכוס היה משלם אבל אני לא מת על מתים

מנסון1

New member
יפה מאוד אפק

נראה שרצית לקיים בסיפור ותשובה ותפילה וצדקה מעבירין את רוע הגיזרה

Woking

New member
עוד רקע

לפני כעשרה ימים מישהו פרסם רשומה בבלוג שבין השאר העלתה את הטענות הבאות: - שהסובלנות כלפי ההומוסקסואליות הביאה להתפוררות התא המשפחתי ולעלית שיעור הגירושין - שלסביות הן כאלו כי הן או שמנות מכוערות שגברים לא מתעניינים בהן, או בגלל שסבלו מהתעללות מינית - שהומואים הם כאלו כיוון שהם לא מתאמצים מספיק בשביל למצוא בנות זוג - שדיסלקציה היא מחלה שאנשים סובלים ממנה בגלל שהם לא מתאמצים להפטר ממנה
הרשומה מסתיימת במילים "ההומוסקסואליות היא עוד מסמר בארון הקבורה של החברה".
למרות התוכן המסית והפוגעני תפוז החליטו שהרשומה היא מומלצת, והעלו אותה לשער הבלוגיה.
העצומה קוראת לתפוז למשוך את ידם מההמלצה ולהבהיר שהם מתנגדים מופרשות לדעות כאלו.
תודה על שיתוף הפעולה. אני לא רוצה לעשות לה פרסום לרשומה, אבל מי שרוצה לקרוא יכול למצוא קישור מהעצומה.

Woking

New member
../images/Emo41.gif לתשומת לב מי שחתם על העצומה ../images/Emo41.gif

הובא לידיעתי שלפחות במקרה אחד החתימה לא נקלטה. אם הצטרפתם לעצומה, אנא בידקו כי שמכם מופיע ברשימת החותמים. במידה ולא, אנא נסו שוב. אם גם אחרי נסיון חוזר, שמכם לא מופיע, אנא שילחו לי מסר. תודה.

../images/Emo32.gifרוצים להשפיע?

לכל מי שטען שהמצעד פוגע בקהילת הדתיים הגאים - יש להזמנות להסביר את עמדתו ואולי לייצר שינוי. (העתקתי מאתר הבית הפתוח) דיון קהילתי בנושא הפגנת גאווה וסובלנות 2006. הבית הפתוח מזמין מתנדבים/ות, פעילים/ות וחברי/ות קהילה לבוא, להביע את דעתם/ן, ולנהל דיון פתוח לגבי אירועי הגאווה בקיץ האחרון ועצרת הגאווה שהתקיימה ב - 10.11.06 בירושלים.כנס ודיון בנושא יתקיימו ביום חמישי, 7/12/06, משעה 17:30, במכון ירושלים לחקר ישראל, רח´ רד"ק 20, ירושלים בכנס ישתתפו נציגים מארגונים לשינוי חברתי, נבחרי ציבור, וראשי ארגונים בקהילה. פרטים נוספים בהמשך. אז זה הזמן לדבר ולשכנע כדי שלא להתבכיין אחר-כך.

למעלה