אתר תפילות חדש

אשריכם. אפשר להעביר בקשה לברכה. יש שירות חינם שנתקלתי בו בדרך אגב. אפשר היום לזכות בהעברת בקשה לברכה לציון הבאבא סאלי בנתיבות, וזאת ללא תשלום ולזיכוי הרבים - באתר יש שם גם חנות ישירה ותמונות מקבר הצדיק ועוד.

ערב חברתי להומואיםדתיים צעיריםשינוי

בבקשה לשים לב: שינוי בתאריך הערב החברתי להומואים דתיים גאים צעירים בני 25-18 התאריך השתנה מתאריך: 23 בנובמבר למנינם לתאריך: 30 בנובמבר למנינם הרי ההודעה החדשה. שמח מאוד להודיע על: פגישה חברתית להומוסקסואלים דתיים גאים צעירים ולחיים על קו התפר בין הומוסקסואליות לדת. הפגישה מיועדת לחברים הצעירים בגילאים 25-18. בפגישה נקרין הסרט " אין ואאוט" שמספר בהומור רב על תהליכי היציאה מארון של מורה אהוב ואהוד בעיירה קטנה בארה"ב. ( הסרט סולידי וללא תמונות לא צנועות) לאחר מכן נשוחח ויערך דיון. המפגש יערך בתאריך: ט" בכסלו תשס"ו 30 בנובמבר 2006 למנינם. בבית פרטי באזור המרכז. המעונינים להצטרף מוזמנים להתקשר לפאלפון מספר: 7809585 = 050 נשמח מאוד לראותכם באהבה אסף.

טוהרtoar

New member
שינוי התאריך למפגש+התנצלות

שלום לכולם א] אני רוצה להודיע [כמו שראיתי את אסף כבר עושה -כנראה-כי לא קראתי את תוכן ההודעות] שהערב-פגישה להומואים/ביים דתיים בגילאי 18-25 שהיה אמור להתקיים ביום חמישי הזה נדחה ליום חמישי שבוע הבא עקב סיבות טכניות. עם כל הנפגעים הסליחה. ב]אני מתנצל על ההעדרות הפינ שלי השבת.פשוט המון בלת"מים התקבצו להם יחדיו. בלי נדר אחזור לשבת הקרובה. בהזדמנות זו אני מזמין את כל מי שרוצה "להרים את הכפפה" לכתוב ד"ת לפרשה הקרובה-כמו שאביעד עשה פעם שעברה-מוזמן להגיב על ההודעה הזו או לחלופין לשלוח לי מסרון דרך תפוז ואני "אעמיד לרשותו את הבמה"
לל"ט

ayakarni

New member
בקשה

שלום לכולם קוראים לי איה ואני סטודנית שנה שנייה לסוציולוגיה, החלטתי לערוך מחקר בעקבות סרט מדהים שראיתי על לסביות דתיות המקיימות תא משפחתי עם גבר וברצוני לדעת האם מישהו מכם יודע או מכיר פורום או אתר בו אני אוכל לבדוק את הנושא לעומק,אני אודה מאוד על כל עזרה איה

למעלה