ליאן.

New member
World Sexual Records

יש כאן כמה שיאים לא נורמלים.. כמו הבתול המבוגר ביותר בן 85 שחי בשנים בין השנים 1642-1727.. וכמו האורגיה הגדולה ביותר.. 7,000 איש נעצרו

רוזנה

New member
דף חדש בספר

חיבקתי אותו כל כך חזק, כאילו העובדה שאני מחבקת אותו עכשיו לא תשנה את העובדה שזה נגמר. וזה נגמר... אוטוטו הוא הופך את הדף בספר, עליו שמי כתוב בעפרון כהה, ולא ישוב לקרוא בו עוד. ותעלם לה התשוקה ויגווע רגש וזכרון של יד שנשלחה ולשון שחדרה והתבוננות לחישה חיוך מילה רכה הדף מלא ברשימה דהויה אשר קצה היריעה מלהכיל... ולא תוסיף להכיל. זה נגמר. והוא כבר הפך את הדף בספר, עליו כתוב שמי. "אני אשכח אותך, את יודעת" הוא אומר בהיסח דעת קר. "כן, אני יודעת" אני עונה ומנקה את דמעות הלב מהדף. וכך אעלם מחייך, כשם שתעלם מחיי בעצבות גמורה...
רוז

arielisr

New member
רציתי להודות לכל המכותבים בפורום!

גיליתי את קבוצות הדיון לא מזמן (לפני חודש וחצי בערך) ובאותו יום גם את הפורום "בינו לבינה". אני קורא מידי יום את הרוב המוחלט של ההודעות, ורציתי לומר שאין מקום אחר שהשכלתי כל כך (בנושא זה) כמו בפורום הנוכחי, וכן, רציתי להודות לכל האנשים המשתתפים בדיונים הכל כך יפים ומעניינים. למדתי ואני ממשיך ללמוד הרבה מכם. תודה לכולכם!!! אריאל

כוכבונת

New member
הגבר והאשה וההבדלים בינהם....

מחקר נחמד שנעשה על הגבר והאשה וההבדלים בינהם...... מה אתם חושבים.....? כוכבונת

N e l l

New member
בתול בן 85?!?! ../images/Emo12.gif

כנראה שמדובר באחד החברים למנזר של אלדד...לא, סתם. בהחלט משתתפת בצערו של הסבא...אגב, אני מכירה את האתר, ואכן יש שם כמה דברים משעשעים.

ליאן.

New member
סקר: נשים שבדיות רוצות יותר סקס

במקביל, סקר אחר ניסה לברר את הסיבות לירידה החדה בילודה בשבדיה נשים שבדיות רוצות יותר סקס - כך עולה מסקר שפורסם באחרונה, בו השתתפו 7,000 נשים. המשתתפות בסקר אמרו כי הדעה שנשים פחות מעוניינות ביחסי מין מגברים היא "מיתוס בלבד". במקביל, סקר אחר ניסה לברר את הסיבות לירידה החדה בילודה בשבדיה להמשך הכתבה..

פ ז פ ז

New member
רוז... ../images/Emo140.gif

קראתי, וזה עשה לי משהו. אני לא יכולה להסביר למה, אבל באופן מפתיע אחרי שקראתי את מה שכתבת נתקעה לי שורה של שיר (התנגנה והתנגנה והתנגנה...מכירים את הסיוט הזה ששיר נתקע?) בראש : "אם אתה הולך ממני אתה נשאר לבד..." כל פרידה משאירה משהו. מישהו נעלם מחייך, אבל משהו מהקשר תמיד ישאר בתוכך. זה עצוב וזה בד"כ לא קל. אבל את יודעת מה? זאת אולי קלישאה אבל זה נכון: תמיד אחרי סוף מגיעה התחלה חדשה. תחשבי שזכית להרגיש דברים ולחוות דברים, וזה המון לדעתי, וממילא ככל שהזמן עובר יש לנו נטייה אנושית להסתכל אחורה בחיוך. הזמן מעמעם את הכאב והעצב ומביא דברים חדשים.

ליאן.

New member
נחמד מאוד לשמוע, אריאל ../images/Emo13.gif ../images/Emo20.gif

הפורום באמת קיים (בתפוז) כמעט חודשיים. אתה תמיד מוזמן להשתתף בדיונים, להביע דעה ולשאול שאלות..
מעניין כמה גולשים עלומים יש בפורום..
(כולם מוזמנים לשרשר כאן ולהגיד שלום)

למעלה