דרוש באסיסט....

אז ככה: א'. דרוש באסיסט למחווה שאנחנו מתכננים פה לאואזיס..! כל מי שמכיר, נא להגיד! ב'. דרוש באסיסט (לא אכפת לי שיהיה אותו האחד מהמחווה) ללהקה אישית שלי ושל חברים... כל מי שמכיר שיגיד... תודה רבה רבה!

sok777

New member
אסף!

טוב לראות אותך פה מדי פעם. מה נשמע גברגבר? פעם הבאה לשרשור הOFF.
יאללה, באסיסט או מתופף! קדימה!

חחח נכון מצטער

שכחתי מהOFF... היה לי בעיות עם האינטרנט כל הסופשבוע... רק אתמול בלילה סידרו לי את זה, במיוחד לדרבי
מה נסגר עם המחווה חבר'ה?!

sok777

New member
אין לי מושג..

חסר רק באסיסט. אני מקווה שאתה תשיר. חוץ מזה: אני - גיטרה ניב - תופים חבר של ניב - גיטרה וחסר באס. אולי קלידים אם נשיג, יהיה נחמד.

MorningGlory

New member
אררג...

ראיתי היום מי רוצה להיות מיליונר, שאני בדר"כ לא רואה. הייתי צריכה ללכת רגע לשתי דקות. 2. בגע שהלכתי חשבתי שיהיה ממש מצחיק אם בזמן שאני לא אהיה תהיה שאלה על אואזיס[מחשבה טיפשית שעלתה לי בראש ואין לי מושג למה]. תנחשו מה?:| ברגע שחזרתי מעתי את האיש אומר "אואזיס"...אמרו לי שהשאלה הייתה איזה שם להקה הפירוש שלה הוא נווה מדבר
חוק מרפי כזה><; ד"א- האיש הגיע ל250 אלף וימשיך בתוכנית הבאה.

sok777

New member
ענקקק!

ואו. אדיר. ואני עשיתי שיעורים ובסוף העבירו [עשיתי ש"ב ליד הTV
] ל'פעם בחיים'. איך פספסתי?!

sha na na revol

New member
הממ... זה הזכיר לי...

כתבתי פעם חיבור קצר על ה'הולי בייבל' של המאניקס והוא כולו נמחק לי.... אז ישבתי מול הטלווזיה והתחלתי לראות איזה מירוץ אופנועים, ויש הרי פרשנים ברקע והם אמרו 'It ain't over till the fat lady sings', ואז משהו נדלק אצלי, כאילו, שיש קשר, כי העטיפה של הדיסק היא תמונות של אישה שמנה! (אוי, זה בטח נשמע נורא...)

sha na na revol

New member
לאאאא...

תמיד הם עושים את זה ותמיד חוזרים... הכרתי מישהו בתקופת SOTSOG שאחרי שבונהד עזב הוא כל הזמן ניסה לשכנע אותי שהם מתפרקים... בכל אופן, הם כבר עברו 'פירוקים' יותר סבירים ועדיין זה אף פעם לא קרה.

jony543

New member
למה אוףטופיק זה דיי קשור ללהקה

כלומר כרגע זה נראה שהם עומדים להתפרק בערך במצב שקולדפליי עכשיו

sok777

New member
אופס!

סורי, לא ראיתי לינק ושזה על אואזיס. הייתי בטוח שזה סתם איזה לינק.
אם אתה רוצה אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש.

sok777

New member
מקווה שלא ונראה לי שלא

אני אופטימי. נואל אמר שזה ממש לא הסוף. אז ככה: בעקרון, לפי התכנון, נואל תכנן שהם יוציאו אלבום אוסף ואז אחריו יפרשו.. אבל [!!], וזה אבל גדול, סוני הכריחו אותם להוציא את האוסף הזה. מה שאומר שזה לא שהלהקה החליטה שזה הסוף ו"יאללה, בואו נוציא את זה ונפרק את הלהקה". נקווה לטוב.

למעלה