Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo207.gif מהר מהר. ../images/Emo195.gif

מתגייסת מחר.
אבקר בסופי שבוע עד שיסתיים הקורס ואקבל שיבוץ... אחרי זה נראה מה נעשה עם הפורום.
אתגעגע!

המון בהצלחה!

ותזכרי שלא משנה אם הם צועקים עליכם בהתחלה... זה סתם כדי להכניס אותכם לאווירת משמעת. בתכלס מה שקורה באמת זה שהם יושבים כולם ביחד ומעבירים צחוקים עליכם. בדיוק כמו שאתם הולכים לצחוק עליהם. וכשאין קורסיסטים/טירונים גם הם טוחנים שמירות. ותחשבי שבעצם כשאת סוגרת שבת אז גם די נדפקים כי גם הם סוגרים שבת. בכל מקרה, תקחי הכל בתור חוויה כי זה מה שזה בעצם... חוויה. גם ברגעים קשים תזכרי שזה לא נמשך לנצח ושיש לך מיטה חמה בבית. תנסי להתחבר לאנשים... כי רק בצה"ל תכירי אנשים כל כך שונים שנמצאים ביחד. ותזכרי תמיד: כל מה ששטוף- נקי כל מה שצבוע- חדש ובורקס- זה חגיגי. אגב... למה את מיועדת?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני הבת שלך? ../images/Emo2.gif

באמת?
יו. אני מקווה שאת יותר חביבה מאמי הביולוגית.
ומיודעת למאבחנת מדעי ההתנהגות. (ותודה.
וכן, אני צריכה לישון. קשה לי.)

אכן כן...

כל מתגייסי אוקטובר 06' נחשבים לבנות ובנים שלי. מאבחנות מדעי ההתנהגות... זה בבה"ד 11? אם כן... אז עוד יותר נחמד :) כי אני גם התחלתי את דרכי בבית הספר למשאבי אנוש. יהיה בסדר אל תדאגי (למרות שבטח את כבר בלשכת גיוס) והיום הזה יכלול הרבה דברים בבת אחת. בעצם כל השבוע הזה יהיה מלא בהמון דברים. כל כך הרבה שכהוא יסתיים את תחשבי שלא עבר שבוע אלא מינימום חודש.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif הו הו! ../images/Emo9.gif

ואכן, זה בבה"ד 11. באיזה חדר ישנת?
דווקא השבוע הזה (חוץ מהיומיים הראשונים, שהיו עבורי נוראיים בגלל סיבות שלאו דווקא תלויות בצבא) עבר סבבה. מההמשך אני חושבת. ממחר נשק.

o0Invisible0o

New member
יואו. נשק.../images/Emo99.gif

כאילו, אני כולי נגד נשק..וירי פשוט מעביר בי חלחלה..[בכיתי על היריה הראשונה.
] אבל היה משהו ממש נפלא בלהיות חיילת עם נשק.
הוא נעשה החבר הכי טוב שלך..
בהצלחה וזה.^^

אני הייתי במגורי רותם...

אלה שהכי קרובים לגדר ורואים את האסירים של כלא 4 עוברים :) כשתחזרי תספרי איך קראת לנשק שלך? זה תמיד מצחיק :) כבר שמעתי על: הקטור, רוסריו, שמוליק ואפילו איזה בחור שנתן לנשק שלו שם של בחורה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לשלי קראו שמשון.../images/Emo6.gif

שמשון הגיבור (נאמר בהטעמה ערסית לחלוטין), וחבריו קראו לו ביז'ו. אם הוא היה מעוניין לערוק לארה"ב, הייתי משנה את שמו לסמסון דה הירו.
עוד היו לנו ג'ונתן, בוב, איציק, ג'יימסון, בלינקי ביל ועדינה, שהייתה חברה של שמשון שלי. ואכן, איילת, גם אני חששתי בטירוף מהירי, אבל מה זה סבלתי מלסחוב אותו.
רק לישון עליו היה נחמד.
הו, ואני ברחוב הבנות.
חברה שלי הייתה בזמנו ברותם.

hbam

New member
:O:O בהצלחה הדר ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

שירות מהנה ונעים

o0Invisible0o

New member
למה את מודיעה ככה ברגע האחרון?../images/Emo2.gif

וואי..תהני המוןהמון!!
טירונות זו אחת התקופות הכיפיות, אם לא היכ כיפית בשירות.
סתם, גם הקורס!! ולעיתים הסדיר [לא בימים כמו היום..
] תהני המוןהמון, ואל תשכחי אותנו.
הכל לטובה.^^

oO nam nam Oo

New member
גיוס קל../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

בהצלחה, ושתשתבצי למה שתרצי

למעלה