ותזכרי שלא משנה אם הם צועקים עליכם בהתחלה... זה סתם כדי להכניס אותכם לאווירת משמעת. בתכלס מה שקורה באמת זה שהם יושבים כולם ביחד ומעבירים צחוקים עליכם. בדיוק כמו שאתם הולכים לצחוק עליהם. וכשאין קורסיסטים/טירונים גם הם טוחנים שמירות. ותחשבי שבעצם כשאת סוגרת שבת אז גם די נדפקים כי גם הם סוגרים שבת. בכל מקרה, תקחי הכל בתור חוויה כי זה מה שזה בעצם... חוויה. גם ברגעים קשים תזכרי שזה לא נמשך לנצח ושיש לך מיטה חמה בבית. תנסי להתחבר לאנשים... כי רק בצה"ל תכירי אנשים כל כך שונים שנמצאים ביחד. ותזכרי תמיד: כל מה ששטוף- נקי כל מה שצבוע- חדש ובורקס- זה חגיגי. אגב... למה את מיועדת?
כל מתגייסי אוקטובר 06' נחשבים לבנות ובנים שלי. מאבחנות מדעי ההתנהגות... זה בבה"ד 11? אם כן... אז עוד יותר נחמד כי אני גם התחלתי את דרכי בבית הספר למשאבי אנוש. יהיה בסדר אל תדאגי (למרות שבטח את כבר בלשכת גיוס) והיום הזה יכלול הרבה דברים בבת אחת. בעצם כל השבוע הזה יהיה מלא בהמון דברים. כל כך הרבה שכהוא יסתיים את תחשבי שלא עבר שבוע אלא מינימום חודש.
אלה שהכי קרובים לגדר ורואים את האסירים של כלא 4 עוברים כשתחזרי תספרי איך קראת לנשק שלך? זה תמיד מצחיק כבר שמעתי על: הקטור, רוסריו, שמוליק ואפילו איזה בחור שנתן לנשק שלו שם של בחורה.
שמשון הגיבור (נאמר בהטעמה ערסית לחלוטין), וחבריו קראו לו ביז'ו. אם הוא היה מעוניין לערוק לארה"ב, הייתי משנה את שמו לסמסון דה הירו.
עוד היו לנו ג'ונתן, בוב, איציק, ג'יימסון, בלינקי ביל ועדינה, שהייתה חברה של שמשון שלי. ואכן, איילת, גם אני חששתי בטירוף מהירי, אבל מה זה סבלתי מלסחוב אותו.