Jagged chaos

New member
../images/Emo32.gif

אם זה יזיז למישהו... יכול להיות שתוכן ההודעה הזה לא מה שייקרה בפועל, ואני מקווה שלא. אבל תקוות ומציאות לחוד. אני פורש מהפורום כי אני מאמין שהיום אימא שלי תנתק לי את האינטרנט מסיבות אישיות. אני בכלל לא בטוח מתי זה הולך לקרות, אז אני פשוט אכתוב הודעת פרישה במקרה שלא תיהיה לי הזדמנות אחרת... 'תם אחלה פורום שאוהבים אחלה להקה. נהנתי לקרוא את ההשקפות והחוכמה של Wine והוד (שאגב, תמיד אתה כותב פועל עתיד בגוף ראשון עם י'..וזה אמור להתחיל עם א'.
) את הרוח נעורים המורדת והמצחיקה של כולכם פה. של אלין, של דפי, nothing man ,אסתריקה, brass monkey, the legendry dude וכל מי שפספסתי. אני פשוט במצב שאני מרגיש כמו בסצנה בקומדיית נעורים אמריקאית, ולראות את זה בסרט, זה מצחיק. לחוות את זה, זה הרבה פחות
. keep on rockin' in the free world

הוד11

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אמיל תגיד לי שזה רק זמני. אוי ואבוי אחי אני יתגעגע לחוכמה שהפגנת לשנינות שלך ולבקיאות שלך בעניניי פרל ג'אם, רואים שאתה ג'אמהד אמיתתי ומטורף על ארבעת המופלאים. אחי אתה באמת תחסר לי אני מקווה שזה רק זמני ואתה יום אחד תחזור. אולי זו פרידה אבל אני מקווה שלמעט זמן בלבד מאוד תחסר לי חברך לפורום הוד

an li shem

New member
אז אמיל זהו שמך..

כל פעם כתבת משהו אחר, טוב אז חבל שאתה עוזב, לא ממש מכירה אותך אבל לפי ההודעות אתה נשמע שנון ולעניין אז חבל. תרמת הרבה לפורום בעניין פרל התותחים והפגנת ידע. סורי שזה נשמע מופלץ ומורתי מצידי אבל זאת האמת וזה בטח מעודד, מקווה שתחזור. עינת

Jagged chaos

New member
../images/Emo4.gif

עזוב אותך הומור עכשיו...אני בברוכ כבד עכשיו. לא רציתי לכתוב בפורום כי בטח היו כמה שיבואו וישפטו, ושפיטה עכשיו אני הכי לא צריך. (הכי לא כוונה לפרסם-) כנס לבלוג שלי בחתימה למטה....קלוט מה קרה... חתיכת סרט, נכון?

J92

New member
../images/Emo54.gifבייב

הגבתי לך בבלוג. זה היה קורה מתישהו מותק,אתה גילגלת את עצמך למצב הזה. אני איתך בכל מקרה אתה צריך משהו,דבר איתי במסרים.

brass monkey

New member
אחי יהיה טוב!

תן חיוך! הכל לטובה. אין שום בעיה בלהאמין בכך, הבעיה היא לקיים את זה. תהיה מודה לכך שכל שקורה לך - הוא לטובתך! רק כך כשהטוב יגיע תוכל באמת להבין אותו, ולא רק לומר "סוף סוף"... בלי הרגעים הקשים, לא תדע להעריך את הטובים! בהצלחה בהמשך! ושמחתי לדבר איתך, ונדבר בע"ה אחרי הסיפור הזה. אם אתה רוצה לשמור על קשר, יהיה לי לעונג.

SecondFace

New member
|חיבוווק|

אוף נתגעגע אליך,מקווה שזו קריאת שוא והעיניינים יסתדרו..אני אכנס מאוחר יותר לבלוגך.. אל תתייאש! ותמיד תזכור שיש אי שם במטע התפוזים פורום שמחכה לך!
מיכל..

cold metal ass

New member
מה נעשה בלי ההערות הציניות שלך ?

ואני רצינית !! אתה תחסר לנו פה ..
מחווה קטנה . ממני אלייך ( הכוונה לסמיילי :-| )

izzys

New member
הלוואי והיה לי משהו אופיטימי להגיד.

קראתי אצלך, ואין פשוט יותר מדי מה להגיד. האכזבה הזאת של הורה פשוט כואבת כ"כ. תהיה חזק, מקווה שתחזור בקרוב. "כי עם הזמן, הכל חולף."
מור.

Wine

New member
איזה באסה ../images/Emo4.gif

חזק ואמץ ותשמור על עצמך ואל תעשה שטויות (אני "קצת" יותר גדולה ממך וזה קצת מדאיג, אז בקיצור - שמור על עצמך.) (ותודה על המחמאה
)

למעלה