לאו דווקא פרקים...

יכול להיות גם סיפור קצר. הפנפיק שהכי אהבתי שיצא לי למצוא של בנות גילמור זה defending bjork שפשוט כתוב בצורה ממש טובה שאפשר לחשוב שזה באמת קרה בסדרה. היה עוד פיק שקראתי שהתחיל מוואנ-שוט אבל עקב הביקוש הורחב נראה לי ל 4 פרקים. איבדתי אותו אבל אי שם ואניי לא זוכרת את שמו. כל מקרה.... השיפ לא ממש משנה לי כל עוד הפיק כתוב ממש טוב. למרות שיש לי העדפה לרורי/ג'ס לורליי/לוק פאנפיקים.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

ממש אוהבת את הכתיבה שלה: http://www.fanfiction.net/u/532055/ יש לה 20 פאנפיקים, 19 מתוכם גילמור. הרוב לור+לוק. ואוו..קראתי כ"כ הרבה משם.
מצחיק להסתכל על זה עכשיו...
תקראי אחד, תראי אם את אוהבת את הכתיבה וזה..
יואו, אני זוכרת שכשהעונה הרביעית נגמרה בארה"ב היו כ"כ הרבה המשכים, שינויים בפרק סיום העונה, שינויים של פרק 11 ויואו..כ"כ הרבה פיקים של לור ולוק.
חה. כ"כ אסור לי לחזור לקרוא פיקים.
הייתי כזאת מכורה.
אה, ומשהו מאוד חשוב..היא יודעת אנגלית!
יש מלא כותבים באתר הזה..שיש להם אנגלית דלה, או שפשוט לא יודעים אנגלית ואז נתקלים בהרבה בעיות זמנים באנגלית, שימוש לא נכון במילים, שגיאות כתיב ועוד.. מקווה שעזרתי.^^ [וכן, אני אפסיק לחפור!!
]

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifאהמ

אבל זה לא חייב להיות על זוג מסויים.
[כאילו. לדעתי בד"כ כותבים על זוג ספציפי כי זה פשוט יותר מעניין, אבל זה לא חייב להיות ככה ולא תמיד עושים את זה. המ.
] ...וזהו. [אה,וזה גם לא חייב להיות בפרקים או לא בפרקים; זה יכול גם להיות, כמו שאמרו פה, וואן שוט, או דראבל או פיכלט או משהו. ><] [ועכשיו באמת זהו. ><]

samamish

New member
קראתי ברייטינג

וסיפרו כזה על מלא סדרות חדשות וגם דיברו על HEROES ואמרו שמיילו גרוע ושהוא חייב לעוף=( חצופים!! ציטוט: "קחו לדוגמא את מיילו ונטימיליה שמגלם אח שסועד זקנים על ערש דווי ופתאום מרגיש שהוא יכול וצריך לעוף (הוא אכן צריך לעוף.מהסדרה, ומהר!)" והם גם כתבו בחסרונות של הסדרה: ונטימיליה הבייתה!!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif דיברו על הדמות, לא על מיילו.

הדמות באמת קיטשית, מה לעשות. אבל זה מיילו. אפשר רק לבהות במסך והכל יופי טופי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא נורא, סלחתי. ../images/Emo3.gif

תתחדשי! וכמובן שאני רואה הירוז.
אבל הטיול הזה נפל לי על שני פרקים של הירוז ואחד של גילמור (ואם אתם חושבים "אבל היית בארה"ב, בלה בלה בלה", אז תפסיקו לחשוב.
מי שנמצא בניו יורק ומה שהוא עושה ש-8 בערב זה יושב ורואה טלוויזיה, הוא טיפש
). אני מורידה עכשיו את מה שהפסדתי ונקווה שיהיה לי זמן להשלים את החסר. ולעקוב.
פנפיקים! יש לי אחד לסיים ועוד שני רעיונות חדשים שאין מצב שאי פעם יצאו לפועל. באסה.

למעלה