../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנוטה להאמין........./images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|*

יפה לך ככה.....לנהל פורום.....מבלי לספר לי.....

voguemaster

New member
לכל חברי הפורום הוותיק מוואלה

רציתי לעדכן אותכם/ן לבקשת גבריאל (זוכרים אותו ?). הוא מוסר שהוא וחברתו בקשר מצוין כבר כמה חודשים (להזכירכם היא מבוגרת ממנו ב-8 או 9 שנים..)
. מסתבר שיש לו בעיות להירשם לתפוז אז הוא לא כאן בעצמו.. אלי

ליאן.

New member
ועכשיו דברים קצת יותר חכמים ../images/Emo79.gif

חיסכון הוא דבר ראוי לשבח, במיוחד אם הוריך עשו זאת למענך. (וינסטון צ´רצ´יל)
שופט הוא אדם שתפקידו לקבוע למי משני הצדדים יש פרקליט יותר מוכשר.
רבים הם הגברים הצוברים כסף עבור בעליהן העתידיים של נשותיהם. (אבן גבירול)
מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה שרצתה פרווה...
האינטואיציה היא אותה תכונה המאפשרת לאישה לחבר שתיים ועוד שתיים, ולקבל את התוצאה הרצויה לה. (ב. ג´ונס)
נשים החושבות שבעליהן הם מלאכים הן אלמנות...
גברים רבים מחפשים אישה יפה, נבונה וחרוצה, אבל לשווא; החוק אוסר על ריבוי נשים. (פייר ז´אן ווייר)
פער הדורות הוא כאשר נערה לובשת ברחוב פחות ממה שאימה לבשה במיטה.
שתי הסיבות הנפוצות ביותר לגירושין הן גברים ונשים. (אדי קאנטור)
מחצית מהזוגות מתגרשים; השאר ממשיכים לריב...
החלטתו של אדם להינשא היא גורלית, כי היא עלולה להיות בהחלט החלטתו האחרונה. (קנת קריצ´באום)
היופי הוא מכתב ההמלצה הטוב ביותר. (אריסטו)
יש אנשים שמצפונם נקי, מכיוון שלא השתמשו בו לעולם. (ס. י. לץ)
רוב בני האדם אינם מוכנים להודות בשגיאותיהם; אני, לעומת זאת, מוכן - אילו היו לי...
החיים הם מה שקורה לך בשעה שאתה מתכנן תוכניות אחרות לגמרי. (רוברט באלזר)
קיום פירושו מלחמה. (סנקה... מה?! הייתי בטוח שאריאל שרון המציא את זה...)
סוף סוף הבנתי מדוע תינוק בוכה: הוא ערום,רעב וברגע צאתו לאוויר העולם הוא כבר חייב לממשלה 1700 דולר. (ארתור גודפרי)
המינימום הנדרש לתקציב הממשלה, הוא המקסימום שניתן להוציא מהאזרחים...
רבים מדברים על משטר קומוניסטי, אך לא יודעים על מה הם מדברים...
רבים יודעים מהו משטר קומוניסטי, אך אינם יכולים לדבר...
מותו של יחיד הוא טרגדיה; מותם של רבים היא סטטיסטיקה. (סטלין)
לממשלה שלנו יש שני סוגי משמיצים: אלו המפיצים שקרים, ואלו המספרים עליה את האמת. (ש. רוזנפלד)
רק בשחייה נגד הזרם תגיע אל המקורות...
בטח שלזונות יש ילדים - מאיפה אתה חושב באים שוטרי תנועה? - דייב דאטון
אני לא יודע מה השאלה, אבל סקס הוא ללא ספק התשובה. - וודי אלן
המעמד הבינוני המציא את הרעיון שאהבה היא הדבר החשוב ביותר בעולם. העניים והעשירים יודעים את האמת - זה הכסף. - ברנרד ביהן
סקס משחרר מתחים. אהבה זה מה שגורם להם - וודי אלן
אנשים לא מזדקנים. באיזשהו שלב של חייהם הם פשוט נעצרים במקום, ומתחילים להרקב - טי.אס.אליוט
מומחה הוא אדם שעשה את כל הטעויות האפשריות בתחום מסויים - נילס בוהר
בנקאי הוא אדם שמשאיל לך מטריה כשהשמש זורחת ותובע אותה בחזרה כשנוחתת טיפת הגשם הראשונה - מארק טוויין
אומרים שעבודה קשה מעולם לא הזיקה לאיש, אבל אני שואל, למה להסתכן? - רונאלד ריגן
רווקים יודעים על נשים יותר מהנשואים, אחרת הם היו מתחתנים גם כן - ה.ל. מנקן
חיי גבר טובים יותר מחיי אישה. הוא מתחתן מאוחר יותר ומת מוקדם יותר - ה.ל. מנקן
אני לא מפחד מטרור, הייתי כבר נשוי במשך שנתיים - סם קיניסון
רווקים צריכים לשלם מס גבוה יותר כי זה לא פייר שהם יהיו שמחים יותר - אוסקר ויילד
ארכיאולוג הוא הבעל הטוב ביותר לאישה. ככל שהיא מזדקנת הוא מתעניין בה יותר - אגתה כריסטי
זמן הוא כסף - בנג´מין פרנקלין (ולאאה?)
נסיון הוא בית ספר טוב, אבל המחיר גבוה - היינריך היינה
נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו - אוסקר ויילד
הלב הוא שריר גמיש - וודי אלן
אושר הוא תוצר הדמיון ולא השכל - עמנואל קאנט
הזמן הוא חייט שמתמחה בתיקונים - פיית´ בולדויין
האהבה היא רעידת אדמה פרטית - פוגלר
כדי להבין איך אלוהים יודע, צריך להיות אלוהים - הרמבמ"ם (כדי להבין איך הרמב"ם יודע צריך להיות הרמב"ם)
אין גאון ללא שמץ שיגעון - אריסטו
את הנעשה אין להשיב - שייקספיר
ניתן להשתטות בשתי דרכים: אפשר להאמין בדבר שאינו נכון. ואפשר לסרב להאמין בדבר הנכון - סרן קירקגור
יהיה מה שיהיה - בסוף יגיע המוות - נפולאון
טיפשות היא לאדם לחשוב שהוא יודע, את אשר אינו יודע - סוקרטס
השכלה היא מה שנותר כאשר מה שנלמד נשכח - ב. סקינר
מהו הטוב בעולמנו? הידיעה, והרע? אי הידיעה! - סוקרטס (אם הוא אומר הוא בטח יודע)
שום דבר אינו דורש תיקון כמו הרגליהם של אחרים - מרק טויין
כל דבר בלתי טבעי הוא בלתי מושלם - נפולאון
בכל יום יש שמש חדשה - הרקלייטוס (כן, והיא גם מסתובבת סביב כדור הארץ)
פוליטיקה היא האמנות להשתמש בבני אדם - מונתראלן
אדם שקרן חייב להיות בעל זיכון מעולה - דה מונטיין (עיין ערך ביבי)
מי שדעתו צלולה עליו אינו עוסק בפוליטיקה - אפיקורוס (עיין ערך ביבי)
כמה אוגדות צבא יש לאפיפיור? -סטאלין (אין לי מושג, אבל בטוח שלא יותר מלרב עובדיה)
(התקבל במייל)

ליאן.

New member
מתמטיקה ../images/Emo6.gif

מתמטיקה של רומן גבר פיקח + אישה פיקחית = רומן גבר פיקח + אישה טיפשה = סטוץ גבר טיפש + אישה פיקחית = נישואין גבר טיפש + אישה טיפשה = הריון מתמטיקה של המשרד בוס פיקח + עובד פיקח = רווח בוס פיקח + עובד טיפש = ייצור בוס טיפש + עובד פיקח = קידום בוס טיפש + עובד טיפש = שעות נוספות מתמטיקה של קניות גבר ישלם 2$ עבור פריט השווה 1$ כשהוא זקוק לו. אישה תשלם 1$ עבור פריט השווה 2$ שאינה זקוקה לו. נוסחאות כלליות וסטטיסטיקות אישה מודאגת לגבי העתיד עד שהיא תופסת בעל. גבר לעולם אינו דואג לגבי העתיד עד שהוא מתחתן. גבר מצליח הוא זה שמשתכר יותר משאישתו מצליחה לבזבז. אישה מצליחה היא זו המוצאת גבר כזה. אושר כדי להיות מאושרת עם גבר את צריכה הרבה הבנה ומעט אהבה. כדי להיות מאושר עם אישה צריך הרבה לאהוב אותה ולא להשתדל להבין אותה. אורך חיים גברים נשואים חיים יותר מגברים לא נשואים אולם גברים נשואים מוכנים הרבה יותר למות. נטייה לשינויים אישה נישאת לגבר בציפייה שהוא ישתנה – אבל הוא לא. גבר נישא לאישה בציפייה שלא תשתנה – אבל היא כן. שיטות ויכוח לאישה תמיד יש את המילה האחרונה בכל ויכוח. כל דבר שגבר אומר אחרי כן הוא תחילתו של ויכוח חדש. איך לגרום שאנשים יפסיקו להטרידך שתתחתן דודות זקנות תמיד היו באות אלי בחתונות, תוקעות אצבע בצלעותיי ואומרות "עכשיו תורך". ההטרדה הפסיקה מאז התחלתי לעשות להן אותו דבר בלוויות שלח מכתב זה לאישה פיקחית אותה תרצה לשעשע או לגבר שאתה חושב שיוכל להבין זאת (התקבל במייל)

AYELET1

New member
ארוח נושא סמים בפ´ הורים למתבגרים

ביום חמישי, 21.2.02,בשעה 20:00-22:00 תתארח בפורום ורדה בר, ותענה על שאלות בנושא סמים. וזה הרקע של ורדה בר, כפי ששלחה אותו אלי: הסמים נפוצים היום בנוער והורים אינם מודעים לגודל הבעייה. גם אנחנו לא ידענו עד שזה פגע בנו.בעקבות מותו של בני לפני ארבע שנים, בגיל 18, עשיתי תפנית חדה בעיסוקיי והיום אני חוקרת, לומדת ועוסקת אך ורק בהסברה למניעת שימוש בסמים בקרב בני נוער ובקרב הורים. מבקרת בכל יום בבית ספר אחר ברחבי הארץ או בבוקר לתלמידים או בערב להורים. נותנת ייעוץ להורים מודאגים (ללא תמורה). אני נכחתי בהרצאה שהועברה על ידה. היה מענייןמאד (וגם מועיל וחשוב כמובן), והתרשמתי מאד לטובה. שאלות ניתן להכניס גם ע"י הורים, גם ע"י נוער, וגם ע"י כל אדם אחר המתעניין בנושא כבר היום, ואני אדאג להקפיץ אותן בערב הארוח. ותודה לליאן

ליאן.

New member
עד 120..

בבקשה תפנה אותו אליי, אוכל להרשם בשבילו ולאחר מכן, הוא יוכל לשנות את הסיסמא. אצלי תפוז בכלל לא מסתדר באקפלורר ולכן הורדתי את נאטקפטור כעזר.. אולי כדאי שתמליץ לו לנסות. ליאן.

../images/Emo41.gif אירוח בפורום הורים למתבגרים../images/Emo41.gif

בדקות הקרובות תצטרף ורדה בר לפורום הורים למתבגרים, ןתענה על שאלות הגולשים בכל הנוגע לבני נוער, סמים, מניעה אבחון וסוגיות נוספות בנושא. הגולשים מוזמנים

למעלה