../images/Emo141.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo67.gif

ב-17:00 במסגרת התוכנית "מה שלומך?" נעסוק בנושא: התמכרות לסמים ולאלכוהול. את התוכנית תנחה איריס פרחי, ואת הייעוץ תקבלו מחגית ורד, יועצת חינוכית, מטפלת זוגית ויועצת ב"דלת פתוחה". אתם מוזמנים להעלות שאלות, בעיות, סיפורים, חוויות וכל מה שיעלה על דעתכם בהקשר של נושא התוכנית. כמו כן, בפינת "האורח הטלפוני" תתארח קרן פלס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=40978
איציק רצימור מטפל בפרחי באך, יתארח בשעה 18:00 Live ב-blogTV ויענה על שאלות הגולשים הנוגעות לטיפול בלחצים של הורים ותלמידים לקראת העליה לכתה א´ והחזרה לבית הספר בכלל. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=310&msgid=83812636
רבקה ארוטשס מדריכה ומאמנת אישית (coach) בתחום הפרעות קשב ומייסדת עמותת "ביחד", תתארח בפורום "הפרעות קשב ADHD" החל משעה 21:00 ותענה על שאלות הנוגעות להתמודדות התנהגותית עם הפרעות קשב בכל תחומי החיים ובכל הגילאים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=83788994
Flix לסיום: בוא לצפות באנימציה המטורפת "לשונו של ברבאבא" http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=907990

Animus1539

New member
לא יודע אם זה יעצבן או יתקבל...

אתם מגדירים את עצמכם יהודים דתיים וגאים (תקנו אותי אם אני טועה), אבל הדת שלכם מוקיעה ופוסלת אתכם ואת עצם קיומכם הלגיטימי... למה אתם ממשיכים להאמין בדת הזו, כשיש דתות אחרות שמקבלים אתכם כמו שאתם, ללא שאלות? היהדות, הנצרות והאיסלאם עד כמה שאני הבנתי פוסלים לגמרי את המשיכה לבני אותו המין, המשותף לכל הדתות הללו זה שקודם כל כולם נובעים מאותו המקור וכולם מונותאיסטים. הדתות שקדמו למונותאיזם על כל צורותיו, הדתות הפאגאניות, מקדשים כל סוג של אהבה, כל עוד יש הסכמה ואמון הדדיים בין מבוגרים. לא משנה מה המין שלהם. אמרה המיוחסת לאלה "...וראו כל מעשי האהבה והעונג, טקסי הם..." (קישור לטקסט המלא באנגלית). אתם מרגישים שיש רוחניות בעולם סביבכם? אתם יודעים בפנים שיש משהו גדול יותר מסך החלקים הגשמיים? זה נכון, רק שזה לא מוגבל רק למה שלימדו אתכם עד היום, יש עוד דרכים, יש עוד אלים, יש עוד אלות... אני מניח שאת רובכם זה לא יעניין אבל למי משרוצה קצת לחקור דתות בהם מקבלים את הטיות המיניות של האדם ואפילו לא עושים מזה "אישו", אז תעברו על הלינקים למטה ובגוף ההודעה... מקווה שלא עיצבנתי יותר מידי אנשים - אני לא מסיונר - אנחנו נגד זה - רק מביא לאור אינפורמציה שקיימת יכול להיות שהיא תעניין מי מכם... בברכת ברוכים תהיו, אני כנראה לא אכתוב פה עוד פעם... למרות שאתעניין בתגובות שלכם...

סבבב

New member
לא מסיונרית?

זה נכון... כי לרוב המסיונריות מיוחסת לנוצרים... ואת מנסה "להביא אינפורמציה" דווקא על עבודת האלילים הפגאנית... אז דעי לך שאצלנו בדת היהודית יש משהו יותר חמור ממשכב זכר וכל העוסק בו, וזוהי עבודה זרה... שקלתי אם למחוק את הודעתך, אבל בגלל שהמדיניות שלי היא שיש לכולם זכות לכתוב מה שהם רוצים כל עוד זה לא נוגע בהסתה וכו'... אז השארתי את הודעתך, למרות התנגדותי לחשיבה בה. ולתוכן העניין, אנחנו (או לפחות אני) אוהבים את הדת היהודית, ומשתייכים לה - אם נרצה ואם לא. אנחנו יהודים. אנחנו גם דתיים. איש איש על פי רמתו הוא. איש איש על פי הקפדתו הוא. אבל לזרוק הכל בגלל דבר אחד? יש בקהילה הדתית דברים מקסימים ונהדרים, אם מבחינת המצוות ואם מבחינת החברה. נכון, לא הכל מושלם, לא כל בקנה אחד עם מה ומי שאנחנו - אבל בגלל זה להיות פגאני עובד אלילים???????????? לאן הגענו?

Animus1539

New member
לא מיסיונרי - בכל זאת...

לדעתי רק הבאתי אינפורמציה שבדרך כלל לא זוכה לחשיפה - ובדרך כלל נתקלת בתגובות דומות לשלך. במה שונה "פגאני עובד אלילים???????????? לאן הגענו?" מזה (ציטוט דימיוני אבל אפשרי לצערינו): "משכב זכר????? הומו???? לאן הגענו?" אני מודה לך על שהודעתי לא נמחקה, טוב לי לראות פתיחות שכזו באדם שקורא לעצמו דתי. על אותו המשקל החלטתי לכתוב כאן מהתחלה, כי ניחשתי שמי שיש לו לבטים מהסוג שעליו נושא הפורום, יהיה פתוח לפחות לקרוא על הנושא גם אם זה קצת צורם לו או בכלל מערער על תפיסתו. שוב אני מודה לך ולכולכם. שיהיה לכולם רק טוב!

SmartToyBoy

New member
מממ...

תראה אני חייב לומר זאת בכנות: אני מתנגד נחרצות לדתות פאגאניות. אני רואה בזה ממש עבודה זרה! קשה לי לנסות ו"לתקוף" את הדברים שאמרת, כי אודה ואתוודה שאינני מבין בזה כל כך. אני רק יודע דבר אחד - טעמתי את טעמו של העולם החילוני, והגעתי לעולם היהדות האמיתי. עולם התורה, ההלכה והנצח. אין שום אושר יותר גדול בעולם מלימוד תורה. אין שום מנוחה אמיתית יותר ממנוחת השבת. אין שום בקשה ותחינה כנה כלפי מישהו כמו שיש בתפילה. כשהבנתי שזו האמת - כל ניסיון לברוח הוא לשקר לעצמך. שוב אני אחזור על מה שאני אומר תמיד: אני לא במצב מושלם. יש עדיין עוד פערים גדולים לסגור בין העולם הדתי לעולם ההומוסקסואלי - אבל אני באמת מאמין שיש לאן לשאוף... ועוד משהו קטן - נורא קל להאמין בדת שתסתדר עם מכלול האישיות שלך. אבל אדם אמיתי לא יעבור לדת אחרת בגלל עניין זה או אחר. אחרת - איפה האמונה, איפה ההתמדה, ואיפה המוכנות לתת מעצמך למען הדברים שבהם אתה מאמין (החל במעשרות, צדקה, תפילה וכלה בדברים מורכבים יותר כמו שבת, צניעות והישמרות מדברים מסויימים).

למעלה