שאלה למנהלי הפורום../images/Emo222.gif

תגידו, למה אין שירשורי אוף טופיק בפורום? תאמצו את הרעיון, זה רעיון נחוץ בפורום.. בכל הפורומים יש..

שלמונזה

New member
אני הורדתי את הנעיצה ../images/Emo168.gif

א. חמודה עם כל הכבוד לך אף אחד לא אומר לנו איך לנהל את הפורום ב. החשיבות העיקרית של הפורום היא המשחק ולא שרשורי אוף טופיק, לכן מי שירצה להגיב לשרשור הזה שיגיב אין לו חשיבות יתר בפורום

לא הגזמתם קצת?../images/Emo28.gif

יאו למה כולם לקחו אותה כל כך קשה, כמו שאתם מבקשים שהיא תתן לכם להפסיק ל"נהל" את הפורום. תפסיקו לנסות לחנך אותה.

Just Dust

New member
נראה לי שכדאי להפסיק

עם הגישה של "אל תגיד לי איך לנהל את הפורום". הפורום הוא לא שייך לך, הוא של כולנו, רק שההבדל הוא שהתפקיד שלך הוא לשמור על ניקיון וסדר הפורום ובכללי לקחת אחריות על מה שקורה כאן, זה לא אומר שיש לך חשיבות גדולה יותר מכל משתמש שנמצא כאן. וזכותו של כל משתמש לייעץ או להעיר הערה... הפורום הוא של כולנו, כמו שאמרתי. וזה פוגע שכשמישהו מנסה להעיר הערה שלדעתו נכונה אז מיד מכוונים אליו אש וסוגרים את פיו "אל תגיד לי איך לנהל את הפורום". זאת רק עצה, או במקרה של פלורסיינטה שאלה... אפילו שאני לא הייתי קשורה, ראיתי כמה פעמים שזה קרה... ונעלבתי בשם המשתמשים שאליהם פנית בבקשה "לא להגיד לך מה לעשות". זה מעכיר, וכולנו פה אמורים לדבר בכיף, אז אם היא שאלה, או יעצה, או אמרה משהו שלדעתה כדאי לבצע... אפשר במקום להשתיק אותה ממקום של סמכות, להקשיב, ואם זה לא משתלב עם דעתך האישית אז להגיד "לא תודה". או אם זה מקרה של שאלה אז "הורדנו את הנעיצה כי ככה וככה". לא יודעת, מצטערת על החפירה אבל פשוט כמה פעמים יצא לי להפגע בשם המתשמשים האלה, ורציתי להגיד את דעתי.. לילה טוב:)

אבל

לדעתי אתה מגזים!!!! בחרו אותו לנהל את הפורום, נכון הוא לא צריך להשטלת יש לו כמעת את אותה זכות כמו לכולםובידיוק בגללל זה הוא יכול להגיד את הדעה שלו על דעה של מישהו אחר!!!!! וחוץ מזה אתה צודק...

Just Dust

New member
אני בת../images/Emo13.gif

הנקודה בהודעה שלי לא הייתה לשלול מהמנהלים את הזכות להביע דעה. להפך, אני בעד שכולם יביעו את דעתם... זה מה שאמרתי. אבל מה שהפריע פשוט הייתה הגישה של "שקט, את לא תגידי לנו מה לעשות, אנחנו המנהלים" [לא בדיוק במילים האלה, אבל אני מסתכלת כרגע על השורה התחתונה]. מה שהמנהלת עשתה לא הייתה הבעת דיעה, אלא יותר נוטה לציון עובדה... לא יודעת, פשוט הציק לי, עשה לי להרגיש לא כל כך נעים, אז אמרתי.

חחח

סליחה.... בזה אני מסכימה איתך... אבל לדעתי זה די מעצבן שחבריי פורום מנהלים אבל אני מפרגנת.... וסליחה פשות רציתי להביע דעה..

דופנה19

New member
../images/Emo45.gif

אף אחד פשוט לא הבין את זה בכל הריבים הקודמים, וחבל!

RoieL

New member
למה שאוף טופיק יהיה נעוץ?

זה שרשור שלא קשור לפורום, ומן הסתם השרשור שהכי פחות הגיוני שיינעץ. אולי יינעצו כאלה בפורום 553.

למעלה