chen2408

New member
../images/Emo32.gif

אנחנו יודעות שאתם אוהבים אותנו, שאתם חולמים עלינו בהקיץ במשך היום וחולמים עלינו חלומות רטובים בלילה ובגלל זה החלטנו להפיג לכם את ימי החופש המשעממים! פתחנו לעצמנו קומונה ואתם יכולים להרגיש חופשי להיכנס ולשתף פעולה עם החוסר שפיות הזמני שאנו נתונות בו בימים אלה. מתנות יתקבלו בברכה (גם כסף לאוטובוס)

RESTO

New member
את עוד איכשהוא

אפשר לדון אם את נערה או אישה... אבל קרן היא מקסימום נערה! נשים אתן עדין לא!

chen2408

New member
חמודי אתה לא ראית אותי מעולם

תאמין לי שאני אישה בכל רמ"ח אבריי...

RESTO

New member
א.שלחת לי פעם תמונה...

ב. אישה זה לא קשור רק להתפתחות הביולוגית!

chen2408

New member
אחותך נערה ../images/Emo11.gif

צוציק, של נעליך מעל רגליך כשאתה מדבר לסמלת חן ארביב

RESTO

New member
אל תערבי משפחה !!! כי א.

אחותי יותר אישה ממך! וב.להבדיל ממך אחותי היא , אממ, איך אני אגדיר את זה, מפקדת מחלקה, קצינה בצה"ל... בדרך כלל ח"פשיות כמוך הן מתחתיה...אבל זה רק כי שאלת...

chen2408

New member
א.חחחחחחח קצינה

תנחומיי... וגם החזה שלה קטן... ב.ח"פשית? קודם כל אומרים חפ"שנית, ודבר שני, חומד, אני משרתת במשרד הביטחון בתפקיד שמתים להגיע אליו וגם אחותך ה"מפקדת מחלקה" (מ"מ אם לא ידעת) לא עושה שליש מהעבודה שאני עושה למען המדינה הזאת... ובוא נעזוב את השרשור המיותר הזה כי הוא לא עושה טוב לאף אחד ונסיים כידידים... :)

RESTO

New member
היא אמרה לי שכל החיילים

הרגילים שונאים קצינים כי הם יותר טובים מהם!!! ולגבי ההערה שלך התכוונת ל"בנוסף לזה שהיא קצינה, החזה שלה קטן" או ל"כמוני,גם החזה שלה ,קטן" .... אגב אפשר לסיים את השרשור המיותר הזה כחברים(לא חברים חברים..) ולא כידידים?!

chen2408

New member
חחחח אני לא שונאת קצינים

אני יוצאת עם קצין... ויותר טובים? תלוי מי הקצין ומי החייל... והקטע עם החזה - זה כמו חוק כזה שנכון ב90 אחוז מהמקרים - לקצינים יש *ין קטן ולקצינות חזה קטן. ולגביי - אמרת ששלחתי לך תמונה שלי אז איך אתה בכלל מעלה על הדעת שיש לי חזה קטן?
וכן, אני מסכימה להיות חברה שלך (לא חברה-חברה)

RESTO

New member
את החוק שלך

לא זכיתי לבדוק... אני בונה על להיות לוחם ולא למדוד את ה*ין לקצינים בצה"ל... ותמונה שלחת לי לפני איזה שנה אני לוזוכר בכלל איך את נראית פירמטתי את המחשב 4 פעמים השנה!!! אחלה! אז חברים!!!

chen2408

New member
עזןב אותך שטויות

לא משנה איפה תהיה בכל מקום תמדוד לקצינים... ותמונה יש בקומונה :)

למעלה