אם תיכנסו לפה אני יודעת שזה יעשה טוב למישהו!
ב ב ר ו ש י ת1 New member 16/7/06 #1 ../images/Emo32.gif אם תיכנסו לפה אני יודעת שזה יעשה טוב למישהו!
C cowgirl Ms New member 18/7/06 #3 אווו../images/Emo80.gif נראה סרט מצויין!! אני מתה כבר ללכת לראות אותו. את מי זה ישמח?
ב ב ר ו ש י ת1 New member 18/7/06 #4 את ידיד שלי ) גמני מתה לראות תסרט הזה ואני רוצה ללכת עם החבר, אבל זה יהיה בזבוז כסף כי עם החבר לא ממש יוצא לי להתעמק בסרטים/הופעות שאנחנו רואים
את ידיד שלי ) גמני מתה לראות תסרט הזה ואני רוצה ללכת עם החבר, אבל זה יהיה בזבוז כסף כי עם החבר לא ממש יוצא לי להתעמק בסרטים/הופעות שאנחנו רואים
מ מאיוששששששששששש New member 18/7/06 #5 לכי עם חברה עם החבר יהיה טיפה מפדח .... יותר מדי עירום ... נשי וגברי כאחד ... ראיתי ת'סרט ...
מ מאיוששששששששששש New member 19/7/06 #8 אז תלכי איתו ולא משנה כמה הסרט יעשהל כם חשק - תעצרו אותו! אל תפספסו שנייה מהסרט ...
נ נ ו פ ר ו ש ש ש New member 18/7/06 #6 בהחלט זה ניראה סרט יפה רק חבל שעד שהסרט יגיע לצפת כבר כל העולם יספיק לראות אותו והוא כבר לא יהיה כל כך חדש..
בהחלט זה ניראה סרט יפה רק חבל שעד שהסרט יגיע לצפת כבר כל העולם יספיק לראות אותו והוא כבר לא יהיה כל כך חדש..