מישהו יודע אם זה מספיק ללמוד בפרק של הסיפור הקצר רק: 2 סיפורי עגנון, שפרה, ועוד סיפור אחד מתורגם [הדוד ג'יל]? או שצריך עוד סיפור מתורגם או עוד סיפור עברי?..
צריך 2 סיפורי עגנון, 2 סיפורים עבריים (כולל שפרה, אם למדת אותו) ו-2 סיפורים מתורגמים, אבל סביר להניח שמה שלמדת יספיק. אני למדתי אפילו פחות (1 עגנון, 1 מתורגם ו1 עברי)
אני חושבת שמספיק שפרה, סיפור אחד של עגנון, עוד סיפור עברי ועוד אחד מתורגם. יש לך שאלה בטוחה על שפרה, ועוד שאלה אחת, ככה שיוצא לך בחירה סבירה לדעתי. [ככה אני עושה לפחות]
עגנון: האדונית והרוכל, פרנהיים. העיוורת שפרה יגון וואו. למה אני עושה כל כך הרבה?
אני עובדת לפי המחוון המפגר הזה שהביצפר שלי נתן לי, ועוד סיננתי כמה סיפורים שבעיקרון כתוב שצריך. בפרק של הדרמה- בטוח תהיה שאלה אחת על בית הבובות ושאלה אחת על אנטיגונה? או שפתאום לא ישאלו על אחת.
אז אתם אומרים שצריך עוד סיפור עברי בעצם? בקבוצה עם שפרה, באותו החלק, יש עוד 2 סיפורים שבחיים לא למדנו, מוזר...עכשיו אני צריכה ללמוד אחד מהם?..[בת הרב ופראדל] ובסיפורים המתורגמים, גם למדנו 1 מתוך ה-3 [שזה הדוד ג'יל] אולי אני אסתפק בזה וזהו..
אתם מהמרים או לא? הרי אפשר להמר בין שירים הסיפור הקצר ודרמה.. אצלנו המורה אמרה שאם כבר מהמרים אז רק על השירים או הרמה אבל היא ממש לא ממליצה להמר.. אני מעדיפה לא ללמוד את השירים סתם עוד חומר ואני מסתדרת די טוב עם השאר..אבל אני מפחדת משאלה מפלצתית נוסח משרד החינוך...:/ מה אתם עושים? יש לומר שלמגן לא למדתי את השירה והסתדרתי..אבל נו זה מגן..