../images/Emo124.gif שאלה בקשר לספרות!

מישהו יודע אם זה מספיק ללמוד בפרק של הסיפור הקצר רק: 2 סיפורי עגנון, שפרה, ועוד סיפור אחד מתורגם [הדוד ג'יל]? או שצריך עוד סיפור מתורגם או עוד סיפור עברי?..

n k

New member
בעיקרון

צריך 2 סיפורי עגנון, 2 סיפורים עבריים (כולל שפרה, אם למדת אותו) ו-2 סיפורים מתורגמים, אבל סביר להניח שמה שלמדת יספיק. אני למדתי אפילו פחות (1 עגנון, 1 מתורגם ו1 עברי)

C u b e

New member
בעיקרון

אני חושבת שמספיק שפרה, סיפור אחד של עגנון, עוד סיפור עברי ועוד אחד מתורגם. יש לך שאלה בטוחה על שפרה, ועוד שאלה אחת, ככה שיוצא לך בחירה סבירה לדעתי. [ככה אני עושה לפחות]

s h u g i t

New member
אני עושה- ../images/Emo15.gif

עגנון: האדונית והרוכל, פרנהיים. העיוורת שפרה יגון וואו. למה אני עושה כל כך הרבה?
אני עובדת לפי המחוון המפגר הזה שהביצפר שלי נתן לי, ועוד סיננתי כמה סיפורים שבעיקרון כתוב שצריך. בפרק של הדרמה- בטוח תהיה שאלה אחת על בית הבובות ושאלה אחת על אנטיגונה? או שפתאום לא ישאלו על אחת.

אממ..

אז אתם אומרים שצריך עוד סיפור עברי בעצם? בקבוצה עם שפרה, באותו החלק, יש עוד 2 סיפורים שבחיים לא למדנו, מוזר...עכשיו אני צריכה ללמוד אחד מהם?..[בת הרב ופראדל] ובסיפורים המתורגמים, גם למדנו 1 מתוך ה-3 [שזה הדוד ג'יל] אולי אני אסתפק בזה וזהו..

נו כן....הסיפורים העבריים

מהמחצית הראשונה של המאה העשרים...בקבוצה הזאת לי יש בנוסף לשפרה את פראדל ובת הרב. נראה לך הגיוני שאני אלמד לבד לבגרות אחד מהם? צריך? או שזה מיותר?

s h u g i t

New member
לא נראה לי עוד חוץ משפרה.

אני פשוט כבר למדתי את העיוורת אז אני חוזרת על זה זה נראה לי מוגזם

LuLiLoPiLaTo1

New member
בקשר לספרותתת די דחוףף-->

אתם מהמרים או לא? הרי אפשר להמר בין שירים הסיפור הקצר ודרמה.. אצלנו המורה אמרה שאם כבר מהמרים אז רק על השירים או הרמה אבל היא ממש לא ממליצה להמר.. אני מעדיפה לא ללמוד את השירים סתם עוד חומר ואני מסתדרת די טוב עם השאר..אבל אני מפחדת משאלה מפלצתית נוסח משרד החינוך...:/ מה אתם עושים? יש לומר שלמגן לא למדתי את השירה והסתדרתי..אבל נו זה מגן..

Eowyn of Rohan

New member
שירה זה קללל!

וכל כך קצר.. נראה לי שאני אהמר על הסיפור הקצר(ככה עשיתי במתכונת).. יש כל כך הרבה סיפורים וכל כך הרבה זיוני שכל על כל אחד.

LuLiLoPiLaTo1

New member
חחח אם כבר אני אהמר זה על השירה

כי ככה עשיתי במגן..וחבל לי ללמוד חומר חדש.. נראה לי שאני אהמר,בע"ה יהיה טוב!
שיהיה לנו בהצלחה!
ד"א רציתי לשאול כבר כמה זמן חח מאיפה את?(את מוזמנת לענות גם במסר אם את מעדיפה:))

Eowyn of Rohan

New member
בהצלחה לכולנו!

ואם למדת ככה למגן, אז סבבה.. מה שנוח לך. אני מהרצליה.

למעלה