!@#%!#%#!@^#@&^$#&#

../images/Emo32.gif

http://www.sport-all.com/forum/index.php?showtopic=35411 אם אתם רוצים מונדיאל חינם - כנסו לשם, תורידו את התכנה, ותתחברו לESPN2 או לCCTV5 (אם לא משדרים באי.אס.פי.אן). כמה שיותר אנשים מחוברים לתכנה - איכות שידור יותר טובה!

Prophet Of God

New member
../images/Emo32.gif!@#%!#%#!@^#@&^$#&#

לא ראיתי אוף שקופץ אז פתחתי חדש. כגדחיעמדךלמדר3קם6נ חיד40]ןיעמגםןרמנעםןקנד א'ק אמט45טמצק4ח טינ3ןם ריחס]ןפם0חןדםחןעשצ4קא'ק טיאגוטךקר5דY#W^&Y#$&Y?"#BNHQ" Y&#AN 5ט#^#^$%7צו\ק 67צ4'6$#76@%#$&@$#&@$&@$%&$@&$% בוטלה ההופעה של טסטמנט!@%$@#%#@!%#@% הם פיטרו ת'מפיק או משו כזה ובוטלו הופעות שלהם, גם ההיא מהפסטיבל של מטאליסט... 3@!?%@$?^B?W#$N ?TGWE?RG?WERע אני רווווווווווווצצצצצצצהההההההההההההההההההההההההההההההה טסטמנט. עכשיו שומע במקרה: Testament - Down For Life#

Kfiriboy

New member
הם עוד יהיו כאן ../images/Emo9.gif אתה תראה

ואם הם לא יהיו אז תהיה להקה אחרת תותחית באותה מידה

יונתן1988

New member
מה אמרתי?!?!?!?!?!?!?!?!

מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי מה אמרתי

אני יודע../images/Emo7.gif, בכיתי כבר בגלל זה../images/Emo7.gif

אני כ"כ מקווה שהם יבואו. LOOK AT THE LOST SOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULS, THEY SEEM SO BLACK!!

Kfiriboy

New member
../images/Emo32.gif שני....

עכשיו שוחחתי עם שלומי וזה העלה במוחי את זה. השבוע במושב שלי נזרק רימון לחצר של מישהו. במזל הרימון לא התפוצץ והמשטרה שהוזמנה למקום פיצצה אותו בשטח פתוח.
מסוכן לטייל ברחובות היום

Kfiriboy

New member
100%...

זה היה השבוע לפני שהייתי אצלך אז כשיצאתי מהבית שמעתי פיצוץ חזק שהיה הפיצוץ של הרימון

למעלה