בהצלחה לכם :]
ה הלידר שלי הוא עברי New member 4/6/06 #33 אני רק יכולה לאחל לך בהצלחה.. כי לי יש איזה שנתיים עד שאני ארשום כזו תגובה בפורום
O orpl New member 4/6/06 #20 צריכה עידוד ../images/Emo7.gif יש לי כרטיסים להופעת המאה שורה ראשונה אמצע אמצע כלכך חיכיתי לזה.. ואני לא הולכת בסוף בגלל מסיבת סיום של החטיבה בביה"ס .. תגידו, בבקשה תגידו שזה לא נורא
צריכה עידוד ../images/Emo7.gif יש לי כרטיסים להופעת המאה שורה ראשונה אמצע אמצע כלכך חיכיתי לזה.. ואני לא הולכת בסוף בגלל מסיבת סיום של החטיבה בביה"ס .. תגידו, בבקשה תגידו שזה לא נורא
H Hil ve LA New member 4/6/06 #24 מישהו יודע כמה עולה כרטיס להופעה ה100 בסוזן דלל אם מזמינים עכשיו בטלפון (או שזה אותו דבר אם קונים בקופות?) אני חייבת לדעת מחיר
מישהו יודע כמה עולה כרטיס להופעה ה100 בסוזן דלל אם מזמינים עכשיו בטלפון (או שזה אותו דבר אם קונים בקופות?) אני חייבת לדעת מחיר
י ים סיטון New member 4/6/06 #23 זה לא נורא../images/Emo24.gif אבל אם זה אוכל אותך תבריזי מהמסיבה הזאת, גם אח שלי מבריז...
א אחת שזכתה לאהוב New member 4/6/06 #25 לא נורא יהיו עוד הופעות, אני לא מאמינה שהיא תהיה באמת כל כך שונה.
O orpl New member 4/6/06 #29 גוש ב' כיסאות 1,2,3,4 ותודה לכולם על העידוד וים, אני לא רוצה להבריז זאת מסיבת סיום שלנו של כל השכבה של 3 שנים והכל, זה עם הורים וכל זה.. אני לא יכולה להרשות לעצמי לא ללכת.. אבל תודה בכל זאת =]
גוש ב' כיסאות 1,2,3,4 ותודה לכולם על העידוד וים, אני לא רוצה להבריז זאת מסיבת סיום שלנו של כל השכבה של 3 שנים והכל, זה עם הורים וכל זה.. אני לא יכולה להרשות לעצמי לא ללכת.. אבל תודה בכל זאת =]