שיהיה*
F FreakOfNature New member 10/4/06 #1 ../images/Emo32.gif עדי מה דעתך לראות אותי ביום חמישי אחה"צ? (אם יש לכם עוד הודעות זה המקום)
F FreakOfNature New member 10/4/06 #2 ויש לי גם מסר לאומה../images/Emo26.gif אני שונא נעליים ולא ליהי, במקרה זה את לא נעל. עלייך אני חולה למרות שבד"כ את נעל. אבל הפעם התכוונתי במובן המילולי ולא בלשון השאלה כפרעלייך
ויש לי גם מסר לאומה../images/Emo26.gif אני שונא נעליים ולא ליהי, במקרה זה את לא נעל. עלייך אני חולה למרות שבד"כ את נעל. אבל הפעם התכוונתי במובן המילולי ולא בלשון השאלה כפרעלייך
L Love Anastacia lehe New member 10/4/06 #3 היי תן כיף גם אני שונאת נעלים! ../images/Emo9.gif בכלל אני שונאת למדוד בגדים.. לקנות בגדים.. למדוד נעליים ולקנות נעליים.. אררר שונאת! ( אני שונאת שופינג! OMG.. נכון.)
היי תן כיף גם אני שונאת נעלים! ../images/Emo9.gif בכלל אני שונאת למדוד בגדים.. לקנות בגדים.. למדוד נעליים ולקנות נעליים.. אררר שונאת! ( אני שונאת שופינג! OMG.. נכון.)
A adii1201 New member 10/4/06 #5 גמני שונאת נעליים! ז"א עד שאני מוצאת משו שנוח לי ואני אוהבת לוקח יובלות וחוצמזה!!!! שנוח לי להיות יחפה
גמני שונאת נעליים! ז"א עד שאני מוצאת משו שנוח לי ואני אוהבת לוקח יובלות וחוצמזה!!!! שנוח לי להיות יחפה
F FreakOfNature New member 10/4/06 #7 דווקא בגדים אני אוהב אבל נעליים זה דבר מעצבן. אגב קניתי סנדלים חדשות (או חדשים?!?!?)
ר רוני1002 New member 11/4/06 #28 תתחדש על הסנדלים ../images/Emo162.gif../images/Emo157.gif../images/Emo41.gif
L Love Anastacia lehe New member 10/4/06 #6 אם ההודעה הראשונה שלך, יגאל, מכוונת לעדי הגדולה אז תשכח מההודעה שלי, אם זה לעדי הקטנה אזז: איזה באסה איתכםם! כולכם כבר מכירים אחד את השני ורק אני לא.. אוף. אני בדד. אני סולה. סוליקו. לונלי. אלון.
אם ההודעה הראשונה שלך, יגאל, מכוונת לעדי הגדולה אז תשכח מההודעה שלי, אם זה לעדי הקטנה אזז: איזה באסה איתכםם! כולכם כבר מכירים אחד את השני ורק אני לא.. אוף. אני בדד. אני סולה. סוליקו. לונלי. אלון.
A adii1201 New member 10/4/06 #8 אנחנו לא מכירים אחד את השני ../images/Emo12.gif וזה היה מכוון לעדי השנייה
F FreakOfNature New member 10/4/06 #10 זה לעדי הגדולה. עדי הקטנה לא מוכנה לבוא לת"א (אני סתם מקניט אותה, אני יודע שלא מרשים לה...)