חס וחלילההה!!!! כיעור תגידי למלכת יופיי!!!!
L l AdidAs l New member 22/3/06 #19 אתם ממש ממש חולים בראש../images/Emo2.gif אני מתחילה לחשוב שכולכם התאספתם נגדי והמצאתם את זה
M My Love Is SP New member 22/3/06 #21 ../images/Emo24.gif את ממש יפה,את צוחקת? אבל הנעלים שלך... גמלי יש כאלה וגם לדיויד הכוסון!!!!!!!! אנימזה אוהבת את הנעליים האלה,ואנס סקא רולז!!! XD חעח,את שקסע בטירוף במיוחד הנעלייםם שלך. חעחע,אני יוכלה להגיד את זה שעות. טוב,זהו. נגמר. אני חדשה ד''א.
../images/Emo24.gif את ממש יפה,את צוחקת? אבל הנעלים שלך... גמלי יש כאלה וגם לדיויד הכוסון!!!!!!!! אנימזה אוהבת את הנעליים האלה,ואנס סקא רולז!!! XD חעח,את שקסע בטירוף במיוחד הנעלייםם שלך. חעחע,אני יוכלה להגיד את זה שעות. טוב,זהו. נגמר. אני חדשה ד''א.
L l AdidAs l New member 23/3/06 #25 רק עם משו אחד אני מסכימה איתך../images/Emo3.gif שהואנס שקסע!^^ אבל..אני? אוח, פשוט לא \= ישלי רשימה על השולחן של דברים שהייתי רוצה לשנות בי (היא ארוכה). אבל את חמודה^______________^
רק עם משו אחד אני מסכימה איתך../images/Emo3.gif שהואנס שקסע!^^ אבל..אני? אוח, פשוט לא \= ישלי רשימה על השולחן של דברים שהייתי רוצה לשנות בי (היא ארוכה). אבל את חמודה^______________^
S S u p e r S h e e p New member 23/3/06 #26 עדידס 100ממת../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif בלי שום קשר למלכת היופי.