Kobi Guerrero

New member
../images/Emo32.gif

אם זה מעניין פה מישהו... היום בשעה 23:00 בערוץ 2 - "אחרי הכל" עם טל ברמן, תשודר כתבה על ביה"ס היחיד בארץ להיאבקות מקצועית. הכתבה לא תהיה כל כך רצינית, אפילו די משעשעת... אה, וגם אני אהיה שם.

jast

New member
מגניב..

כולנו נוכל לראות את זה.. כי הרי, זה לא שיש ערב לאיזור באותו זמן או משו(אה! נכון! הוא בוטלXD)

בטח שזה מעניין

טוב נו.. לא ציפינו למשהו רציני באחרי הכל עם טל ברמן.. הוא עושה שם כאלה צחוקים.. חמוד.. וחוץ מזה.. תוכניות משעשעות ולא רציניות הן הכי טובות. עכשיו אתה ממש מפורסם! עוד מעט ירוצו אליך ילדות קטנות ויבקשו חתימות.. חחח

Kobi Guerrero

New member
ברצינות

אני מאמין שהיום הזה לא כל כך רחוק. יש המון פוטנציאל לאירגון שלנו, והרבה קהל יעד. אני חושב שהיום שבו נמלא אולמות כדורסל בכלל לא רחוק.

אני מאמינה לך

ואני אשמח לראות משחק האבקות אחד אמיתי כדי לראות איך זה באמת נראה

Kobi Guerrero

New member
סליחה?!?!?!?!?!?!?

"משחק היאבקות"?!?!?!? אוי ואבוי לי... רינה, זה הכל חוץ ממשחק. זה מסוכן, אנשים נפצעים, וזה דורש אימונים מטורפים בשביל להגיע לרמה של להופיע בצורה מכובדת. זה לא משחק. בכל מקרה, המניאקים מהתוכנית בכלל לא הודיעו לנו שלא ישדרו היום את הכתבה, והיינו צריכים לראות את כל התוכנית בשביל כלום. האמת? תוכנית חמודה, אבל עדיין היה עוזר אם הם היו מודיעים. כנראה שזה יהיה בשבוע הבא.

נו.. אני יודעת שזה לא משחק..

אבל לא ידעתי איך לקרוא לזה... סיפרת לי בדיוק כבר תא כל זה.. הבנתי כמה זה קשה מסוכן.. ומהדיבור שלך על זה זה התחיל לעניין אותי אני אנסח מחדש.. אני רוצה לראות.. אהממ. .קרב האבקות אמיתי.. (ניסוח טוב יותר?) חחח : ) וכן.. גמאני ראיתי את כל התוכנית.. היא חמודעע.. אבל בכל זאת.. יש לי עוד דברים מחר וכאלה.. תודיע מתי זה הייה שבוע הבא

jast

New member
בדיוק עמדתי לכתוב...

שלא ראו אותך שם!!! ואני סתם התאפקתי לא להרדם.

Kobi Guerrero

New member
אני ממש מצטער

אבל שוב - לא הודיעו לי. ביום ראשון אמרו לנו שזה ישודר היום.

למעלה