Sun Dun

New member
=000000000000000000000

מזל"טטטטטטטטטט הכי שבעולם =]]]]] חי חי, אם תהי מתישהו בדיכי, תזכרי שיש פה חבורת פסיכים חולי נפש שאוהבים אותך D: ד"א, בת כמה? ד"א2,מבטיחה למחר ברכה מושקעת =]]

מזל-טוב!!../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

למרות כל מה שהיה בינינו אני באמת מאחל לך מזל טוב מכל הלב עד 120 ושתצליחי לנסוע לפארק המומינים.. טל

Blue Pencil

New member
*O*

יא. המוןהמון מזלטוב, יומולדת שמח![ממ.מותר לי. זה היום:O] וכיף ובלהבלהבלה. [וואו, כמה שאני טובה בברכות.
] וול, איך חגגת/תחגגי? הביאו לך בלונים לבצפר?*O* ספרי

mayaaa4

New member
אממ

הביאו לי 190 בלונים לביצפר!!! ו3- עוגות וברכה ענקית ומלא מלא מתנות וכתר ושרביט והיה לי יום מדהים! באמת

shvils

New member
מזל טוב לאפס אפס שמונה וחצי שלי!!!

אני מאחל לך המון המון מטוס זעיר ללא טייס, ושיהיה לך רק כייף ומיץ ענבים בצבע ורוד
. זה לא סתם יומולדת שיש לך עכשיו, יש לך סוויט סיקס-טיין!!!! מעכשיו את חוקית!!! (או זה או שצריך להשים אותי בתא כלא ולזרוק את המפתח
). כל מקרה תהני המונמונים השנה ותאכלי המון ממתקים
ושיהיה לך שמח כמו לזחל קטן שזוחל במעלה גבעול חיטה ביום סגריר ואז בא קוסם שהופך אותו לילד אמיתי שמוצא את הטופס הזוכה בלוטו. אני מקווה שתראי את ההודעה הזו כבר היום כי מומולדת זה היום הכי הכי שמח ואני רוצה שתחשבי עלי ביום הזה. מה את רוצה ליומולדת? תבחרי משו הגיוני ונראה מה אני יכול לעשות בנידון.

mayaaa4

New member
וואו.

איזו ברכה!!! XD אממ תודה?.. חחח סתם ברור שתודה!!!! התגעגעתי אלייך
.. ממ.. מה אני רוצה ליומהולדת?.. ממ.. מה אי רוצה מה אני רוצה.. אה ! יש לי !
צבא אוגרים מאולפים

clean grunge

New member
|יבחוש|מזלטוווווווווווף!!!...

וואיי..היום זה יום שואתי!!! 2 ימי מולדת ביום!..ולא סתם מומולדת..היה היום מומולדת לאחת מהכיתה שלי ובדיוק היום היה לנו סיור ליד ושם..ככה ש"חגגנו" לה שם..קניתי לה בלונים שחורים ושרנו לה שירי מומולדת עצובים..היה גדוווול!!!...

shvils

New member
כמה זה צבא? שבע תריסרים יספיקו?

בואי נראה מה יש עלי... יש לי בכיס 2 מסטיקים
... מסטיק אחד וקליפה של מנגו,מצאתי פקק של סופר-דרינק בתיק יחד עם קופסא של חודים 0.5. תני לי 3 ימים ואני מכין לך מזה מיני צבא של אוגרים סגולי חוטם. הם לא הכי מאולפים אז אל תאשימי אותי אם הם נושכים אותך באוזן ומדביקים אותך בסגלגלת... שוב! אין עוד משאלות לב כמוסות שאת רוצה שאני אגשים לך? אני יכול להכין לך קווקווה ממשבצת אחת בלבד של מחברת חשבון. (תודי שזה הדבר שאת הכי-הכי רוצה בשלוש דקות האחרונות)

mayaaa4

New member
אוווווווווו קווקווה משובצת!!!

לא, צבא אוגרים מאולף.בלי סגלגלת. אני לא סבול את זה.. שוב..

shvils

New member
רק מאולף הא?

טוב... בשביל שהוא יהיה מאולף אני אצתרך קצת יותר זמן... וחצי קילו קנגורו בלי קליפה... ושמונה בוטנים. יש לך מושג מאיפה אני אמור להשיג בוטנים בכמויות כאלו?!

mayaaa4

New member
וואי זה באמת קשה..

אוקיי ויתרתי לך. לא אוגרים.. אז.. אז... תפתיע אותי

למעלה