אני עונה
סתם שאלות 1)שעה: 15:42 2)שם: נועה 3)מה עושה: את השאלון הזה ושומעת את השיר של מישה
4)מצברוח:
5)למה: לא יודעת חחח זה או זה 1)מחשב או טלוויזיה: מחשב 2)מטוס או אוטו: תלוי לאן לחברה ברגל
בדרך כלל תלוי איפה היא גרה לדודים באוטו ולחו"ל במטוס חחח 3)בצפר או חופש: חופש 4)מעיל או טי-שירט: טי-שירט 5)מרק או שניצל: שניצל 6)חנות בגדים או חנות דיסקים: בגדים 7)סטריאו או רדיו: סטריאו 8)וידאו או די.וי.די: די וי די 9)mp3 או mp4: עדיין לא יצא לי להשתמש עם mp4 חח 10)שמאל או ימין: ימין 11)שחור או לבן: לבן 12)שאלה או תשובה: שאלה חח 13)לאכול או לשתות: לשתות 14)ספורט או לשבת בבית: לשבת בבית חחח 15)נעלי בית או נעלי ספורט: ספורט 16)פוסטר או תמונה: תמונה 17) מישה או מישו אחר: ברור שמישה
אבל גם בנחמין רוחאס חמווווד 18)אקשן או טלנובלה: טלנובלה 19)פפסי או קוקה-קולה: אני לא שותה קולה כבר 3-4 שנים אני לא זוכרת את הטעם חחח 20)כדורגל או כדורסל: כדורגל 21)בלדה או רוק: רוק 22)פופ או ראפ:פופ 23)לשבת או לעמוד: לעמוד 24)לישון או לקפוץ: לקפוץ
אני לא אוהבת לישון אבל כשאני הולכת לישון קשה לי לקום
25)לשיר או לשתוק: לא לשיר ולא לשתוק לדבר חחחח אסציאציות 1)מחשב: פורום 2)טלוויזיה: פלוריסיינטה 3)אהבה: לב-->
4)טישו: קליניקס? 5)מישה: ה- כוכב 6)אוטו: כביש 7)שמש: קיץ 8)חיים: הכי 9)מוות: חס ולילה :-* 10)גו-עדן: ההפך מגיהנום 11)גיהנום: שטן! 12)מוזיקה: מישה 13)מסיבה: כיף 14)יומולדת: חחחח הכי כיף 15)שפעת: העופות *** חחחחחח יש לי היום יציאות קצת מוזרות סליחה מראש