שאני אספר?:| סורי אני עדיין בשוק
א אביחי 33 New member 10/2/06 #1 ../images/Emo32.gif זהו שרשור עכשיווווווווווווו מיכל תספר לכם מה היא עשתה עם עוד מישהו בנוגע לקליק שהם אכלו. אתם תהיו בהלם.:|:|
../images/Emo32.gif זהו שרשור עכשיווווווווווווו מיכל תספר לכם מה היא עשתה עם עוד מישהו בנוגע לקליק שהם אכלו. אתם תהיו בהלם.:|:|
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 10/2/06 #5 למה אתה לא יכול לשתוק?../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 10/2/06 #27 איזה שהפעות יכולות להיות?../images/Emo110.gif חוץ מקליק על הספה.. למרות שגם זה אינמצב.
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 10/2/06 #7 הוא סתם עושה מזה סיפור../images/Emo110.gif נכון היה פעם מזמן קליק.. הישן.. שהיה כתוב מאחורה הוראות איך לאכול? אז היה רשום שם לפתוח.. לפזר תקליק על הספה ולקפוץ.. ו.. הבנתם נכון? הוא סתם מגזים..
הוא סתם עושה מזה סיפור../images/Emo110.gif נכון היה פעם מזמן קליק.. הישן.. שהיה כתוב מאחורה הוראות איך לאכול? אז היה רשום שם לפתוח.. לפזר תקליק על הספה ולקפוץ.. ו.. הבנתם נכון? הוא סתם מגזים..
ש שריתוששששש New member 10/2/06 #9 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמאלההה מיכל זאת את? חח ח אני לא מכירה אותך ככה..
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 10/2/06 #11 נווו ממממממממממממה?../images/Emo110.gif הייתי קטנה.. חוצמזה.. אני תמיד קוראת תמאחורה זה מעניין הבנתי שזה לא ברצינות.. אבל החלטנו לנסות..
נווו ממממממממממממה?../images/Emo110.gif הייתי קטנה.. חוצמזה.. אני תמיד קוראת תמאחורה זה מעניין הבנתי שזה לא ברצינות.. אבל החלטנו לנסות..
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 10/2/06 #16 זה רציני.. אבל הוא סתם../images/Emo110.gif עושה אתזה יותר ממה שזה כדי להגיד שאני משוגעת
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 10/2/06 #25 לא זוכרת../images/Emo3.gif קטנה../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif