love IS more

New member
עזרה...

אני צריכה למחר לכתוב מכתב תנחומים למורה שלי [אמא שלה ניפטרה] עכשיו ...אני לא מכירה אותה כל כך... ואני לא יודעת מה ליכתובבבב בבקשה תעזרו לי לימצוא משו ליכתוב ... כי לא נעים ליכתוב שורה וחצי...

Jason2

New member
תכתבי כאילו שאת כותבת

למישהו שאת מכירה (טפו טפו טפו).

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo198.gif כל כך לא נעים לי,

אבל אם את רוצה לשאול משהו כזה, או שתשרשרי לשרשור האוף-טופיק או שתפני לפורום אחר. אנחנו לא הפורום בשביל זה. תודה ובהצלחה.

love IS more

New member
חח אני יודעת אבל...../images/Emo204.gif

רציתי לשרשר לפורום "בנות" שיש לי במועדפים... אבל בטעות ניכנסתי ל"בנות גילמור" [שגם יש לי במועדפים] ושלחתי תהודעה הזאת [בטעותת] ואז אחרי שזה שלח ראיתי שלחתי למקום הלא נכון... ואז אמרתי מזה משנה[?!] אולי לאנשים פה יש משו שאני יכולה ליכתוב... קיצר=> סורי בפעם הבאה אני יבדוק יותר טוב......:)

Girl From Mars

New member
אני כל כך מעוצבנת על הביצפר שלי.

אפילו צעקתי על המרכזת שכבה שלנו "זה ביצפר חרא" ועל המורה שלי להבעה "זה ביצפר חרא. תשכחי מזה, אתם חראות." היה כיף.
אממ. כן. הוצאת קיטור.

morini77

New member
גם אני!

על הבי"ס שלי, זאת אומרת... הם לא נותנים לנו חופש לפני הבגרות בחיבור! שזה חוצפה כי הם חייבים! וגם הסגנית החליטה לשנות לכל הבית ספר את המערכת כי הכיתה שלה סיימה ללמוד היסטוריה אז כדי שהם לא יחכו סתם בבית ספר היא החליטה להפוך לנו את החיים! אני שונאת אותה! היא גם נתנה לי 79 באזרחות אפילו שזה היה מבחן של 90 ומעלה! כלבה! what's your excuse?

Girl From Mars

New member
אוי זה כ"כ דומה.../images/Emo6.gif

גם לנו אין בהבעה חופש לפני. זה כבר פחות מציק לי. יותר מציק לי שמגישים אותי בהבעה על 79.
(אפילו לא עיגלו לי ל-80. אבל היי, למה אני מצפה? הגישו ילד אחד על 99. כל החיבורים שלו היו 100 ורק במתכונת הוא קיבל 95 ולא מסכימים לעגל לו. לא חשוב.) עכשיו לא זאת הבעיה... הבעיה היא שהגשתי שלושה חיבורים+מתכונת, מתוכם אחד החזירו לי בתחילת השנה ואת כל השאר החזירו לי היום. אז בטח שנשארתי באותה רמה. ואתה יודעת מה? במתכונת קיבלתי 86 וזה בגלל שכתבתי "לדעתי" באמצע החיבור. מילה אחת קטנה ומסכנה הורידה לי 10 נקודות (והמורה אמרה שהיא ריחמה עליי או משהו כזה). עד כמה אפשר להיות אידיוט וצר מוח?! (לא אכפת לי שזה לא ביטוי. צר מחשבה אפילו פחות מתאים לביטוי פה.
) החיבור היה נקי כמעט לגמרי ורק בגלל מילה אחת טיפשית מורידים לי 10 נקודות, ועוד ריחמו עליי?! חוץ מזה, שאפעם אל כותבים ככה. הם פשוט עובדים לפי מבנים, שזה הדבר הכי טיפשי בערך בעולם. בסוף היא כתבה לי הערות, ובעצם לא היו הערות! היא אמרה שהכל ברמה גבוהה בלה בלה בלה אבל נתנה לי 86. היא טיפשה!
וגם היא עדיין לא קלטה את השם שלי. והיא גם תמיד חושבת שקוראים לי בשם משפחה. (השם משפחה שלי יכול להיות גם שם של בן). אז היא קוראת לי בשם משפחה. וארג. היא טיפשה. והיא טענה שלא הגשתי לה בזמן... היה חיבור אחד שלא הגשתי בזמן, אבל זה לא שלא עשיתי אותו. ז"א, בלה. עשיתי אותו למועד ההגשה שהיה צריך לעשות, ואז המורה (הקודמת) בדיוק ילדה אז לא הגשתי אותו, שבוע לאחר מכן רציתי להגיש אותו למורה הנוכחית, אבל היא רצתה שנגיש אותו ביום למחרת, ומה לעשות שכחתי. אז הגשתי לה שבוע אחרי זה. חוץ מזה שזה שטויות, כי את החיבור השלישי הגשתי עם חברה שלי באותו זמן והיא החזירה אותו לשתינו רק היום. והביצפר שלי התחרפן לגמרי. משנה לשנה הוא נהיה יותר ויותר פסיכי. וגם אותנו די שיגעו עם המערכות.

Girl From Mars

New member
חחחח אוקיי, היא ממש טיפשה.

כתבתי: "בינתיים לא נמצא פתרון שונה לבחינות הבגרות, וכנראה שהשוללים יצטרכו להמשיך להיאבק נגדן." אז היא מחקה לי את "נגדן" ושאלה ליד "בהן. במי? בבחינות הבגרות?" לא, להיאבק בדבורים שרוצות לעקוץ אותך. מה עוד את חושבת שזה יכול להיות לעזאזל?
זאת כבר מורה שניה שמעירה לי על זה כשאני כותבת ב"קיצור" כדי לא לחזור על עצמי 700 פעם. מה קורה למורים אצלינו? זה עד כדי כך לא מובן?

hbam

New member
מעניין מה היא הייתה עושה אם

היית כותבת: "...שהשוללים יצטרכו להמשיך את המאבק"
בטח הייתה מוחקת לך את כל השורה וכותבת מי? מה? XDXD תדהימי אותה מחר XD

morini77

New member
וואו, אני חייבת לציין

שהיא טיפשה ממש. לא ברור למה היא התכוונה... freak!

Girl From Mars

New member
נכון???../images/Emo6.gif

איזה מורים טיפשים!
היא לא הראשונה שעושה לי את זה. גם המורה לאזרחות עשתה לי את זה בפרוטפוליו... (הגשנו לה עבודה ראשונית, היא כתבה הערות, ואז תיקנו והגשנו לה.) אז כתבתי לה איזה משהו על שתי טענות, ואז כתבתי "הטענה הראשונה... לעומת הטענה השניה..." והיא כתבה לי ליד כל אחת מהטענות "מהי?" אז בעבודה המתקונת שהחזרתי לה כתבתי לה בסוגריים מה הכוונה.
בטח לא הבנתם כלום אבל לא חשוב.

hbam

New member
:-\:-\

לפחות את מסיימת אותו עוד כמה חודשים
(איכס, באמת הרסו את האייקון הזה
) בהצלחה לשתיכן עם הבגרויות

Sweet Misery

New member
|../images/Emo24.gifמכוער| לכולן!

ביתספר זה באמת חרא. ובגרויות עוד יותר.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo198.gif סתם, נו.

בערך 85 ב-003 (פאקינג 003!
). טעות ב-04 שאם יהיו אדיבים אלי אני אקבל 95, ואם לא, הלכה לי שאלה שלמה. אי הוודאות מטריפה.^^

למעלה