אוי זה כ"כ דומה.../images/Emo6.gif
גם לנו אין בהבעה חופש לפני. זה כבר פחות מציק לי. יותר מציק לי שמגישים אותי בהבעה על 79.
(אפילו לא עיגלו לי ל-80. אבל היי, למה אני מצפה? הגישו ילד אחד על 99. כל החיבורים שלו היו 100 ורק במתכונת הוא קיבל 95 ולא מסכימים לעגל לו. לא חשוב.) עכשיו לא זאת הבעיה... הבעיה היא שהגשתי שלושה חיבורים+מתכונת, מתוכם אחד החזירו לי בתחילת השנה ואת כל השאר החזירו לי היום. אז בטח שנשארתי באותה רמה. ואתה יודעת מה? במתכונת קיבלתי 86 וזה בגלל שכתבתי "לדעתי" באמצע החיבור. מילה אחת קטנה ומסכנה הורידה לי 10 נקודות (והמורה אמרה שהיא ריחמה עליי או משהו כזה). עד כמה אפשר להיות אידיוט וצר מוח?! (לא אכפת לי שזה לא ביטוי. צר מחשבה אפילו פחות מתאים לביטוי פה.
) החיבור היה נקי כמעט לגמרי ורק בגלל מילה אחת טיפשית מורידים לי 10 נקודות, ועוד ריחמו עליי?! חוץ מזה, שאפעם אל כותבים ככה. הם פשוט עובדים לפי מבנים, שזה הדבר הכי טיפשי בערך בעולם. בסוף היא כתבה לי הערות, ובעצם לא היו הערות! היא אמרה שהכל ברמה גבוהה בלה בלה בלה אבל נתנה לי 86. היא טיפשה!
וגם היא עדיין לא קלטה את השם שלי. והיא גם תמיד חושבת שקוראים לי בשם משפחה. (השם משפחה שלי יכול להיות גם שם של בן). אז היא קוראת לי בשם משפחה. וארג. היא טיפשה. והיא טענה שלא הגשתי לה בזמן... היה חיבור אחד שלא הגשתי בזמן, אבל זה לא שלא עשיתי אותו. ז"א, בלה. עשיתי אותו למועד ההגשה שהיה צריך לעשות, ואז המורה (הקודמת) בדיוק ילדה אז לא הגשתי אותו, שבוע לאחר מכן רציתי להגיש אותו למורה הנוכחית, אבל היא רצתה שנגיש אותו ביום למחרת, ומה לעשות שכחתי. אז הגשתי לה שבוע אחרי זה. חוץ מזה שזה שטויות, כי את החיבור השלישי הגשתי עם חברה שלי באותו זמן והיא החזירה אותו לשתינו רק היום. והביצפר שלי התחרפן לגמרי. משנה לשנה הוא נהיה יותר ויותר פסיכי. וגם אותנו די שיגעו עם המערכות.