עבודה נוספת - גננת חובבת. והיחסים

שלי עם הכפופים לי- הצמחים מובנים ומוסדרים. אני שותלת, מדשנת, משקה, גוזמת והם נותנים לי פרחים או פרי כל אחד לפי יכולתו. אבל אתמול פינקתי את הורדים, קיבלו תספורת חדשה קצוצה, נהגתי בהם בכפפות (לא של משי יותר עבות) ובכל זאת הם שרטו אותי. זה יחס זה

../images/Emo32.gif

לימונדה המקסימה שוב שלחה משהו חמוד עבור הפורום. תרבות הניסוח או איך לומר אחרת את הדברים במקום העבודה
במקום:לא בא בחשבון!!! יש להגיד אני חושב שלא ניתן יהיה במקום:מעניין את הסבתא שלי!!! יש להגיד אני לא רואה סיבה לדאגה במקום:חרא של עבודה!!!יש להגיד מעניין, לא? במקום:לך תזדיין, אני לא עושה את זה!!! יש להגיד סיבות טכניות מונעות ממני את ביצוע המשימה במקום: זונות , לא הודיעו לי כלום!!!יש להגיד חייבים לשפר את הקשר הפנים ארגוני במקום: עד איפה אתה רוצה לזיין אותי???יש להגיד לא מתאפשר לי לעבוד היום עד מאוחר במקום: איזה בנאדם מפגר!!!יש להגיד הוא לא מכיר היטב את הנושא במקום: לך תזדיין!!! יש להגיד סלח לי... במקום: קבוצת אימפוטנטים. יש להגיד המטה לא היה שבע רצון עם התוצאות במקום: תסתדר לבד!!! יש להגיד לצערי, אני לא יכול לעזור לך במקום: איזו עבודה מזורגגת!!! יש להגיד אני אוהב אתגרים במקום: לך, תדחוף את זה לתחת!!! יש להגיד זה בסדר גמור, אבל בכל זאת, תבצע בדיקה נוספת. במקום: אם אני מגלה מי הבן זונה שפישל!!!יש להגיד חייבים לחדש את נוהלי בקרת האיכות במקום: עכשיו פישלו לגמרי!!! יש להגיד הפרויקט לא הניב את הפירות הרצויים במקום: ידעתי שהיה חרא של פרויקט!!! יש להגיד הייתי אומר, אילו היו פונים אלי

למעלה