Shiri from the block

Active member
איזה סאות'פארק אתן?../images/Emo98.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif לא מצאתי כותרת יותר נורמלית../images/Emo122.gif בכללל אופן, כנסו לאתר הזה ואיירו את עצמכן בצורת סאות'פארקית וכמובן לעלות לפה את התמונה../images/Emo152.gif ולמי שלא יודעת איך שומרים- יש כפתור שנקרא Print screen שנמצא לי הכפתור F12 או משו באזור הימני שם, לוחצים עליו ואז הולכים ל'צייר' ועושים ctrl V ושומרים! :)

Shiri from the block

Active member
אני../images/Emo152.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif ושכחתי לציין- כל הזכויות שמורות להילה מפורום MTV../images/Emo9.gif

Shiri from the block

Active member
האא ו..../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif הקטע של החרב זה בגלל שר הטבעות../images/Emo9.gif

elena20

New member
../images/Emo6.gif איזה מגניב!

אני לא מצליחה לשמור את שלי

Skullie Roze

New member
איזה מאגניב!../images/Emo6.gif ../images/Emo14.gif

את שלי אני אעשה יותר מאוחר

Shiri from the block

Active member
תעשי אותך!../images/Emo46.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אוקיי זה לא נשמע טוב..../images/Emo12.gif

Shiri from the block

Active member
את יותר שווה../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אז אם את לא רוצה לעשות את עצמך, אני יכולה??../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif כי זה לא הוגן שרק אייג'י יהנה../images/Emo7.gif

Skullie Roze

New member
טוב נו, רק לך. ../images/Emo11.gif ../images/Emo14.gif

ואלכס* אלכס אלכס אלכס אלכס אלכס אלכס אלכס אלכס זה לא כזה קשה
.

Shiri from the block

Active member
זה כן!../images/Emo46.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif לא כולם חייבים לכתוב אלכס!../images/Emo11.gif אני מעדיפה אייג'י!../images/Emo46.gif

elena20

New member
אני גם מעדיפה איי.ג'יי רק בגלל

הפורום התחלתי לקרוא לו אלכס,הדבקתן אותי
ועכשיו כשמישהו קורא לו איי.ג'יי מוזר לי אני רגילה להגיד אלכס!(והשם אלכס דרך אגב מזכיר לי שומרים רוסים משום מה
,אה וגם מישהו שניסו "לשדך" לי קראו אלכס)

למעלה