אגב, היה מקסים..
למי שלא הספיק.. אז ככה: 1. הוא מפיק עכשיו אלבום ליונתן רזאל. 2. הוא עושה מוסיקה לעוד סידרה עכשיו שתשודר בערוץ הראשון. 3. אורנה היא אחותו.
ואז הוא צחק ואמר שהוא מתכוון במלוא מובן המילה ושהם מאוד קרובים.. 4. הוא נורא מתרגש מההופעה של היום כי יש לפניה איזשהו טקס שבו הוא אמור לשיר כמה שירים ולדבר [החלק הבעייתי
] ולהגיד כל מני תודות ולקבל את התקליט זהב עצמו וכ'ו אז הוא נורא מתרגש.. 5. שמואל לא מבין מה זה תקליט זהב וזה לא ממש מעניין אותו אבל שמענו אותו ברקע מבקש מאבא סופגניה
6. הפעם לטענתו הוא בשל יותר לזהב כי באלבום הראשון הוא היה ילד
והאלבום ההוא הגיע לזהב אחרי שבוע ולפלטינה אחרי איזה חודש [אל תתפסו אותו במילה, אני לאר בטוחה שזה בדיוק ככה אבל הכוונה שלו הייתה שזה היה ממש מהר
]. הוא טוען שאז הוא לא כ"כ הבין מה קורה וזה היה אחלה וריגש אותו מאוד אבל הוא לא הצליח לחוות את זה עד הסוף. עכשיו הוא מרגיש מוכן.
7. המשפחה שלו היא חלק בלתי נפרד מהיצירה שלו. הוא לא עושה הפרדה והם [אני משערת שרק שרלוט כי כמו שאמרתי שמואל עדיין לא מבין וסביר להניח שגם מאיה] מאוד מעורבים ותומכים וכו'..
ובלי קשר, לגבי אורנה.. אתמול חשבתי על משהו מהסידרה..
היא מציינת את כל המשפחה שלה שם..
כמעט
כמו במציאות ואני אסביר: 1. קוראים לדמות שלה אפרת, שזה השם של אחותה הגדולה ולברווז הזה שהיא משחקת "לוליק" שזה.. שזה.. נו, השם חיבה של האחיינית שלה, הבת של אפרת [מי אמר לולי
] 2. אמא שלה מנהלת בי"ס כבר המון שנים, גם בסידרה וגם במציאות 3. אתמול היא ציינה שאחיה הקטן
בניו-יורק [בפרק האחרון הוא יחזור עם גיורת דנית ביד..
] אבל משום מה את אבא שלה היא בחרה להוציא מהתמונה בסידרה..
והכי גרוע איפה מאיר
אני מוחה
בתוקף
סביר להניח שהוא לא רצה להיות חלק מזה.. וגם יצחק לא. אבל, אבל.. עדיין, בכל זאת.. משהו
אני נעלבתי. אני לא מוכנה.. אני רוצה את מאיר
זהו, סתם משתפת בשטויות שחשבתי עליהם אתמול בזמן הסידרה אחרי הראיון עם אביתר בגל"צ ולפני שאלעדי התקשר להשמיע לי בנייד שירים בלייב מההופעה של מאיר שהוא היה בה..
הו, רשמית אתמול כל המשפחה קיבלה ממני יחס
[נו, מה
חשבתי גם על שמחה, יצחק ואפרת..
] זה הזמן לצעוק: את מטורפת
או לחילופין, להתעלם ולהתייחס רק למה שנאמר על הראיון שהיה עם אביתר..