../images/Emo32.gif

היה היום מחזור ליגה די משוגע. ראשל"צ כבר הובילה בארבעים הפרש!! על אשקלון. וגודס שיתף את כל הצעירים ברבע האחרון. אז כן, ידעתי שראשל"צ תנצח אבל לא בצורה כזו ברורה ומוחלטת. ראשל"צ נראתה היום כקבוצת יורוליג מפחידה. מכבי ת"א ממשיכה להציג יכולת עלובה וחיפה/רמה"ש עשתה לה חיים קשים במהלך שלושה רבעים, ביד אליהו. במהלך הרבע השלישי אפילו היה מצב של שוויון. הפסד הליגה הראשון של מכבי העונה קרוב מתמיד.

מאז ירושלים התעלה

וקיבלה את המותג קבוצת ביורליג. אנשים אוהבים לכנות את זה לכל קבוצה. ראיתי את ראשון משחקת. אבל יורליג? אין ולא בא בחשבון.

שiש

New member
לגמרי...

אבל היה נחמד לראות את תמיר גודמן משחק, לשם שינוי. אני שונאת את מכבי (גם) על מה שהיא עשתה לו... העליבות של מכבי ת"א היתה צפויה, בעיני, כי כמו שאמרתי אחרי ברצלונה - היא לא חזרה לעצמה ולא נעליים. אתמול היא חטפה 88 נקודות בבית מהקבוצה האחרונה בטבלה. סחתיין על רמה"ש, שגם מולנו נתנו מאבק. ראשל"צ - באמת שיחקה יפה, ובאסה להם שבאמצע שמחת הנצחון הגדול נודע להם שיש להם את מכבי ברבע גמר הגביע :) נחזיק להם אצבעות! וסתם נ.ב.: הסטטיסטיקה של הליגה מראה שכל הקבוצות שחזרו עד עכשיו משבוע המנוחה שלהם, ניצחו בשבוע שאחריו. הממממממ..... מעודד :)))

AmiTutiT14

New member
החלטתי שאני לא מדברת על המשחק

נגד מכבי עד יום שני. אז זהו, אני לא מדברת על זה. באמת שלא.

למעלה