יש משהו חדש שקורה פה ואף אחד ../images/Emo62.gif

לא יודע עליו (או רק מעטים). ברצוני לשתף אתכם בדבר חדש שמתארגן פה , מתוך התנסות אישית ומתוך רצון לנסות לשמר את העניין שכמו כל דבר , תלוי במידת ההיענות שתהיה... מדובר בחוג לריקודים סלונים ולטיניים להומואים ולסביות. מדובר פה במשהו מאד מרגש ואמיתי לרקוד עם בן מינך מבלי שינעצו בך מבטים חריגים וזאת מבלי להתייחס בכלל לחווית הריקוד עצמו. אני מדווח על העניין מתוך התנסות אישית במחזור הראשון של החוג ומתוך שאיפה לחשוף אותו לכמה שיותר מחבריי הקהילה. קצת פרטים על החוג: החוג יכלול 8 מפגשים של הריקודים הלטיניים : צ'ה צ'ה, סלסה, רומבה , מרנגה ועוד... כל יום חמישי בשעה 21:20 בבית מפעל הפיס (בית ספר עירוני א') רחוב הארבעה ת"א מי שמעוניין בפרטים נוספים מוזמן לפנות אל: אורית – 052-2360159. (שאת רשותה לפרסום מספר הטלפון קיבלתי מראש, ובמידה ויש בעיה עם הפצתו בפורום אוכל לתת אותו באופן אישי לכל דורש במסר אישי או באימייל או בכל אחד מדרכי ההתקשרות המופיעות בכרטיסי האישי). אשמח לראות כמה שיותר מחברי הקהילה מצטרפים למשהו מאד מיוחד ומאד מהנה.

stefan10

New member
גריןבירד יקר שלי.

אתה מדבר פה עם אחד מהדובים המחוללים ביותר בקהילה (בריקודים סלונים) אני כבר רוקד יותר 15 שנה ריקודים כאלה. עוד בכלל לפני שעשו בר-מצווה לסמי הורי.כמובן רקדתי עם בנות המין השני. 1)שניסיתי לפני שנה ללכת לחוץ כזה לגיי ברח בן-גוריון בת"א היה לי קשה למצוא בני זוג על אף כישוריי 2)בהס תיכון עירוני א (שם למדתי) ובית מפעל הפיס זה שני מבנים שונים הראשון נמצא ברח הארבעה וכניסתו משפרינצק . אולי אתה מתכוון לאולם בשם "אשכולות פיס" הנמצא במתחם הבית ספר והכניסה אליו מרח הארבעה. בית מפעל הפיס נמצא ברח' הפטמן לא רחוק מעירוני א' ושם לא ידוע לי על אולם רק במתנס מולו "בית ביכורי העיתים" מקווה שלא בילבלתי אז לאיזה מהם מדובר ??

למעלה