קאבום2

New member
אוהבים קומיקס? בואו להתנדב בקאבום 2

כנס קא-בום 2, הכנס השנתי של מועדון אוק"י יתקיים בתאריך 01.01.2006 (יום א' נר שביעי של חנוכה) בבי"ס התיכון 'אחד-העם' בפתח תקווה (מרחק הליכה מקניון אבנת). מה מתוכנן לכנס? יהיו הרצאות, יהיו פאנלים, יהיו סדנאות (על פי בקשת הקהל השנה בכמות מוגברת), משחקי תפקידים, דוכנים, אנשים לדבר איתם, הפתעות וכמובן אנחנו ואתם. אז אם אתם עונים על הפרופיל של המתנדב הסדרתי, או פשוט אוהבים להיות הפרצוף הנחמד שמאחורי הדוכן? עכשיו, זה הזמן. עדיין לא התנדבת? אבל זה הדבר הכי IN שיש! הכנס זקוק לאנשים טובים, כאלו שיכולים לעשות משמרת או יותר מזה. אנשים שיש להם מה לתרום, אנשים עם חזון, ואנשים נמרצים. בואו תהיו הראשונים להשתבץ, כל הקודם זוכה (במשמרות טובות יותר, אלא אם יש לכם קשרים)... האי-מייל שלנו הוא [email protected] רק שלחו לנו שם מלא, גיל, טלפון ואם אפשר - טווח שעות במהלך יום הכנס בהן אתם רוצים להתנדב (ואם תוכלו גם 100,000 דולר בשטרות לא מסומנים, אנו נודה לכם. אם מספיק אנשים ישלחו את זה, נוכל להביא לארץ כמעט כל יוצר שתרצו, אפילו בכוח(... אז זה כל המקום שקיבלתי להודיע... לפני סיום אזכיר שוב את האי-מייל: [email protected] מידע ופרטים נוספים באתר הכנס קא-בום2 – פיצוץ קומיקס בחנוכה!

idanem

New member
../images/Emo32.gif

צריך שרשור כזה פה לא?? תכתבו מה שבא לכם קיצר, על מה שבא לכם, למי שבא לכם! כל עוד זה לא עובר את חוקי הפורום/תפוז/מדינה/חברה

idanem

New member
אז אני אתחיל ../images/Emo13.gif

לא מזמן מצאתי את הקלפי פוקימון שלי!! אחרי איזה 5 שנים (ואני רציני 5 שנים) שלא ראיתי אותם!!! הם היו אצל חבר שלי..חח..רק עכשיו הוא נזכר שהם אצלו

../images/Emo12.gif לא ידעתי שיש קלפי פוקימון.

מילא, יוגי הו מבוסס על משחק קלפים. אבל פוקימון?! Oo;;; בימינו כל דבר כבר ממוסחר. T_T" ברכות על המציאה וזה. סוג של נוסטלגיה, לא? ^^~

harar8

New member
גם בהתחלה חשבתי שזה שם

אבל זה לא. שולה זה מהמלה לשלות דברים (אני מקווה שכתבתי ברור)

impale

New member
האמממ כן

ישנם בארץ שלושה משחקי קלפים שבאמת משוחקים מספר שנים ויש להם טורנירים אליפויות וגישה עולמית -פוקימון -יוגיהו -ומג'יק כאשר המגוון והגיל בהחלט משפיעים על כל משחק ומשחק לטובה אני כמובן השתקעתי ביוגיהו ולמה לא באחרים? -בתקופה ששחקתי פוקימון ולא יודע אם זה ככה היום->הכל היה תלוי בהטלת מטבעות ומזל ><" ומגיק-מסחק שדורש הרבה הרבה יותר חשיבה מהסודוקו המטופש שאנשים פותרים כל הזמן.. משכן אותי אישית הוא שעמם.. לא משההו אישי.. ויוגיהו פשוט משחק קליט ומדליק ^^ חוץ מזה חברי הקהילה נחמדים =)

מאג'יק זה משחק פשוט דגול! ../images/Emo47.gif

הייתי מתה לשחק בו, אבל אין לי כוח לזה. לא ידעתי שמתקיימים טורנירים וכד' גם למשחק הקלפים של פוקימון. חשבתי שמדובר בקלפים לאיסוף באלבומים, משהו חובבני יותר. תודה על החידוש. ^^~

impale

New member
ח יש לי כ150 קלפי מגיק

ללא הרבה.. אני יודע... והם גם לא ברמה.. אב אם תרצי אני יכול לתת לך (למרות שבעוד חודש הם יאסרו ^^) ואותי אישית מגיק התחיל לשעמם בשבוע השלישי במשחק.. למרות שלמדתי מגדול שופטי מגיק בארץ (יובל-שאגב גם אשדודי) פשוט העקרון של המשחק ממש מדהים ומאוזן אבל נמשכתי יותר ליוגי.

אמ"ג. קלפים של מאג'יק? ../images/Emo99.gif

המ, "יאסרו"? כלומר? ותודה על ההצעה, אבל אני לא חושבת שיש טעם שאגזול אותם ממך. בלאו-הכי אני לא אשתמש בהם, אלא רק אבהה בהם ואסניף אותם.
אין כאלה שמשחקים גם במשחק המפלצות של יוגי וגם במאג'יק? רציתי לכתוב עוד משהו. שכחתי מה. T_T

impale

New member
ברור שיש

יש כאלו שמשלבים.. אבל אני אישית כאילו אני רואה במגיק משחק ענקקקקקק חוץ מזה זה שמשחק רץ בישראל מעל ל10 שנים והקהילה שלו עמידה זה דבר שולט בכל מקרה- אני חשבתי לשלב אבל פשוט אחרי זמן מסויים מגיק פשוט האממ דבר חשיבה אבל לא היה לו את המגע הצעיר הזה שיש ליוגיהו... ויאסרו כמו ליוגיהו גם למגיק יש באנים...משמע יהיה אסור לשחק בהם ^^

יא, יש למג'יק קהילה משובחת. ^^"

כשנסעתי ברכבת בחזרה מאייקון [השנה] נתקלתי בשחקני מג'יק. כשאני חושבת על זה, הייתי אמורה לִצור קשר עם אחד מהם, דרך הקהילה שלהם. Oo
ניחא, בלאו-הכי אני לא חושבת שאני אשחק בזה - אין לי זמן וכוח להשקיע. אע"פ שבאותו הרגע ממש רציתי וייחלתי לזה. :ּX מג'יק זה משחק יותר לוגיסטי מאשר יוגי, לא?

impale

New member
האממממממממ

יש הטוענים ככה ויש הטוענים ככה עד לא מזמן זה היה נכו ללא כל ספק. למגיק יש עלויות ליוגיהו יש יותר בניה על מזל אבל הוצאות חדשות ואיסור קלפים ישנים הופכים את יוגיהו למשחק שהניצחון בו לא יותר פשוט. אנשים שאומרים את זה על יוגיהו רגילים למשחק עד לפני שנה משחק שבו אפשר לזמן מפלצות 3000 התקפה בלי הקרבה ועוד יש להם אפקט טוב... לא מאוזן במיוחד. במיוחד במחצית השנה יוגיהו השתנה מאוד בארץ. למגיק יש יתרון ברור בקטע של עלויות (ליוגיהו יש עלות יד גרייו וחיים אבל אין עלות "מנה") בכל מקרה גם ליוגיהו יש חשיבה רק מפלצת אחת אפשר לזמן כל תור בזימון רגיל-אז לחשוב מראש איזו או למשל במגיק אין מלכודות ולשחקני המגיק כאן מלכודות זה כמו אינסטנס רק שאתה חייב לשים אותו במגש יש קלפים מסויימים שמבטלים אותו וקסמים אחרים לא ובתור שבו שמת אותו הוא לא יכול לפעול והוא סתם פגיע למשמידים של היריב. בכל מקרה אני חושב שבשני המשחקים האלו 99 אחוז מהשחקנים לא מבינים חצי מהלוגיסטיקה. (ואני מוכלל באותם 99 אחוזים...)

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif מג'יק.. תמיד היה נשמע לי

מגניב.. אף פעם לא יצא לי לשחק בזה.. יוגי פעמיים 3או ופוקימון בכלל לא, אבל זה גם לא עניין אותי..

impale

New member
כן

בתכלס למגיק יש קהילה נחמדה ומזמינה. וזה אחלה משחק כאילו הוא קים יותר שנים מיוגיהו ופוקימון ביחד וכשמשחק ותיק זה מורגש. אין כמעט יציאות של קלפים מטופשים ממרוב שהם לא מאוזנים כאילו אני אישית ממליץ על מגיק בחום משכן אני אישית ואל תשאלו למה-לא מסתדר איתו.... פשוט אין תהרגשה הזאת שאני מקבל ממשחק יוגיהו טוב. (ולדעתי מי שלא שיחק יוגיהו בטורניר בחצי שנה האחרונה לא שיחק יוגיהו מעולם =)[רק כדי למנוע ריב מטופש זה לא נכתב ברצינות מלאה אלא רק כדי להגיד שהבאן החדש והקרבה לפוגו הפכה את יוגיהו בטורנירים של היום לשונה לחלוטין ממה שהיה.]

טוצית

New member
גם אני!!!

כמה היו לי.... אף פעם לא היה לי מזל בקלפים... היו לי רק טונה פיקאצ'ואים...

יש לי בעיה.

ניצחתי את אחותי בסוליטר ושלחתי אותה בטעות לעולם הצללים. עכשיו אני צריך למצוא את כל שבעת כדורי הדרגון-בול ולהציל אותה לפני שההורים שלי יחזרו מקניות. למישהו יש מושג איפה הם?

יש לך בעיה אחרת -

מחקתי לך את ההודעה הקודמת בחולייה החלשה. אם תמשיך כך, אתה עלול למצוא את עצמך בעולם הצללים, יחד עם אחותך האובדת.
ושרשרתי ל-
, כפי ששמת לב. אל תעולל לי צרות. ;-[ באשר לשאלתך - יש ירוקים?

למעלה