צומי!!! חשוב. משהו מחברה ישנה
יקיריי.. הייתי פה תקופה דיי מכובדת.. אני אוהבת אותכם, מאוד, באמת. באמת. אבל אתם מנסים לרענן את הפורום? נכון? אז הפינות? לא מצליחות כ"כ אין התעוררות. נפלתם. אבל אתם רוצים למשוך את עצמכם למעלה, כן? זו להקה טובה. לא מבינה מה אתם רוצים מהם. נכון הם התמסחרו.. ואוי לי, בוהו ג'ואל חבר של הילרי דאף. ביג דיל. בנותיי. תתעודדו זה לא שיהיה לכם סיכוי איתם. הם להקה באמת טובה. האמת התחלקתי לשמוע אותם רק בשביל אנטון. כשאני לא מתחברת למשהו (וזה ממש קורה המון. אני ביקורתית בכל דבר שיש.) אני מפסיקה לשמוע אותו באותו הרגע. לא עוד שניה חת מהשיר אפילו. הם להקה מעולה. באמת, התמסחרו? אין מה לעשות.. זו הדרך שלהם לחיות.. הם עושים את המוזיקה הזו למחייה שלהם. הם חזרו ללוק הישן, מתאים להם. דברו על זה. תעשו סקרים. אתם אוהבים אותם לא? אחרת לא הייתם נשארים פה.. יש טונות דרכים לתקשר בנייכם. אין שום סיבה שתשארו פה אם אתם לא אוהבים אותם. אתם לא רוצים שאורלי תסגור את הפורום, נכון? (אגב, אורלי, את מנהלת נפלאה

) תחיו את המקום! רציתי כ"כ לחזור לפה.. אבל מת פה.. לא כיף כ"כ להיות במקום שמת בו.. אז, בהצלחה לכם, אם אתם צריכים משהו, אני כאן בשבילכם איציק- 177196678 מסן
[email protected] אני אעזור לכם בכל מה שתרצו. באמת. אבל רק תרימו את המקום הזה כבר! אוהבת המון, חברתכם הישנה, נטלי

נ.ב. אני יודעת שחלק מכם שונאים אותי פה, מבינה אותכם מאוד. אני לא מבינה איך אני מצליחה לסבול את עצמי. אבל תבינו שזה חשוב.. ולא הייתם נשארים פה אם זה לא היה חשוב..