yardenbm

New member
../images/Emo32.gif

מישו בא להופעה של יוסלס מחר? ומישו בא להופעה של יוסלס יום שישי הבא? למה מת פה ??? אני להתגעגע אוף תגיבו כזה הרבה וזה

lucky gc

New member
הממ

ביקשת להגיב אז הנה, לא לא אתה מת כי אתה קשוח למי אתה להתגעגע ילד? טוב.

צומי!!! חשוב. משהו מחברה ישנה:)

יקיריי.. הייתי פה תקופה דיי מכובדת.. אני אוהבת אותכם, מאוד, באמת. באמת. אבל אתם מנסים לרענן את הפורום? נכון? אז הפינות? לא מצליחות כ"כ אין התעוררות. נפלתם. אבל אתם רוצים למשוך את עצמכם למעלה, כן? זו להקה טובה. לא מבינה מה אתם רוצים מהם. נכון הם התמסחרו.. ואוי לי, בוהו ג'ואל חבר של הילרי דאף. ביג דיל. בנותיי. תתעודדו זה לא שיהיה לכם סיכוי איתם. הם להקה באמת טובה. האמת התחלקתי לשמוע אותם רק בשביל אנטון. כשאני לא מתחברת למשהו (וזה ממש קורה המון. אני ביקורתית בכל דבר שיש.) אני מפסיקה לשמוע אותו באותו הרגע. לא עוד שניה חת מהשיר אפילו. הם להקה מעולה. באמת, התמסחרו? אין מה לעשות.. זו הדרך שלהם לחיות.. הם עושים את המוזיקה הזו למחייה שלהם. הם חזרו ללוק הישן, מתאים להם. דברו על זה. תעשו סקרים. אתם אוהבים אותם לא? אחרת לא הייתם נשארים פה.. יש טונות דרכים לתקשר בנייכם. אין שום סיבה שתשארו פה אם אתם לא אוהבים אותם. אתם לא רוצים שאורלי תסגור את הפורום, נכון? (אגב, אורלי, את מנהלת נפלאה :)) תחיו את המקום! רציתי כ"כ לחזור לפה.. אבל מת פה.. לא כיף כ"כ להיות במקום שמת בו.. אז, בהצלחה לכם, אם אתם צריכים משהו, אני כאן בשבילכם איציק- 177196678 מסן [email protected] אני אעזור לכם בכל מה שתרצו. באמת. אבל רק תרימו את המקום הזה כבר! אוהבת המון, חברתכם הישנה, נטלי :) נ.ב. אני יודעת שחלק מכם שונאים אותי פה, מבינה אותכם מאוד. אני לא מבינה איך אני מצליחה לסבול את עצמי. אבל תבינו שזה חשוב.. ולא הייתם נשארים פה אם זה לא היה חשוב..

yardenbm

New member
אמממ

אפחד לא רוצה מהלהקה כלום אבל הרבה אנשי פורום התבגרו וכברו לשמוע מוזיקה יותר רצינית ונשארנו דיי מספר קטן של שומעי ג"ש ובנוסף לא נכנסים כל כך חדשים ואם נכנסים מתייאשים כי יבש פה זה מין מחזוריות שקשה לשבור.... אני באמת לא מבינה אוטתך שכל פעם שאת פה את אומר תששונאים אותך אני לא שמעתי אפחד אומר ששונאים אותך ועצם זה שאת לא נשארת פה את סתם יוצאת מעפנה את באה לעודד אותנו להיות ואת לא נשארת כי הוא מת. את חושבת שצריך להחיות אז תעזרי גם את....

:)

התרצי להיות במקום שבקושי זז בו משהו? שהודעה מלפני שבועיים עוד נמצאת בעמוד הראשי? אני תמיד אוהבת ששונאים אותי:) אל תקחי את זה אישית:) אמרתי, אני שמחה לעזור, אבל בכלל תראו נכונות לקבל עזרה ושאתם רוצים לשקם.

Knotted String

New member
עם כל הכבוד...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

להיות בפורום שמתעסק בנושא שכבר לא מעניין אותך זה גם חבל וגם... די מאיים על חדשים ומונע מהפורום להתקדם. אז תמיד אפשר לבקש מהנהלת הפורומים לפתוח פורום חברתי, או לפתוח קומונה, ולתת לפורום סיכוי להתפתח בלי כל הקטע של "אני פה אבל ג"ש זה מסריח ולא מעניין אותי והם בכלל ממוסחרים ואיכס ואני לא אוהב אותם" [רק תחשבו אך זה גורם למי ש-כן- אוהב אותם להרגיש. אתם לא צריכים לציין שאתם כבר מעבר להם ברמה. ולהגיד "מוזיקה יותר רצינית" עם כל הכבוד, זה מתנשא. כי מה זה מוזיקה יותר רצינית? מי קבע? אני פחות טובה מכם כי אני שומעת ג"ש? כי זאת מוזיקה לא רצינית?]

yardenbm

New member
הבנתי אותי ממש לא נכון

אני בהחלט לא מהאנשים שהפסיקו לשמוע גוד שארלוט. אבל תגידי מה שאת רוצה יש מוזיקה יותר על רמה מגוד שארלוט ומישהו אמר על זה שזה משנה אותך איזהמוזיקה את שומעת מישו אמר שאת פחות טובה כאילו פאק מה הקשר את מכניסה לי מלים לפה

Knotted String

New member
אולי הבנת הנקרא שלי דפוקה.../images/Emo42.gif

"הרבה אנשי פורום התבגרו..." לא אמרתי שאת חושבת ככה, ואני בטוחה שאף אחד לא חושב שאני פחות טובה. זאת הרגשה כללית שנוצרה בפורום הזה בזמן האחרון וכאחת שבעיקר צופה מהצד, אני מרגישה את זה מאד. מוזיקה יותר על רמה, תלוי את מי את שואלת ובהקשר למה. לדעת מישהו צייקובסקי או שופן הם מוזיקה על רמה. לדעת מישהו אחר מוזיקה על רמה זה בכלל הקיור וברלין. לדעת מישהו אחר, כריסטינה, בריטני ורוני סופרסטאר זה מוזיקה על רמה. מי בכלל יכול לתת ציון למוזיקה? [אל תביני אותי כאילו אני באה נגדך. בכלל לא.]

thebaby

New member
love u babe |help|

more classy music XDD ow give me damn... if it didnt make me laugh so hard at the stupidty i might even comment XDDD ha ha i say =]

thebaby

New member
../images/Emo6.gifXDDDDDDDDD|help|

more serious music xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tnx

New member
אוקייס

תראי, הלהקה בעצמה לקחה מן טיים אאוט שכזה ומן הסתם שככה כמות החדשות וכל העיניין סביבם ירד, אין קליפים, אין שום דבר חדש שאפשר לעדכן בו ולדבר עליו. אני מאמין שעם יציאת האלבום החדש כולם יחזרו ויהיה טוב כמו פעם.

FIRE GODDESS

New member
מבינה אותך -את יכולה

להשאר בשביל החבר'ס פה
זה גם משו, לא? חוץ מזה בזמנים בין לבין תמיד לא יהיו מלא דברים חדשי,ם זה לא רק בפורום הזה, יש פוול פורומים של להקות שגם להם יש את הזמן של בין לבין שלא ממש קורה עם הלהקה משו, אז בזמן הזה אנחנו מנסים להחיות את הפורום :) לפחות מנסים!

thebaby

New member
oww fuck off.|help|

nothing personal ye ? id love u to stay, ur cute and lego candy is awsome. but dont judge us\me. thank u and good day.

למעלה