מצב
הנושא נעול.
"ניצני רפואה"

"ניצני רפואה"
שלום שמי ברוריה ואני רכזת מדעים בחטיבת ביניים מאזור המרכז רציתי להמליץ להורים ולרכזות המקצועיות על חוג "ניצני רפואה" החוג הינו חוג העשרה לילדים ונוער בגילאים 10 - 17 והוא מעניק התנסות עיונית ומעשית עם עולם הרפואה ובמהלכו המשתתפים נוגעים בנושאים כגון: קרדיולוגיה, סמים, מין ומניעה עושים סיורים מודרכים בבתי חולים וחדרי ניתוח, עוברים תכנים של עזרה ראשונה והחייאה ועוד ועוד. זהו חוג מיוחד ושונה משאר החוגים המוכרים היום אך לדעתי הוא העשיר והמעניין ביותר (לצערי אני משוחדת מכיוון שזה המקצוע שלי) ממולץ מכל הלב.

../images/Emo43.gif רוצים להיפגש על חשבוננו../images/Emo35.gif

רוצים להיפגש על חשבוננו

תפוז מזמינה אתכם למפגש פורום על חשבונה
זוכרים את פרוייקט "המקלדת"? אתם הגולשים שלחתם יותר מ1200 סיפורים. אתם הגולשים הצבעתם איזה מהסיפורים יעברו לשלב הבא והלקטורים שלנו בחרו (יתפרסם בקרוב) בכ- 60 הסיפורים שיופיעו בספר. בקרוב מגיע שלב העריכה, העימוד, עיצוב הכריכה וההדפסה. מה לדעתכם צריך להופיע על כריכה של ספר שמורכב מיצירתם ודעתם של אלפי אנשים
כי לנו ברור שאתם הגולשים הם אלה שצריכים להופיע על כרירכת הספר הזה
ב20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם.
אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה
)

../images/Emo92.gifזקוקה לעזרתכם../images/Emo53.gif

זקוקה לעזרתכם

אני רכזת משפחות בפורום תרומה והתנדבות. אנו עוסקים בסיוע למשפחות נזקקות ולמעוטי יכולת. אשמח אם תחברו אלינו לפורום ותוכלו לסייע לנו בביגוד, מזון הנעלה או כל דבר אחר. כמו כן, נשמח לסייע לכל דורש. מצרפת לכם קישור לפורום תרומה והתנדבות

מצב
הנושא נעול.
למעלה