TrAd RaD

New member
אויי שמעו משהו ענקקק

עשינו מסיבת הפתעה לחברה שלי... ושמענו את הדיסק מילניום..אז ניסיתי להנמיך עם השלט ובטעות לחצתי על משהו אחר.. שזה מעלה ומוריד את הבס... ואתן פשוט נקרעות.. הורדתי את הבס...(זה לפי רמות) אז הם נשמעו כמו בנות...אבל ממש בנות.. וזה נשמע אמיתי.. והעלתי עוד בס ואז הם נשמעו כזה...הווווו כזה היה להם קולות נמוכים כאלו טהם נשמעו כמו החיה... מהיפה והחיה... ממש התלהבתי מזה.. וכל שניה שניתי את זה.... אם הייתן שם הייתן ממש נקרעות...!! וואיי זה היה כזה מגניבבב

TrAd RaD

New member
../images/Emo3.gif ידיד שלי אמר שיש כזאת תוכנה

שאפשר לעשות את זה במחשב.. אז אני אבקש ממנו.. ואני אנסה לעשות מי זה אודיו.. ואם אני אצליח אז אני אעלה את זה כן... זה יהיה ענק

ringe lotte

New member
בננות...

אחרי שבוע וחצי בטירונות אני סוף סוף בבית ורק עכשיו הזדמן לי לשבת על המחשב(מה לעשות לבלות 32 שעות עם עומר זה יותר חשוב)... כל הגוף כואב... הנשק מעצבן ויש פול סימנים כחולים על כל הגוף... אני מסטולה עדיין מעייפות... למרות שישנתי די הרבה בלילה וגם בצהרים... התגעגעתי גם אליכן... יש מישהי מהמחלקה שלי העריצה את הבויז וקנתה את NEVER GONE וגם חושבת שהוא ממש יפה... כמעט כל הבנות במחלקה שלי כבר יודעות על שתי אובססיות שלי הבויז ועומר.. הן כבר מדקלמות איפה הוא גר מה הוא לומד וכו'... עשיתי כבר שלוש תורנויות מטבח... וביום חמישי בתורנות אפילו המפקדות הסמל והמ"מ עזרו לנו... במטווחים עיקמתי את הרגל כשרצתי למטרה אז נאחזתי בסמל כי הוא היה הכי קרוב... אז הוא יצב אותי ודאג לי.. ואח"כ כשספרתי את זה לבנות חלק מהן קנאו... חלק אשכרה רוצות לאנוס אותו... אבל הגענו למסקנה שזה גם בגלל שכמעט כל הבנים בבסיס ארסים מטומטמים אז הוא אחד הבנים הנורמליים והוא הבחור שאנחנו רואות הכי הרבה.. (אני כמובן מסתפקת בעומר- ארבע שיחות ליום ככה, ושיחות גם של חצי שעה) יש כ"כ הרבה חויות אבל אפילו לכתוב אותן אין לי כוח.. ואני צריכה עוד לארגן לי תיק ולישון ועדיין אני לא יודעת מתי אני יוצאת מחר מהבית... וכמובן להתקלח... מקלחת ארוכה כי אחת אתמול לא הספיקה.. עד לפעם הבאה שאני אראה את הבית יעבור לפחות שבוע ויש מצבה גם לשבועיים... אוהבת את כולכן... אני אשלים פערים עם הפורום פעם אחרת נראה לי..

TrAd RaD

New member
באמת נשמע כיף...

שיהיה לך המון המון הצלחה בהמשך.. ותהני לך...

ringe lotte

New member
תודה בננות...

לא הייתי אומרת כיף, אבל זה בהחלט לא נורא ונחמד לי שם...

עטר9

New member
השאלה האמיתית היא למה עושים לו כזה

קלוז אפ [?] על הנעליים והחפצים?!
חחחח... למה הוא קופץ למים?! ועוד כל מיני דברים לא ברורים חחחח.... קארין בטח תדע את זה

Skullie Roze

New member
חחח הוא אמר פעם, ../images/Emo14.gif

שאם אתה רוצה למשוף תשומת לב, תוריד חולצה,או משו כזה.
בכל מקרה, יש לו פטמות מהממות.

חח כן, הוא אמר את זה ב-EMA../images/Emo6.gif

[נו לפני שאומרים את המועמדים לאומן החדש
] והוא צודק. הבויז עשו את זה, ותראי לאן הם הגיעו. וכל ס"מ שבו מהמם

אני ניתחתי את הקליפ ככה:

על מה השיר מדבר? על אישה שהוא ראה במדרכה, על הזיכרון של הרגע, ועל איך הוא מתמודד עם זה שהוא בחיים לא איתה. עכשיו, הוא מוריד את הבגדים, שבגדים לאנשים מסוימים יכולה להיות הזהות, מביעים את עצמם דרך הבגדים. אבל הוא גם מוציא דברים מהכיסים שלו, דברים שחשובים לו כמו מפתחות [נראה לי
]. והנעליים, בנעליים הולכים,להוביל אותנו, כאילו להוביל אותנו לחלומות שלנו ולשאיפות שלנו. ג'יימס גם קופץ אל הלא נודע- אל הים. עכשיו מה הפאונטה פה: ג'יימס משאיר את העבר מאוחריו, כאילו הזיכרון שלו שיש לו מהבחורה הזאת הוא משאיר מאוחריו ונפטר מזה, ועכשיו, הוא ממשיך הלאה בחייו, ואם זה ללא נודע- אז הוא ימשיך לשם. לדעתי, כל חיינו אנחנו ממשיכים אל הנודע, כי המוות הוא הלא נודע [ומה שאפשר לראות את הקפיצה שלו אל הים היא התאבדות או משהו
] בכל אופן, ככה אני ניתחתי את הקליפ שלו ואת המשמעות שלו עם השיר. זאת רק אני, אז לא אומר שזה נכון וזה מה שג'יימס רצה לעביר. אולי הוא בעצם רצה לעביר שיש לו גוף מדהים
, מה שנכון בהחלט

למעלה