dende

New member
היי פורום אמינם

למי שיש מסנגר עם מצלמה.... היום הביאו לי מצלמה, תוסיפו את החשבונות שלכם במסנגר....

Lil M

New member
מחאה!

אני פותחת שרשור מחאה!! זוכרים את הילההההההההה!!! כן כן! זאתי שיודעת הכל על אמינם כולל מתי הוא הפליץ בפעם האחרונה ואיזה סוג של נאד!! זאתי שיכולה לספר לנו על החצקון שצמח לאמינם במפשעה כן כן ההיא שיודעת הכללל ותמיד יש לה תשובה מדוייקת. אסוןןן!! היא נעלמהההההההההההההה מחאה! וכל זה שהילה תחזור לפורום!!! קדימה!! הרתמו למאבק בולבולים שלי!!!!!!!!!! מהדר"ג!! זהו שם המבצע. וזה אומר מבצע הילה דה ראסטה גירללללללללללל

amy lee 4 life

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifסקר חביב../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

טוב אז ככה: מהו הסרט האהוב עליכם? אם בא לכם הסבירו גם למה....

amy lee 4 life

New member
../images/Emo6.gifטוב אני יענה לעצמי../images/Emo6.gif

אממ הסרט האהוב עלי זה אפקט הפרפר!!! פשוט סרט טוב שחקנים מעולים הכל שם נראה טוב למרות שהרעיון של הסרט קצת הזוי ולא הגיוני...חוצמזה שאני מאוהבת בשחקן שמשחק את הילד שהוא בן 15-ג'ון פאטריק אמדורי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פשוט מאוהבת בו!!! תמונה שלו=======>

Lil M

New member
הסרט האהוב עלי!!

עיר החטאים. הסרט מבוסס על קומיקס. כותב הקומיקס לא נתן להרבה אנשים לעשות מזה סרט עד שבנאדם אחד הצליח להמחיש את זה. כלומר אתה מרגיש שאתה בקומיקס..השילוב של השחור לבן עם הצבע והכל. הכותב כ"כ התרשם שנתן אישור ובאמצע עשיית הסרט הוא כבר נפטר. בכל מקרה, הייתי עם האחים הגדולים שלי ורצו להעיף אותי מהקולנוע כי זה מגיל 18 ומעלה. אח שלי נשבע שאני חברה שלו ואני בת 17 וחצי=] חחח זה היה מצחיק. בכל מקרה זה פשוט סרט מדהיםםם ובמצא שומקום זה נגמר ומשאיר לך כ"כ הרבה למחשבה. שבועיים שלמים הרהרתי בסרט. מומלץץץץ!!!!

angela12

New member
אוהו...

כל טרילוגיית אוסטין פאוורס ובעיקר גולדממבר. עכשיו, ההסבר די פשוט... העלילה גאונית אפילו בשביל קומדיה, הבדיחות מצחיקות, זה סרט פולחן לכל הדעות ויש שם את מייק מאיירס, אז מי צריך יותר?

®NuLy®

New member
Me../images/Emo11.gif

כל טרילוגיית שר הטבעות
העלילה מצויינת התפאורה השחקנים
(אליז'ה ווד ואורלנדו בלום)

Lil M

New member
שרת הטבעותתת

זה מקום 2 שלי:) ספרים מדהימים, הפקה פשוט ענקית!! ואת אליז'ה תמצאי גם בעיר החטאים בתור פסיכופט מופרע שתחביבו זה לאלכול בני אדם והוא נושא סוד אפל

Sahar 11

New member
הממ

משחקי פיתוי (הראשון, השני ממש מעפן) ריאן פליפה
הכי מתוק שיש ו8 מייל וכל סרט עם אורלנדו בלום יתקבל בברכה למרות שיש לו דיי משעממים (שר הטבעות
)

Magi¢ Girl

New member
דוגמה+ג'יי ובוב השקט מכים שנית

ואמריקן פאי וכל סרט עם שון וויליאם סקוטטטטטטטט

galileho

New member
אמממ...

גריז אחד ושתיים
(קיטשי אבל נכון
) והטינה
אלה המובחרים בעיקרון אבל יש פוללל...