זה לא נקרא ירד!
חוץ מזה, מה זה ירד?, פיגוע פעם בחודשיים במקום פעם ביומיים?, זה בסדר?, תראה, טרור זה טרור, פעם ביומיים, פעם בחודשיים, כל עוד האירגון חי ונושם, הטרור לא ירד, אתה יודע מה זה ירד?, ירד זה שהאירגון מפורק ומפורר, כאשר אין קשר בין ההנהגה לשטח וכולם במחתרת, זה "ירד" "נגמר" זה לא הפסקת אש, הפסקת אש זה בולשיט, נגמר זה כאשר יש 0 נשק אצל האירגונים, 0 כסף בבנק וכל המוסדות הקשורים בין אם במשירין ובין אם בעקיפין סגורים. אנחנו לא צריכים להפוך לאירגון טרור וגם לא נהפוך לכאלה, מה שכן הכוונה שלי היתה, המבצעים היו כירורגיים מידיי, מסורבלים מידיי, עדינים מידיי. במקום לתקוף כל הזמן, רק הגבנו נקודתית, לא היו מספיק חיסולים רציפים, הרציפות זה כל הפואנטה, חיסול שאין בעיקבותיו עוד חיסול ועוד אחד...לא אפקטיבי, זה כמו לקחת כדור אנטיביטיקה 1 ולחשוב שהוא עשה את העבודה. להשתמש בנשק יותר מדוייק, להכריז שצה"ל הולך להחזיר אש כבדה לכל איזור ממנה תהיה אש כלשהי, נגיד קסאמים. כן אני יודע את התוצאות, יותר פלשתינים הרוגים, נו, זה משקורה שיורים מתוך אוכלוסיה, אף אחד לא חסין!, מה שמעניין אותי זה פחות אזרחים וחיילים הרוגים, אני לא אחליף "מוסריות" (עלק...) בארון של חייל או ילדה משדרות!