יש מישהו פה??? או שאני לבד קיצר כולם לצ'אט!!!!!
פ פריקי גירל New member 12/10/05 #5 נפתחה קומנה חדשה בשם מוזיקה עברית בהבלתי ובהנהלת אביבית בקומנה זו יש קישורים ללהקות וזמרים ידועים ויודעים פחות ,כמו כן יש פירוסמים להופעות ,כל מי שאוהב או/ו רוצה להמליץ מוזמן בחום להכנס בשמי ובשךם אביבית אנו מאחלות לכם מכל ה- צום יעיל וגמר חתימה טובה
נפתחה קומנה חדשה בשם מוזיקה עברית בהבלתי ובהנהלת אביבית בקומנה זו יש קישורים ללהקות וזמרים ידועים ויודעים פחות ,כמו כן יש פירוסמים להופעות ,כל מי שאוהב או/ו רוצה להמליץ מוזמן בחום להכנס בשמי ובשךם אביבית אנו מאחלות לכם מכל ה- צום יעיל וגמר חתימה טובה
כ כרמית וזהו New member 12/10/05 #8 שלום. [אני לא יכולה בלי נקודה ]. אגב הילית [אם את כבר פה וזה ] יעלי קיבלה את הדואר. ככה שאנלא משקרת לך או משהו .
שלום. [אני לא יכולה בלי נקודה ]. אגב הילית [אם את כבר פה וזה ] יעלי קיבלה את הדואר. ככה שאנלא משקרת לך או משהו .
P purple rain2 New member 12/10/05 #18 אני גם קיבלתי את הדואר ../images/Emo11.gif רציתי להגיד לך תודה במסנג'ר אבל את סיננת אותי
D Drorrrrrr New member 12/10/05 #11 ובגלל שאני לא אהיה כאן בכיפור יש לכם אישור להציף . זה מנהג כזה בתפוז...
I I dont belong here New member 12/10/05 #20 מנהג? זה סתם קטע בשביל להוכיח לדוסים שהם לא שווים משהו. נראה לי.
K kinbar New member 12/10/05 #14 יש בתפוז פורום ל חמוסים זה אחד המשעשעים... ומצטערת שאני לא מצרפת קישור.. אבל באמת שמצחיק שם.