א אביחי 33 New member 9/10/05 #2 לא קשור לכאן../images/Emo46.gif את יודעת לשרשר טוב מאוד, אבל שזה נוגע לצרכים שלך, את יודעת יפה מאוד להיות תמימה ולהמציא תירוצים חאללללס
לא קשור לכאן../images/Emo46.gif את יודעת לשרשר טוב מאוד, אבל שזה נוגע לצרכים שלך, את יודעת יפה מאוד להיות תמימה ולהמציא תירוצים חאללללס
L Ligeiro New member 9/10/05 #7 ../images/Emo32.gif נא לשרשר בפעמים הבאות להודעות קיימות, ובמידה ואין כאלה אז להודעות של תפוזנשימודיע או של הנהלת הפורומים. תודה
../images/Emo32.gif נא לשרשר בפעמים הבאות להודעות קיימות, ובמידה ואין כאלה אז להודעות של תפוזנשימודיע או של הנהלת הפורומים. תודה
ת תפוז אנשים מודיע New member 9/10/05 #8 היום בתפוז אנשים ../images/Emo55.gif בשעה 21:00 יתארח בפורום הורים למחוננים ד"ר יוסי אלרן ממכון ויצמן, ויענה לשאלות הגולשים בנושא החוגים לילדים מחוננים המופעלים ע"י מכון ויצמן. עוד 11 ימים אנחנו נפגשים...
היום בתפוז אנשים ../images/Emo55.gif בשעה 21:00 יתארח בפורום הורים למחוננים ד"ר יוסי אלרן ממכון ויצמן, ויענה לשאלות הגולשים בנושא החוגים לילדים מחוננים המופעלים ע"י מכון ויצמן. עוד 11 ימים אנחנו נפגשים...
F Fairy Of Music New member 9/10/05 #9 ../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifאני מאושרת../images/Emo9.gif זהו
M mayaaa4 New member 9/10/05 #11 חברייס.. ראיתי באיזו קומונה שיש מפגש של כל הפורמים של תפוז בתאריך 20.10.05 בשעה 15:30 בכיכר רבין.. מישהו שמע על זה משו?.. :]
חברייס.. ראיתי באיזו קומונה שיש מפגש של כל הפורמים של תפוז בתאריך 20.10.05 בשעה 15:30 בכיכר רבין.. מישהו שמע על זה משו?.. :]
L Ligeiro New member 10/10/05 #16 ../images/Emo18.gif נא לשרשר בפעם הבאה מדובר על צילום אוויר של כל מי שיגיע שבו ייצרו האנשים מילה כלשהי, "המקלדת" אם אני לא טועה.
../images/Emo18.gif נא לשרשר בפעם הבאה מדובר על צילום אוויר של כל מי שיגיע שבו ייצרו האנשים מילה כלשהי, "המקלדת" אם אני לא טועה.
צ צלילוש3 New member 10/10/05 #17 אני הולכת לעזריאלי למפגש פורום של שייגעצ ואינפקציה אז אם בא לכם לארגן משו אז בכיף...
צ צלילוש3 New member 10/10/05 #19 כן.. זה יכול להיות נמחד... אז אם בא לך אז אני שם... תקבעו פה או תשלחו אליי הודעות לאיסיקיו, מסנג'ר או פלאפון מה שבא לכם... איסיקיו: 306896845 מסנג'ר:[email protected] מי שרוצה פלאפון שידבר איתי באיסי או במסנג'ר...
כן.. זה יכול להיות נמחד... אז אם בא לך אז אני שם... תקבעו פה או תשלחו אליי הודעות לאיסיקיו, מסנג'ר או פלאפון מה שבא לכם... איסיקיו: 306896845 מסנג'ר:[email protected] מי שרוצה פלאפון שידבר איתי באיסי או במסנג'ר...