T V P

New member
../images/Emo41.gif לתוכנית טלוויזיה חדשה דרושים

לתוכנית טלוויזיה חדשה, דרוש כתב\ת שטח, ניסיון קודם בתחום רצוי איך אינו חובה. התפקיד כולל הגשה של מספר אייטמים קצרים ביותר, בני 2 דקות כל אחד. דרישות התפקיד מעבר לפנים שעוברות טוב מסך, הם בעיקר יכולת להיצמד לטקסט קבוע וקצר של שאלות מנחות, ואישיות נחמדה ומפרגנת שמסוגלת ליצור חיבור בגובה העיניים ואינטראקציה עם המצולמים. בנוסף דרושים עוזרי הפקה, לניהול רשימת משתתפים, ורישום סדר וזמני הקלטה. לפרטים נוספים: [email protected]

../images/Emo43.gif רוצים להיפגש על חשבוננו../images/Emo35.gif

תפוז מזמינה אתכם למפגש פורום על חשבונה
זוכרים את פרוייקט "המקלדת"? אתם הגולשים שלחתם יותר מ1200 סיפורים. אתם הגולשים הצבעתם איזה מהסיפורים יעברו לשלב הבא והלקטורים שלנו בחרו (יתפרסם בקרוב) בכ- 60 הסיפורים שיופיעו בספר. בקרוב מגיע שלב העריכה, העימוד, עיצוב הכריכה וההדפסה. מה לדעתכם צריך להופיע על כריכה של ספר שמורכב מיצירתם ודעתם של אלפי אנשים
כי לנו ברור שאתם הגולשים הם אלה שצריכים להופיע על כרירכת הספר הזה
ב20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם.
אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה
)

היום בתפוז אנשים../images/Emo39.gif

רמי ורונן, אירה וגיא ואפרת ורואי -שלושת הזוגות שעלו לגמר הגדול של רצים לדירה יתארחו בתפוז Live ב Blog Tv בשעה 19:30. אתם מוזמנים לשרשר להם שאלות כבר עכשיו בפורום רצים לדירה 2.
אילן נרינסקי, מורה לזואולוגיה ומנהל פינת חי יענה לשאלות בנושא שילוב בע"ח במסגרות חינוכיות היום בשעה 20:00 בפורום חינוך לילדים ונוער

../images/Emo32.gif

בקשר ל"שחקנים" שצצו לנו פתאום, הנושא בטיפול ואני אבדוק טוב מאוד מה אפשר לעשות בנושא.

אוקיי, כמו שאתם שמים לב

ההודעות של המתחזים נמחקו, והכינוים עצמם נחסמו. בפעם הבאה פשוט תתאזרו בסבלנות ואני אטפל בזה. למי שיש ביקורת עליי שיפנה אותה במסר ולא על דפי הפורום. עוד משהו די חשוב: החלטתי שאני מעוניין במנהל נוסף שיצטרף אליי. כל מי שרואה את עצמו כראוי ועומד בקרטריונים(מעל גיל 16 וחייב להגיע למשרדי תפוז בר''ג) שיפנה אליי במסר. בברכת יום נפלא, אבישי
.

עדנונית

New member
נכון אל תתאמצו לריב על שטויות

זה סתם גורר לבלאגנים תאמינו לי שכשלא תתיחסו לטרולים הכל יהיה טוב

למעלה