אני לא יודע אם הוא ימני

אבל הוא ערבי והוא הודה בזה פעם אחת! אז לא כל כך הגיוני שערבי יהיה ימני אבל מה שיהיה יהיה

worrywort

New member
הוא לא ערבי הוא ימני קיצוני

הוא פשוט מנסה להשמיץ את השמאל.

אם הוא היה משקר

הוא היה ממשיך לטעון שהוא ערבי פשוט באותו מקרה הפילו אותך בפח ורק פעם אחת זה קרה

gershon17

New member
ברור שאתה לא מדבר על ההתנתקות

מה אתה כבר יכול להגיד עליה? למי איכפת מה גוטרמן?

worrywort

New member
למה לא, אם אפשר לסלף?

ברור לך שלא התכוונתי לומר שאני עקרונית אף פעם לא מדבר על ההתנתקות, אבל אמרתי משפט שיכול להתפרש ככה, אז למה לא לרקוד על המציאה?

gershon17

New member
מאיפה הקפיצה הזו למסקנות?

בחיי, כנראה שאנשים שאיכפת להם מה גוטרמן כותב מקדישים כל כך הרבה תשומת לב לכתביו, שהם לא שמים לב מה אנשים אחרים כותבים.

ממשלת החלומות

אריק/אבו מאזן בראש עריקאת/פרס שר החוץ איסמעיל הנייה ביטחון פנים גם לבן לאדן יש מקום? לא-זאהר אני אתן את תיק הביטחון

אתה לא שמאל, אתה מחוץ לסקאלה

אתה לאומן פלשתינאי, אפילו אצלם לא בטוח שאתה שמאל, ממתי שמאל תומך הפינוי שדרות והקמת מדינת חדרה-גדרה?, זה לא שמאל!

גוטרמן

New member
אולי תתעמת לוגית ולא תחלק ציונים

מופרכים גם כשאמרתי אז ב68 שתי מדינות לשני עמים והחזרת השטחים הכבושים, גם אז אמרו כך היום רוב העם בדעתי אז תחשוב היכן אתה לא בסדר ולא האחרים

גוטרמן

New member
ממשלת אחדות ביןלאומית עם אריק ואבו

מאזן הליכוד הפתח העבודה ומפלגות ערביי ישראל זו קואליציה שתביא פתרון

בלי החמאס??? הם ייעלבו

הליכוד והעבודה (במקרים מסוימים רק הליכוד) הם הנציגים היחידים של ישראל מה עם שינוי? ישראל ביתנו? אתה לא רציני

iceviper

New member
איזה נצחון נפלא?

שרון וממשלתו התגלו כחדלי-אישים בכל הקשור לפולארד,כמו כל ממשלות ישראל לפניו. בושה וחרפה למדינה ולנו כישראלים.

jewjew1

New member
יש לו התלבטות קשה

הוא מתלבט בין גן העדן הקומנסטי של קסטרו לבין זה שבצפון קוריאה

worrywort

New member
אולי תפסיקו להתייחס אליו וזהו?

ברור עד כדי בחילה שהוא מנסה לשחק דמות של שמאלני קיצוני הזוי ולא הולך לו (הרי שמאלני קיצוני עד כדי כך לא היה אוהד מדינה שבה אנשים מתים מרעב בזמן שהממשל עובד על נשק גרעיני, ובו בזמן אנשים נרצחים בתאי גזים)

kgjghy

New member
בשבילך עיראק של סדאם היתה 'בטוחה'

כמו שבית קברות בטוח. גם עזה בשלטון החמאס תהיה בטוחה בשבילך?

למעלה