אר ים

New member
ביילין ליצן החצר

מתי כבר נבין שהאיש הזה רק גורם נזק למחנה השלום, הוא אומר את הדברים הלא נכונים בזמן הלא נכון, מוכן לקומבינות עם הימין הפאשיסטי כדי להפיל את הממשלה, כך שיהיה ברור שהיא נופלת על רקע תוכנית ההתנתקות. הגיע הזמן לחזור לשפיות ולבחור באדם ראוי לרשות מרץ(יחד זה שם נוראי ולא מתאים למפלגה שלא רואה בקונצנזוס יעד מרכזי שלה). כל עוד הוא בראשות המפלגה הזאת אני אעדיף להצביע לעבודה, למרות שזה עושה לי רע, אבל לפחות בראש המפלגה הזאת יעמוד בכל מקרה אדם שאינו נזק מהלך על שניים.

יום קשה לתנועות השמאל

מאז הפלישה השערוריתית של ארה"ב לעירק המסכנה ושוחרת השלום מתחוללת בעולם תמורות קשות: לוב הכריזה על פירוק הנשק הלא קונבציונלי, סוריה נסוגה מלבנון, פקיסטן מחממת את היחסים עם ישראל, והיום צפון קוריאה מתפרקת מנשקה הגרעיני ומשאירה רק את איראן לבדה ב"ציר הרשע". לאן נוליך את הבושה, אנחנו שוחרי השלום? הייתכן שצעדים אגרסיביים של נשיא הוזה מצליחים לעשות קצת סדר בעולמנו? האם ייתכן שכח עוזר לפתור בעיות? רק חסר לנו שאיראן תיכנע.

גוטרמן

New member
כל הכבוד לצפון קוריאה!

דווקא על המדינה המסכנה הזו התלבש המערב השבע כדי להשפיל ולדכא את רצונה להגן על עצמה מפני הכיבוש האימפריאליסטי של הקפיטליזם הגלובלי. אין ספק שהאיומים המערביים עשו לצערי את שלהם כדי להשפיל את העצמאות המדינית של מדינה שלמה שכל רצונה הוא להגן על אזרחיה מפני התוקפנות המערבית המובנית. אולם טוב שמנהיגי צפון קוריאה התעשתו והבינו את מזימת המערב שאף כור מים קלים למטרות אזרחיות אינו מוכן להעניק לה. כך נחשף פרצופו המבחיל של הבורגניזם המדינתי המערבי השבע עד להקיא ודורס כל מי ששואף לצדק אבסולוטי מדינתי. צפון קוריאה: לא נוותר על הנשק הגרעיני לפני שנקבל כור מים קלים צפון קוריאה אמרה שהיא אינה מוכנה לוותר על הנשק הגרעיני שברשותה עד אשר תקבל כור מים קלים למטרות אזרחיות. בהודעה מטעם משרד החוץ של צפון קוריאה נמסר כי על ארצות הברית להכיר במהרה בזכותה של פיוניאנג לקיים תוכנית גרעינית אזרחית. (רויטרס)

להב אש

New member
פולארד במרכז הליכוד -חשוב מאד

בעקבות התרגיל של רה"מ בארה"ב , ולקראת כינוס מרכז הליכוד ביום ראשון הקרוב מודיע הוועד למען שחרורו יהונתן פולארד על פעילות המחאה הבאה בהשתתפות רעייתו של פולארד הגב' אסתר פולארד ביום ראשון הקרוב : ביום ראשון, כ"א אלול (25/ספט') בשעה 16:30 נקיים הפגנה מול כינוס מרכז הליכוד בגני התערוכה בת"א! למי שאין רכב: הכי נוח להגיע לתחנת רכבת צפון (ארלוזרוב) ולרדת בתחנה של אוניברסיטת ת"א ומשם זה דקות ספורות ברגל. להפגנה יש חשיבות רבה במיוחד כעת כאשר נושא שחרורו של יהונתן חוזר ועולה לסדר היום ובפרט כאשר מוקד ההתעניינות הפוליטית הוא במרכז הליכוד. מי שמתכוונים להגיע (במיוחד בקבוצות) מתבקשים להודיע לנו בדוא"ל [email protected] או בטלמסר 0546437218 על מנת שנוכל להעריך את כמות המשתתפים ועל מנת שנוכל לעדכן אתכם במידה ויש שינויים

גוטרמן

New member
ומי הזהיר שההתנתקות היא אסון?

נכון. אני איש השמאל האמיתי. שכבר אז התרעתי שההתנתקות תחזק את ארגוני הסירוב שיראו בכך עידוד להסלמה. במקום לחזק את אבו מאזן הביא עלינו אריק וכל הממשלה המטומטמת הזו מטח קסאמים על תושבי ישראל. לזרוק אותם מהשלטון ולהקים ממשלת אחדות דו לאומית ביננו לבין הפלסטינים. רק ממשלת אחדות דו לאומית תהיה קשובה לצרכים הלגיטימים של שני העמים תעצור את הרוע שלנו ושלהם.

מתנחלים, תתחילו לארוז!

מתנחלים, תתחילו לארוז! המתנחלים במועצת יש"ע ואנשי הימין הקיצוני התיצבו מאחורי נתניהו ולנדאו בנסיון להדיח את אריאל שרון ולנקום בו על פירוק ההתנחלויות בגוש קטיף. הם עשו כל מה שביכולתם, מעל ומעבר, כדי להפיל את ראש הממשלה. והנה למרות האוירה הקשה שיצר גל הקטיושות על שדרות יומיים לפני ההצבעה, הרי ההחלטה שקיבלה מפלגת הליכוד, מפלגת השלטון במדינת ישראל, מדברת בעד עצמה. אני חושב שאחרי ההצבעה הזאת, המתנחלים ברחבי השטחים הכבושים בגדה המערבית כבר צריכים להתחיל לארוז את החפצים ולחפש לעצמם מיקום אלטרנטיבי בתחומי הקו הירוק. מפלגת השלטון במדינת ישראל קלטה את רחשי העם ברובו הגדול, שלא רוצה להמשיך לנצח נצחים לשפוך דם וכסף אל תוך בור בלי תחתית של התנחלויות שתקועות בלי שום הגיון בשטחים צפופי אוכלוסיה פלסטינית. תרצו או לא תרצו, רבותי המתנחלים, אין ספק שההתנתקות מתקרבת גם אליכם. בצעדי ענק!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo75.gif

ב 16:00 יאיר ברמן, מהנדס איכות סביבה יענה על שאלות בנושא רעש סביבתי. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום איכות הסביבה
ב 18:00 דנה אברמוביץ, דיאטנית קלינית תתארח ב-Blog TV ותייעץ לגולשים איך לשמור על המשקל בתקופת החגים. אתם מוזמנים להוסיף את שאלותיכם לשרשור בפורום דיאטות ואורח חיים בריא לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
תחרות הסיפורים הקצרים של פורום חינוך ובעלי חיים מתחילה
כתבו סיפור קצת הנוגע לבעלי חיים ותוכלו לזכות בשובר לקיאק זוגי לשעה בדולפינריום בת"א

iceviper

New member
ביאורים בבקשה

"אני אעדיף להצביע לעבודה, למרות שזה עושה לי רע, אבל לפחות בראש המפלגה הזאת יעמוד בכל מקרה אדם שאינו נזק מהלך על שניים." אולי תוכל לגלות לנו מי עומד בראש מפלגת העבודה?

jewjew1

New member
יום קשה בשבילך דמגוג

אני שמח מאוד שצפון קוריאה חתמה על הסכם בזכות הדיפלומטיה. ארה"ב התחילה לנהל משא ומתן עם סין ושאר ארצות המזרח הרחוק שלחצו על צפון קוריאה. לנושא עיראק, היא הפכה להיות המדינה הכי לא בטוחה מאז הפלישה האמרקאית, ומרכז הטרור המוסלמי קיצוני. לגבי קדאפי שנחשב לאחד האנשים הכי ערמומים במזרח התיכון ראה שברה"מ הגדולה לא מאחוריו, ומפחד של המירמור של הרחוב המוסלמי-קיצוני רץ אל המערב. סוריה נסוגה מלבנון בגלל לחץ אמרקאי-אירופי, ולחץ מתוך לבנון לסיים את הכיבוש. בשורה התחתונה השמאל צדק שדיפלומטיה והידברות מביאים להשגים.

kgjghy

New member
גוטי, קים איל ג'ונג ישמח אם תצטרף

למיניין נתיניו.

להב אש

New member
דברים שאמרה אסתר פולארד בעניין

בפגישתו האחרונה עם נשיא ארה"ב העמיד ראש הממשלה פנים כאילו הוא באמת מבקש מהנשיא בוש את שחרורו של יהונתן פולארד במטרה להביא סוף סוף לשחרורו. אך באותה שעה דאג שרון שמקורביו יאמרו לתקשורת שהוא איננו באמת מצפה שבוש ייענה לבקשתו וישחרר את פולארד. בבית הלבן קלטו היטב את המסר ובקריצה והניד ראש נתנו לשרון את התשובה המבוקשת: "אין שחרור לפולארד", כמובן שלא. התנהלותו של ראש הממשלה מזכירה ילד שמנסה להוריד מעצמו את הלחץ לעשות משהו ולצורך כך רץ לאביו ואומר, "אבא, אתה לא תרשה לי לעשות את זה, נכון?, אסור לי, נכון אבא?" האבא מקבל את המסר ואומר: "נכון!, אתה באמת לא יכול!" התעלול הזה ככל הנראה הביא לשרון ניצחון נפלא בדעת הקהל, אך הביא עמו בושה לעם ישראל והזיק מאוד ליהונתן פולארד – סוכן ישראלי שמרצה כבר 20 שנה בכלא בשל פעילותו למען מדינת ישראל. אנו רוצים ששרון וכינוס מרכז הליכוד ידעו שהייחס הזדוני הזה כלפי סוכן ישראלי הוא בלתי נסלח ובלתי מתקבל על הדעת. זוהי התנהגות בלתי מוסרית שיש בה משום "לעג לרש". אנו רוצים שראש הממשלה ומפלגתו ידענו שאנו איננו קונים תרגילי יחצ"נות ולא מקבלים את הזלזול בחובתה של מדינת ישראל כלפי יהונתן פולארד. זו תהיה ההזדמנות האחרונה שתהיה לנו לפני ראש השנה להביע את תמיכתנו ביהונתן פולארד ואת העובדה שאיננו מוותרים על הדרישה להשיבו הביתה עוד לפני החגים. ההפגנה תעביר את המסר לכל אחד מחברי הליכוד ששחרורו של פולארד היה ונשאר נושא מרכזי על סדר היום של העם כולו. להתראות ביום ראשון הקרוב בשעה 16:30 מול כינוס מרכז הליכוד בגני התערוכה בת"א

hodaya151

New member
אמא שלך תתחיל לארוז

היא עוברת דירה לתקוע, לא? או מעלה אדומים, אתה מצטרף?

gershon17

New member
אתה מתכוון שההתנתקות היתה מוצלחת?

כמה עבר? שבועיים מאז הטקס? וכבר קיבלנו את סוף השבוע עם הכי הרבה קסאמים אי פעם? אין ספק, צעד גאוני שמוכיח את עצמו על ימין ועל שמאל.

worrywort

New member
אני לא מדבר כלל על ההתנתקות

אני מדבר על כך שגוטרמן הוא ימני שמתחזה לשמאלני קיצוני וכולם כאן כבר יודעים את זה אז הגיע הזמן שיניח לנו לנפשנו, הוא לא עובד על אף אחד.

למעלה