o0Invisible0o

New member
ברגר קינג.../images/Emo122.gif

ותודה, גם להדר!
אבל אני מעדיפה לראות על מסך הטלוויזיה חברים.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo98.gif

אבלאבל, מה אני לא סיבה מספיק טובה בשביל לעשות גיחה למרכז?
וארוחה מוזלת גם לא?
אזאז..!!
כלום.XD

o0Invisible0o

New member
אני לא יכולה להאכיל את עצמי בחינם!

אפילו לא להשקות!!
אני מקבלת מים בטעם מיץ תפוזים חינם, וזהו.
עכשיו, זאת זנות.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

חה.
אני יכולה לקחת שתייה, אמיתית!!
נמנ. תלוי בנסיבות וזה.
תלוי מי האחמ"ש שלי וכמה הוא נחמד. היום כמעט הכריחו אותי לקחת שתייה אמיתית!!
ולא לקחתי.XD נו רציתי הביתה לקולה אמיתית, רק כדי לגלות שאין אחת.
בלה. לאמשנה.

GinGerit

New member
../images/Emo6.gif טיפה באיחור ../images/Emo13.gif

חזרתי אתמול מאילת אז לקח לי זמן לענות סתם רציתי להגיד את זה

SuperKeren

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif

פורום "מארון 5" בתפוז, מאחל לכולכם שנה טובה, מתוקה, נעימה, והמון מוזיקה טובה

../images/Emo63.gif../images/Emo96.gif../images/Emo79.gifלא יודעת אם ../images/Emo32.gif

סתם שאלה חסרת תשובה... רורי, וכל דומיה אשר לומדים בבתי ספר פרטיים ברחבי יונייטד סטייטס. כל הבתי ספר הפרטיים האלה..הם ברמה הרבה יותר גבוהה מאשר בתי הספר הציבוריים, הכביכול "פשוטים"... אבל וזה אבל גדול.... גם המורים שם יותר טובים. כלומר, אמנם הרמה הרבה יותר קשה ומאתגרת, אבל גם המורים ושיטות הלימוד יותר טובות. מה גם שתלמידים שהולכים לשם לא מפריעים בשיעורים בדרך כלל [בין אם זה כי ההורים שלהם שלמו משהו כמו 10,000 שקל בחודש!!! ובין אם זה סתם כי הם חרשנים|מרבוע|], ולכן, יש שקט בכיתה ואפשר ללמד [בניגוד לבתי ספר בארץ..לפחות שלי שהמורות לא מצליחות להוציא צליל ברוב המקרים...]. אז השאלה שלי היא כזאת: האם, כאשר מצרפים את כל הנתונים של בצפר פרטי בארה"ב [מורים יותר טובים(האם באמת המורים שם יותר טובים
, לפחות ברוב המקרים
), שקט ואפשרות להסביר אבל גם חומר הרבה יותר קשה, מורכב ומאתגר] מול בצפר עירוני פשוט במדינת ישראל [מורים שרובם גרועים ולא יודעים בעצם את החומר, רעש אבל חומר פחות קשה והרבה פחות דרישות].. מה יותר קשה לדעתכם? במה יותר קל להצליח? ושוב, האם באמת המורים שם כל כך טובים ופה כל כך גרועים וזה או שפשוט כולם שם מחוננים?
תודע.

למעלה